Ana Menü

Serdar Kurtuluş

Başlatan die-4-u, Kasım 20, 2006, 23:14:54

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

delgado.10

Alıntı yapılan: srdr - Aralık 31, 2006, 12:00:39
iyide bu serdar bursada bildiğim kadar bu mevkide oynamıyordu. yeni görevine pek alışamadım ben. topu oyuna sokmayı isabetli pas vermeyi geliştirmeli. sadece kesicilik yetmiyor bu zamanda. tek görew eskidendi...

onlar zamanla gelecek seyler en kisa sürede eminim ki bunlari da düzeltip Besiktasimizin degisilmezlerinden olacak serdar
CiLdIrT BiZi dElIrT bIzI KaRtAlIm

rico_ pasa

Alıntı yapılan: srdr - Aralık 31, 2006, 12:00:39
iyide bu serdar bursada bildiğim kadar bu mevkide oynamıyordu. yeni görevine pek alışamadım ben. topu oyuna sokmayı isabetli pas vermeyi geliştirmeli. sadece kesicilik yetmiyor bu zamanda. tek görew eskidendi...

arkadas cok haklı dunya futbolunda su an oyun sistemleri ön liberolar uzerine kurulu serdar iyi bir kesici olabilir ama topu oyuna sokmak ve yon vermek hucuma destek olmak kanatlara oyun acmak gibi ozellikleri olmayan bir futbolcu bunlar olmadımı işte olmuyor ön libero artık bir takımın beyni , kopegi , omurgası herseyi dikkat edin bu sene dunyanın en unlu klupleri ön libero transferi yaptı ballack essien diarra edmilson sayacak adam cokta aklıma gelmiyor ve hepsine bakın yukarıda ozelliklerini saydıgım oyuncular bize oyle bir onlibero lazım djemba djemba yeter mesela serdar gibi kesici olmakla olmuyor serdarın kaleye sutu bile yok dikkat edin oyuna katkısı olmayan bir onlibero ile oynarsan sahaya 10 kişi cıkmıs olursun
Adaletin Bittigi Yerde TÜRK'ÜN Kudreti Başlar.

berk1172

geleceğin yıldızı..
ezik p...ler yeter artık yeter kendi bestenizi yapın eziklikten çıkıp insanlığa sapın sözleri değiştirince yeni beste oldu sanmayın dolmabahçeye gelin biraz bizi örnek alıın...

MeLo

Gelecekte ondan vazgeçilmeyecek.
Çok yetenekli bir futbolcu.
Biraz tecrübe kazanınca mükemmel olcak.
bJk'm hAyAt sEnsiN ! ...

carsi52

bencede sadece ihtiyacı olan biraz TECRÜBE...
Bölünür senin için uykular!

kenancan_6203

ya beyler serdarın ilk zamanlarında bebek gibi oynuyo derdim ama çocuk gerçekten oynuyoo artık kendini bulduu

@LAYINA GİDER

çok yararlı bu adam yeni yeni farketmeye başladım

carsiköln

müthis futbolcu, insallah en az 10 sene daha böyle oynar,
Inadina Beşiktaş

carsi52

Helal olsun bu adama daha yaşı 19 ama kendisinden büyüklere kök söktürüyo.
Bölünür senin için uykular!

alper_1903

Alıntı yapılan: kerem - Aralık 23, 2006, 18:38:33
bencede serdar kleberson dan daha iyi özellikle rakip atakları kesmekde çok başarılı klebersonda bizim atakları kesmek de çok başarılı

Süper ya katiliyorum canla basla mücadele ediyor

topu oyuna sokmayida becericektir zamanla bundan herkes emin olabilir
Besiktasim senin icin herseyimden vazgecerim...

die-4-u

yarınki maçta Koray'ın durumu şüpheli..oynasa da ne kadar performans verir acaba?
Kim derdi ki sezon başında hiçkimsenin adını duymadığı ve ben de dahil fazla birşey beklemediği Serdar şampiyonluğa giden yolda en kritik mevkimizde oynasın..20 yaşındaki bi' futbolcu için geçen sene ile bu sene yaşadıkları arasında inanılmaz gelişim var..Ben O'na bu maçta sonsuz güveniyorum yüzümüzü kara çıkarmayacaktır

eyup1903

bence geleceğin en büyük yıldızı olacak yeter ki böle devam etsin

golasso

kupa finalinde,fener lig maçında sahada herşeyini ortaya koyan tek futbolcuydu.
Türkiye'de ön libero yok bu arada milli takımda.Eğer kendini geliştirirse çok başarılı olur.

unicorn

Takıma çok çabuk adapte oldu
Uyum sürecini çabuk atlattı
Üstün performansı için teşekkürler...
Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

blackwhite--Pelin

EN IYI TRANSFERLERIMIZDEN BIRISI . ILLA YABANCILAR IYI OLUCAK DII BISI YOK BENCE. BURSADAN GELMESINDEDE BISI YOK .
HERZAMAN BABAMIN EN BEYENDIGI OYUNCU VALLA : SERDAR MACTA BI HATA YAPSA BABAM ONA BISEY DIYEMIYOR BENDE DIYEMIYORUM BILMIYORUM NEDEN ? IYIKI ALMISIZ