Ana Menü

Copa America 2007[Şampiyon Brezilya]

Başlatan die-4-u, Haziran 23, 2007, 01:25:54

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

coLorbLind !

27 işte anıl şu an 27 :)

Non Mollare Mai

Yayın akışına baktım Tv8 in bu gece değil ama şili maçı.
edit

die-4-u

Bu mevzu hep karıştırılır..
Ntv'nin mantığına göre Bu gece Şili maçı olması Lazım Ancak Tv8 yönetimi biraz da saçmalayarak Amerika'yı kıstas almış sanırım tarihleri ayarlaerken..
TELLO'nun maçı yarın gece...

Non Mollare Mai

evet saçmalamışlar :)
Bende sevinmiştim izleyecem diye neyse bekleriz bir gece daha.
edit

Adriano

Uruguay - Peru maçı başlamak üzere..
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

Non Mollare Mai

Ohoo deniz :)
Yarım saat oldu başlayalı.
Son derece zevksiz.
edit

CHEm !

26.06.2007
     URUGUAY - PERU

bugün 27si değilmi ya :-\
Allah kitap Beşiktaş

Adriano

Gool Peru ;D Beter ol Uruguay, beter ol Lugano ;D
Bu arada Cisse %100 doğru haberleri geldi.. TV8 altyazı geçti oh :)

Non Mollare Mai

Deniz sen Djibril cisse'yle karıştırmıyorsun demi hani şu beyaz kafa olan Liverpoolda oynayan :)

Cem günler yanlış yazılmış. İlk maçlar bugün.
edit

die-4-u

3-0 Peru aldı maçı..

Goller;  27' (0-1) Villalta
            69' ( 0 - 2 ) Marino
            88' ( 0 - 3 ) Guerrero
Uruguay'ın defansında görev alan Lugano her pozisyonda Pizarro ve Farfan tarafından paçavraya çevrildi ve
44' da sarı kart gördü...Peru'da ise süper hüzumcular kalitelerini sahaya yansıtarak galibiyeti getirdiler

TurkishTank

arkadaslar maclari canli izliyebilmek icin biprogram var kuruyon sonra  "goltv" kanal'ina tikliyon, maclari canli olarak izliyon...tabii tr saatiyle maclar sabahin korunde bilmem izlermsiniz, ben gene o pro icin link vereyim...

http://dl.tvunetworks.com/TVUPlayer.zip

dedigim gibi internetiniz biraz hizli oljak izliyebilmek icin...sabir gosterin ve kanal 100% aciliri ben suan ven-bolivia macini izliyom...tabii mac burda sabahin 11'i oldugu icin :)
imza dedigin boyle olur...

Saygilar, @hmEt

Catak

tello maci ne zaman kii onu bi seyretsek
ÇATAK

CHEm !

Güney Amerika Futbol Şampiyonası'nın (Copa America) 42'incisi, bugün (A) Grubu'nda yapılan 2 maçla başladı. Venezuela'nın çeşitli kentlerinde 22 gün sürecek şampiyonada, (A), (B) ve (C) gruplarında toplam 12 takım mücadele edecek. Grup maçlarının ardından grup birincileri, ikincileri ve gruplarında 3. sırayı alan takımlardan en iyi ilk 2'si çeyrek finale yükselecek. (A) Grubu'nda Peru, Venezuela Bolivya ve Uruguay, (B) Grubu'nda Ekvador, Şili, Brezilya ve Meksika, (C) Grubu'nda ise Arjantin, Paraguay, Kolombiya ve ABD yer alıyor. Şampiyonada bugün sabaha karşı (A) Grubu'nda yapılan maçlarda, Venezuela ile Bolivya 2-2 berabere kalırken, Peru, Uruguay'ı 3-0 yendi. Yaklaşık 40 bin kişinin izlediği karşılaşmada, Venezuela'nın golleri 21. dakikada Maldonado ve 56. dakikada Paez'den gelirken, Bolivya, 38. dakikada J. Moreno ve 84. dakikada Arce'nin golleriyle eşitliği yakaladı. Öte yandan 23 bin taraftarın doldurduğu statta 27. dakikada Miguel Villalta, 69. dakikada Juan Carlos Marino ve 89. dakikada Paolo Guerro'nun golleriyle Uruguay'ı 3-0 yenen Peru, grupta liderlik koltuğuna oturdu. Şampiyona yarın, TSİ sabaha karşı (B) Grubu'nda yapılacak Ekvador-Şili ve Brezilya-Meksika maçlarıyla devam edecek. (A) Grubu'nda ilk maçların ardından puan durumu ise şöyle:
TAKIMLAR
O G M B P
-----------------------------------
1.Peru 1 1 - - 3 2.
Venezuela 1 - - 1 1 3.
Bolivya 1 - - 1 1 4.
Uruguay 1 - 1 - 0

AA
Allah kitap Beşiktaş

TurkishTank

sabah 1.30 ekvator chile...

ben sahsen su tello'yu izlemek istiyom. ama ekvator dunya kupasinda super oynuyodu bakalim ayni ekvator'u gorebiljekmiyiz :)
imza dedigin boyle olur...

Saygilar, @hmEt

Adriano

Türkiye saatiyle bu gece 1.30'da gaLiba.. Rodrigooo Telloooo kalbimiz seninle ispat et bakalım kendini :)