Ana Menü

Kerlon

Başlatan boreas, Haziran 26, 2007, 15:27:37

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Catak

aynen para konuşurr bundan sonraaaa
ÇATAK

Doktor

Türkiyede futboldan anlayan adam yok sanırım...

boreas

yok kardes yok abi bişeyler yaplım bi ilgilensinler su cocukla harekete gecelim bi almayı denesinler ben klube fax mail bircok kez yolladım yazarlarada mail attım sizde elinizden geleni yaparsanız cok iyi olur lutfen bana destek verin

alper_1903

allaha cok sükür ki ben bu kerlon düsüncesiyle yanliz degilim
bu forumda ilk kerlon mevzusunu ben acmistim tiganaya transfer önerileri bölümünde allaha cok sükür bi kac kisi daha destekliyor kerlonu gelirse cok iyi bi transfer olacagini biliyorum adam cok iyi ronaldinho kadar olmasada

büyük takimlar niye transfer etmiyor kerlonu diye bi soru gelmis
büyük takimlarin almasinimi bekliyecegiz iyi oyuncu dememize tabiiki hayir niye besiktas böyle bi dünya yildizini almasin ya belki daha yildiz degil ama yildiz olmak icin en büyük aday, adaylardan biri demiyorum, ADAY
Besiktasim senin icin herseyimden vazgecerim...

carlito1903

bu ne ya tam bir sihirbaz biz artık ancak formasını alırız bence büyük takımlar çoktan kıskaca almışlardır bunu...

alper_1903

daha ne bekliyoruz ya kapin böyle bi oyuncuyu alooo  yönetim eger para yapmak istiyorsaniz alin size büyük sans ama bence gec kalindi hemen alinmali yinede eger oluyorsa transfer ücreti bi 5 milyon ödemek gerekir diye düsünüyorum
Besiktasim senin icin herseyimden vazgecerim...

Adriano

Gencecik bir yıldız alınsa en bomba transfer olur ama yönetim alamaz Kerlon'u !
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

richee_4ever_jk

En geç önümüzdeki yıl Avrupa'ya transfer olur.

boreas

bizikm yonetim alamz bu cocugu tanımıolardır bile

eyup1903

hala neden bekliyoruz ki hemen alalım
gerekirse parasını biz verelim ama bu adamı kazandıralım
sanırım 1988 li benden bile küçük durmamız hata