Ana Menü

Copa America 2007[Şampiyon Brezilya]

Başlatan die-4-u, Haziran 23, 2007, 01:25:54

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Adriano

Bu saate kadar beklemişiz birde yedek çıkarsa kafayı yerim ben :(
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

TurkishTank

imza dedigin boyle olur...

Saygilar, @hmEt

KartaL_Gurkan

tühh yaa...insallah 2inci yari sol kanatta görev alir...neden yedek bu adam ya banko ilk11di hani... =//

TurkishTank

hoca liverpooldaki gonzalezi sol bek oynatiyor... bence oyuncu degisiklige gider o sol tarafdan cunku gollarin ikiside orda geldi.. ama ekvator super oynuyor...dunya kupasindaki ayni ekvator :)

Saygilar, @hmEt

TurkishTank

3-2 oldu boyle biter artik...son dk'lara girdik... chile 2-1'den maci cevirdiler... dk 85 frikikden super bi gol attilar...

yan hakemler cok kotu...kac tane ofsaytlari yanlis caldilar...

Saygilar, @hmEt

AsA

suanda meksiko braziL maci var onu izLiyorum

KartaL_Gurkan

valla sili son 20 dak futbol oynadi ve maci cevirdi...ama telloyu izleyemedim :(
silinin 21 numarali futbolcusunu cok begendim ben ya :)

TurkishTank

bendee :), bence breziilya meksika berabere biter..yada brezilya alir.. meksika, duyduguma gore zayif bi takim gonderiyomus kupaya.

21 - villenuevai?? (sonradan girip frikik atanmi?) ben valla ekvatordakileri cok begendim...benitez, mendez, tenorio..hizli ve guclu oyuncular..

Saygilar, @hmEt

KartaL_Gurkan

Brezilya o maci alamaz diye düsünüyorm...evet aynen o :)
sonradan girip frikik golünü atti, ayrica hizli ve cok güzel paslari var, teknik adam ve cokta genc :)
ekvadorda da silva diye bir oyuncu vardi galiba...o fena degildi :)

TurkishTank

ben daha guclu bi oyuncu severim, yani bi mucadelede ayakta durucak biri...yoksa bizde delgado var...ama ayakta duramiyor... ekvatordakiler guclu sili daha teknik, arsinda bi oyuncu olsa:D

hadi brezilya macini izliyelim..:D

Saygilar, @hmEt

TurkishTank

tush bee...meksiko 2-0 dk 30:)

Saygilar, @hmEt

NoPasaran

Oynamadımı :)

Allam ya , ne günlere kaldık :)
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

carlito1903

Dünkü maçlarda Meksika'lı Castilo ve Şili'li Suazo'yu çok beğendim bence yönetim her yerde stoper arayacağına gitsin bu forvetlerden birini alsın bize forvet lazım....

TurkishTank

suazo herhalde hala memleketinde oynuyo...yani okadar pahali olmaz...castillo herhalde yunanistanda... ama bende dikkat ettim iyi topcular..hele suazo... guzel bitirici

Saygilar, @hmEt

yuNuS1903

tello oynıyacak dıye bekledım oynamadı yuh ya