Ana Menü

Copa America 2007[Şampiyon Brezilya]

Başlatan die-4-u, Haziran 23, 2007, 01:25:54

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

alper_1903

iyiki beklememisim bu sabah baktim iyi mac olmus ama ya
Besiktasim senin icin herseyimden vazgecerim...

ugur24

tello'yu kakaladılar bize.. :) tv8 spikerleri sanki bilmiyolardı oynamayacağını..yedek deselerdi boşuna beklemezdik..

CHEm !

söylerler mi reyting alacaklar
Allah kitap Beşiktaş

yuNuS1903

bıde o saate kadar uyamadık  hee

CHEm !

İlk maçta büyük hüsran
Güney Amerika'nın en önemli futbol organizasyonu olan Copa America'nın ilk sürprizini, baharatlarıyla ünlü Meksika gerçekleştirdi... Kupaya, federasyonun davetlisi olarak ABD ile birlikte katılan Meksika, B Grubu'nun favorisi olarak gösterilen turnuvanın son şampiyonu Brezilya'yı 2-0 mağlup etti. Karşılaşmaya etkili başlayan Yeşil-Beyazlılar, 23. dakikada Castillo ve 29'da da Morales'in attığı gollerle Sambacılar'ı sahadan silerek, rakiplerine B Grubu'ndaki ilk mağlubiyetlerini yaşattı.

Robinho çok üzgün
Meksikalı taraftarlar, Barcelonalı defans oyuncusu kaptan Rafael Marquez önderliğinde Kaka, Ronaldinho ve Ronaldo'suz Brezilya karşısında alınan galibiyetin ardından büyük bir sevinç yaşadı. Teknik direktör Dunga, "İyi oynamamıza rağmen, konsantrasyon eksikliği nedeniyle kalemizde iki gol gördük" dedi. Mücadelede fazla bir varlık gösteremeyen Robinho ise, "İyi oynayıp, kaybetseydik çok daha iyi olurdu" diye konuştu. Brezilya, gruptaki ikinci maçında Şili ile karşılaşacak.

Allah kitap Beşiktaş

CHEm !

Tangocular ABD'ye acımadı. CONCACAF'ı kazanan ABD karşısında yenik duruma düşen Arjantin geride olduğu maçı 4'leyerek kazandı...
Allah kitap Beşiktaş

CHEm !

Copa America'da C Grubu'nun ilk maçında; Paraguay, Kolombiya'yı Santa Cruz'un 3, Cabanas'ın 2 golüyle 5-0 mağlup etti...
Allah kitap Beşiktaş

CHEm !

tello oynıcak inşallah bu gece :)
Allah kitap Beşiktaş

TurkishTank

ihsallah.... dedilerki ilk macda sakatti...ama yedek beklemisti...hadi hayirlisi...
imza dedigin boyle olur...

Saygilar, @hmEt

KartaL_Gurkan

oynıyacak büyük ihtimal...sabırsızlıkla bekliyorum valla...bakalım nasıl oynuyor tellomuz :)

ugur24

maçın saati çok uygun..inşallah oynar diye umut ediyorum..adamı aldık ama topu ayağında daha hiç göremedik.. :)

KartaL_Gurkan

evet saati gercekten uygun...tüm bjkliler ekran basina bu aksam...rakı mangal sonra TV :D

Anarchy*

seyretcem bu aksam ınsallah ıyı bı oyun sergıler..

die-4-u

Brezilya-Şili @ 23:00 Tv8...
Tello İlk 11'de..
Herkes Rahat Olsun..

carlito1903

ben maçın sadece ilk yarısını izledim ama Tello ilk 11 de yoktu....

turnuvayı izledikçe içim sızlıyor çünkü o kadar yetenekli ve adı duyulmamış(ucuz olur) oyuncu varki ama nedense yönetim göremiyo oturup menajerlerin tavsiye ettikleri oyuncuları alacaklarına şu turnuvayı izleseler çok ii transferler yapılabilir...