Ana Menü

Serdar Kurtuluş

Başlatan die-4-u, Kasım 20, 2006, 23:14:54

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

keskinli

milli oldu bileginin hakkiyla
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

Non Mollare Mai

Sonuna kadar haketti milli olmayı. Seninle Gurur Duyuyoruz..
edit

mertcan

hak etti milli takımda olmayı
...
HEP BÖYLE KOÇ
TÜM TARAFTAR ARKANDA !!!

Anarchy*

en sonunda MİLLİ FORMAYI kapmayı basardı helal olsun sana!

unicorn

Hak ettiği yerlere geliyor...
Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

die-4-u

Anarchy*

çok seviyoruz be abi...

carlito1903

inşallah oynatır fatih terim(gaysede oynasaydı serdar şimdiye kadar en az 10 kere milli olmuştu)

alper_1903

oynatmaz ya fatih hoca daha hakan sükürü oynatiyor ama serdari oynatmaz MEHMET aurelioyu oynatiyor serdari oynatmaz
Besiktasim senin icin herseyimden vazgecerim...

blackwhite--Pelin

alper_1903

Helal olsun ulAn Serdar Kurtulus
cok seviyoruz seni be abi
Sana O meshur Besiktasli durusu annenin ak sütüyle verilmis harbi Besiktaslisin yüzümüzü bu sene de kara cikarmiyacaksin eminim

keske baskalarida geceleri disari cikmak yerine senin gibi adam gibi adam olur (anliyan anladi #7)
Besiktasim senin icin herseyimden vazgecerim...

sagomahlas

çok yönlü bir oyuncu iyi bi transferdi yeni sezonda başarılar dilerim serdara klebersondanda kat kat daha iyi
Siyah-Beyaz Ölüm Yaşam

antitexsas

su anda türkiyenin en iyi 4 futbolcusundan biri bu sene bunu kanıtliycaktır serdar bu adam da ingiliz sitili war ben o oynar ken sanki avrupalı yıldız bi futbolcu izler gibi oluyorum serdar cisseyle büyük isler yapar cissenin gelmesi onun icinde besiktas icinde büyük bir sans

aydinaskar

abi adam gercek yerinde bu sene harikalar yaratacak inşallah dikkat edin süper orta yapıyo kupa finalinde yaptıgı ortayı hatırlayın boboya yaptıgı asist.. tam kafa gönderiyo türkiyeden yeni bi beckham cıkıyo inşallah hepimiz görecez bunu..

die-4-u

Serdar Çok İyi Futbolcu..O Yüzden İster Önlibero Oynasın,İster Stoper ya da Sağbek Heryerde İş Yapar..
Fiziği de Avrupalı Oyunculardan Aşağı Kalır Değil..
Hamit Altıntop'a Benzetiyorum Çok Yönlü Olması Nedeniyle