Ana Menü

Ronaldinho kulübünde kaldı

Başlatan carsi52, Aralık 31, 2013, 16:51:50

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carsi52

Bölünür senin için uykular!

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

keskinli

Ne pankarti bunlar
nerede asilmis?
rakipmi asmis?yoksa o kadar basariliyizki rakibimzin  olmadigindan biz bizemi rakip olduk?
bi sey anlamadim valla
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

ERHUN

Ronaldinho'nun gelmemesinden dolayı yönetime tepki gösterenler pankart hazırlayıp fotoğrafını çekip internete koymuş. Bugünde onlara tepki olarak birileri pankart hazırlayıp koymuş.
"Siz babayı alın bizim Beşiktaş'ımız var, 8 sene neredeydiniz?" pankartını yapanlar şöylede bir yazı paylaşmış:

Bizler kendi harçlıklarımızdan kısarak, ailelerimize yalan söyleyerek, aç kalmayı göze alarak, bin bir türlü zorluklarla elimizden geldiğince Beşiktaş'ın yanında olmaya çalışan yeni jenerasyonuz.

Gerek iç saha gerek deplasmanlarda, gerek futbol gerek basketbol, hentbol, voleybol, engelli basketbol maçlarında branş ayırt etmeksizin bu yolda yürüyoruz. Aynı zamanda imkanı olan arkadaşlarımız kongre üyesi oluyor, kongrede de çığ gibi büyüyoruz. Geçtiğimiz hafta Beşiktaş gündemini meşgul eden Ronaldinho olaylarından sonra gördük ki Beşiktaş taraftarı adına medyaya bir pankart düştü. Söylemek istediğimiz bu pankartın bizim görüşlerimizi yansıtmadığıdır. Ronaldinho transferi gerçekleşse biz de sevinirdik, ancak kulübün mali durumunu hepimiz biliyoruz, ve bu mali krize Beşiktaş'ı kimin sürüklediğini de !

Sürekli fiyat arttıran bir Ronaldinho'nun gelmemesi de gayet doğaldır. Ronaldinho ile görüşülür, transfer gerçekleşir, gerçekleşmez bu normal bir olaydır her futbol takımının başına gelebilir. Ancak kulüp 8 yıldır borç batağına sürüklenirken ''yine mi babayı aldık'' pankartlarını değil de ''şımart bizi başkan çıkart bizi baştan'' pankartlarını gören, o zamanlar daha ufak yaşlarda olan bizlerin bugün gerçekleşmeyen bir transfer sonrasında ''yine mi babayı aldık'' gibi bir pankartı görmesi bizi şaşırttı ve basında Beşiktaş taraftarının geneline mal edilen bu pankartın bizi yansıtmadığını gördük ve kendi adımıza bu pankartı yapma gereği duyduk.

Biz, ''Beşiktaş'ın sahibi taraftarıdır'' sözünden yola çıkarak Beşiktaş'ın sahipleri olarak taraftarlığımızın Ronaldinho ya da x transfere bağlı olmadığını belirtmek isteriz. Ne Ronaldinho'lar gelir geçer baki kalan Beşiktaş'tır biz babayı almayız gider Kartal Yuvası'ndan bir ürün daha alırız. Bilinmesini istiyoruz herhangi bir Beşiktaş maçında o pankart açılırsa aynı şekilde bu pankart da açılacaktır. Beşiktaş tribünleri kimsenin tekelinde değildir.

MENFAATSİZ BEŞİKTAŞLILAR.

keskinli

Gencler ders vermis
helal olsun
iyi yönetimin ölcüsü ronaldinhovari transferler degildir asla
besiktasi icine düstügü cikmazdan düzlüge cikarmasidir ölcü
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

NoPasaran

Yönetime hatasız asla diyemem ben bu konuda..

Çok net yazayım..

Ortada bir kız var.. İki kişide istiyor..

Birisiyle geçmiş senelerin vermiş olduu bir ilişki var.
Birisinde yep yeni birisi..
DAha yakışıklı, daha sempatik..
Ama çapkın (paraları ödemiyoruz ya :) oda bizim kötü yönümüz olsun )

Kızı ikimizde istiyoruz..

Kız karar veremiyor bir türlü..

Diyorki ben bi Eski Sevgilimin yanına gideyim , size haber verecem..

Kaç kişi gönderir bunu oraya ?

Yönetimin hatası budur işte..

Brezilyaya gittiği günden beri hiç geleceğini düşünmedim. Totem felan yaptım ama imkansız..

Düşünsenize sizin çok sevdiğiniz birisi taraftarın sevgilisi.. Twitterda facebookta gitme diyorsunuz.. NASIL gitsin..

Sen oraya o adamları göndermeden imzayı attıracaktın. Gerekirse cebine kimseden habersiz  1 milyon lirayı koyacaksın attıracaksın..

Olmadı Önder Özeni ve Ahmet Nur Çebiyi atlatacaksın uçağa bu adamlarla yatın kalkın diyeceksin..

