Ana Menü

Kerlon

Başlatan boreas, Haziran 26, 2007, 15:27:37

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

boreas

Arkadaslar bu ismi daha once bir kac konuda yazdım ama ayrı bir yerde daha cok kişi okur diye tekrar acıyorum.Bence Kerlon alınmalı BEŞİKTAŞIMIZA hep genc hemde yıldız adayı olarak gosteriliyor videolarınıda koyuyorum
http://www.youtube.com/watch?v=y6Yj7GoXPZw
http://www.youtube.com/watch?v=HB1VXmcESgU
http://www.youtube.com/watch?v=SN2UsRVspbw&mode=related&search=
Eger benim gibi dusunuyorsanız bir şekilde bu cocugu Beşiktasımıza aldıralım

Catak

ben biliorum bu adamı insan gibi oynamıo eğer bu adamı alırsak cok büyük yıldız adayı tranferetmiş oluruzzzz
ÇATAK

Catak

ben yogun bi şekilde fm oynuorum ordan da tanıorumm adam hem atıoo hem attırıo bence en az ronaldinho  kadar yetenekli bi oyuncuuu
ÇATAK

[KralKartal]

yabanci takimlar niye bu adami transfer etmemis??
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

KartaL_Gurkan

harbi cok iyi bir futbolcu...barcelkona falan niye düsmemis pesine bende merak ediyorum...
degeri 2milyon euro ama cok daha fazlasini  ister cruzeiro bu futbolcu icin ;)

boreas

valla orasını bilmiyorum ama bir sene sora falan isterler bence elimizi çabuk tutmalıyız.boboda bize geldiği sırada kimse istemiyordu ama şimdi bir cok klup istiyor yada christiano ronaldoyu kim biliyordu man. unt da gelene kadar

boreas

abi bilmiyorum ama makaleleye yıllık 3 milyon euro verene kadar gerekirse 5 6 milyon euro verip bu adamı almalıyız

Catak

aynen yaa elimizi cabuk tutmalıyızzz bu adam seneye avrupaya gider çünkü o kadar yetenekliii
ÇATAK

[KralKartal]

C.Ronaldo Sporting Lissabondan geldi, o zamandan biliyordum onu....
ama KERLON diye biri var ise ve bu hala kesfedilmediyse, bunda birsey vardir diye dusunuyorum..

Belki dev takimlarda oynayacak biri degil ama Besiktasta rahat oynar...
genc futbolcular herzaman alinsin...

Catak

adam brezilyaa U20 milli takımda  da oynuyoo kafasıyla adam çalımlıoo yaa
ÇATAK

[KralKartal]

Der 19-Jährige kommt langsam von einer schweren Verletzung zurück und steht sofort wieder in Transfergesprächen

Der FC Middlesbrough hat Kontakte zu Cruzeiro Belo Horizonte wegen Kerlon aufgenommen. Der englische Premier-League-Klub hat das brasilianische Supertalent nicht alleine im Visier. Bereits seit längerem haben europäische Top-Klubs wie Chelsea, Manchester United, Barcelona, Bayern, Inter, Milan, Roma und Juventus den Spieler unter Beobachtung.

burda almanca yaziyor... KERLON hakkinda haber, kluplerin ismi yetiyor sanirim
bu haber 2 haftalik bir haber....yani bu kluper kerlonu izlemekte deniyor, basta B.Munchen

[KralKartal]

yani gec kalindi diyebilirim... bizim yonetim ne zaman futbolcu kesif etmis ki

Catak

dogru olabilirrr zaten geç kalmışlardıı
ÇATAK

boreas

işte kardes bi an once elimizi cabuk tutmalıyız uygun bir bonservisi varsa elden kacırmamalıyız

[KralKartal]

Chelsea, Manchester United, Barcelona, Bayern, Inter, Milan, Roma und Juventu

bu takimlar izliyormus kerlonu...simdi bunlarin yaninda BESIKTAS kaybolur..
kerlonu artik izlemek duser