Sen adamları gönder sonra Ronaldinho beni tercih etmedi..

İşte burada tecrübesizlik ortaya çıkıyor. Sorun burada..

Serdal Adalı'nın Q7 transferini hepimiz okuduk. Q7 ne dedi. İmza attım sonra pişman oldum o dağdaki otelde. Taki havalimanına inene kadar. O gün orada o imzayı atılmasaydım, Beşiktaşa gelmezdim sanırım..Bunu ben değil R10 un yarısı etmeyecek q7 yaşıyorsa r10 elbette yaşar..

Ancak napalım olmadı..

Stat açılışı ile beraber ben Vodafone'un transfer konusunda br sürpriz yapacaüğını düşünüyorum..

Robben felan gelsin  :D Tabi ŞAMPİYONLAR LİGİ ne gitmemi şart..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ERHUN

Alıntı yapılan: NoPasaran - Ocak 12, 2014, 00:53:15
Olmadı Önder Özeni ve Ahmet Nur Çebiyi atlatacaksın uçağa bu adamlarla yatın kalkın diyeceksin.

Ronaldinho'yu istememe gibi bir durum olmaz tabii ancak yönetim transferlerine karşıyım. Önder Özen'i böyle bir şey için göndermesi bile yönetim açısından olumsuz bir şey olurdu.

Ben artık başkanın, Çebi'nin veya başkalarının çıkıp şunu şunu almak istiyoruz, takıma ayrı hava katacağına inanıyoruz gibi cümleler kurmasını istemiyorum. Transfer açıklamalarını Önder Özen'den duymak istiyorum. Kurumsallık, profesyonellik falan konuşup duruyoruz yazdan beri ama maalesef sponsorluk anlaşmalarını dışında değişen bir şey yok gibi gözüküyor şuana kadar.

NoPasaran

Benim bu konudaki görüşüm açıkcası farklı biraz daha..

Profesyonel düşünce tarzı ne demek bunu tartışmak lazım belkide..

Sonuçta Beşiktaş bir spor kulübü ve başkanından malzemecisine kadar bu işin içinde olması gereken kişiler..

Eğitimle ilgili konuları sadece Milli Eğitim Bakanına bırakır , Başbakandan bu konuda hiç demeç duymazsak biraz garip gelmez mi ?

Bide özen ben fiyat konusunu çok bilmem diyor bazı yerlerde. Hatta bir ara dağıldım dediği yerde fiyat konusundada sıkıntı yaşandıını belirtti Atibadan yediğimiz kazık için..

Yöneticilerin bu konuda etkin olmasına bende sakınca yok. Tek sıkıntımız bazı yöneticilerin gereksiz konuşması..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ERHUN

Demek istediğimi anlatamadım sanırım. Transfer işlerinde yönetim olacak tabii ama sadece maddi kısımda.
Başkan veya yönetim oturup "şu adamı alalım", kameraların karşısına geçip "şu adamı alacağız" dememeli. Önder Özen ve Slaven Bilic kararlaştırıp yönetime iletmeli, yönetim o futbolcu için çalışma yapmalı. Demek istediğim bu.

El Maestro

İstisnai konularda bazı kurallar veya kalıplar bozulur bunda bir sakınca yok..

Ronaldinho transferi için Önder özen nasıl tek başına hareket edecekti ki ? Bu transferde herkes işin içine girer laf edemeyiz zaten girmelide.

Ve Volkan abiye kesinlikle katılıyorum, talimatı vericekti başkan gidin gerekirse aynı otelde kalın Önder Özen ve Ahmet Nur Çebi'ye çünkü bu tür transferler başka türlü gerçekleşmez .. İstediğini gösterceksin ki karşıdaki tamam desin .

Yönetimsel hata açıkca mevcut ..

Serdar Adalı bazı konularda tartışılır katılıyorum ancak şu an o tarzda 1 tane yönetici olsaydı bu transfer bitmişti buda ayrı bir gerçek .. Acı gerçekmi deriz artık orası bizlere kalmış.
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

RCA

Yönetimin kişiliklerine kabiliyetlerine bir şey demem yanlış olur. Eğer bu adamlar profesyoneller ise ve bu işin altına girbilecek kadar mertlerse bu işi bitirirler kardeşim.

Ama maalesef işi çözmek akıl ister bu da bizim yönetimde biraz eksik.

Bunu önceki transferlerde net birşekilde görebiliyoruz. ' eneramo,sezer öztürk, gökhan süzen vs.. '

Bir aziz yıldırım bir ünal aysal olamazlar ne yazıkki.
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

CR7

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

eRe

Alıntı yapılan: CR7 - Ocak 12, 2014, 18:05:47
http://www.kartalbakisi.com/m/?id=28131&t=haber

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

bu tur haberler bızı rezıl edıyor zaten pıyasaya
yahu yazmasınlar artık soyle haberler
bırde besıktas sıtesı
bıle bıle ladestır bu
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi