Ana Menü

Serie A 2013-2014 | Sampiyon Juventus

Başlatan ilhan mansız_melis, Temmuz 20, 2013, 20:03:54

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

El Colgado

Genel olarak söyledim.
Artık insanlar Roma tribünlerinin sağcı olduğunu öğrenip kabul edince hayal kırıklığına uğradılar. Bu saçma bence. Sempati duyan varsa devam etmeli desteklemeye. Sırf tribünleri sol görüşlü diye livorno'yu desteklemek saçma ama, bu sanaydı :)

ERHUN

Kimin sempatisi bitti beni ilgilendirmiyor da Roma'nın solcu olma efsanesinin sona ermesi güzel oldu. Sanırım sadece Türkiye'deydi o efsane. Düz mantık, Lazio sağcı ya Roma'yla oynanan maça derbi deniyor kesin bunlar solcu. Roma'da Beşiktaş gibi hem sağcısı hem solcusu olan bir takım.

Buyurun mesela "solcu" AS Roma'nın nazi taraftarları:

Anlı şanlı gökmavili ekibimiz SS Lazio (Latsyo)'muza Serie A ve Coppa Italia'da başarılar.

ilhan mansız_melis

Alıntı yapılan: El Colgado - Temmuz 29, 2013, 21:48:04
Genel olarak söyledim.
Artık insanlar Roma tribünlerinin sağcı olduğunu öğrenip kabul edince hayal kırıklığına uğradılar. Bu saçma bence. Sempati duyan varsa devam etmeli desteklemeye. Sırf tribünleri sol görüşlü diye livorno'yu desteklemek saçma ama, bu sanaydı :)

:ok
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

NoPasaran

bi insan neden nazici olur anlamam

almanyadan gelen insanlara soruorum hitlere nasıl bakıyorlar diye

çok kötü diyorlar..

konuşmak bişe ayıp..

vallahi garip
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

IL Capitano

Olay kendini belli gruba ait hissetmek, genelde bu yuzden nazi gruplarina katiliyorlar. Kimlik olayi. Basindakilerde akilli insanlar, beyin yikamayi beceririyorlar, kendi anaclarina bu gencecuk insanlari kullanarak ulasiyorlar. Yoksa olayin pek ideolojik yönu yok yani.
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

El Colgado

Fasist degilim ama ayni dusunceyi livorno ve bilimum karsi taraf icinde dusunuyor musunuz?

IL Capitano

Asiri sag gruplarinin Italyada mafia ile iliskisini herkes bilir. Livornonun böyle bir olayi var mi bilmiyorum. Burda bile Hells Angels ve Aik'nun  asiri sagci gruplari hep birlikteler. Normal kafaya sahip bir insan zaten nazi olabilir mi? Buranin sol sempatisi olan takimi Hammarby ve taraftar olarak en cok yabanci kökenlileri olanda , bu grup.

Önemli olan takiminin renklerine bagli olmak bence. Sonra ne ideoljin olur o baska bir konu.

El Colgado

Juve sempatin nasil basladi haberdar degilim. Ama tribunlerinde nazi bayragi acilsa hala desteklemeye devam eder misin? Ya da sirf tribunleri senin fikrine yakin diye bir takima sempati duyar misin?

IL Capitano

Faruk kardes, bir seyi sormak istiyorsan direkt konuya gec bence. Ben ne Besiktasi tutmaya basladigimda, nede Juventusu, ne carsi bilirdim nede nazi bayraklarini, nede kendimin politik bir ideoljisi vardi. Birseyleri ima etmeye mi calisiyorsun tam olarak anlamadim, kafam da epey yogun bugun. Ayrica sen lazio yu tutuyorsun diye bir laf filanda söylemedim ben. Kisiel bir durum yok yani ortada. Anlamadim alinganlik filan mi yaptim. Bi yanlis bir sey söylediysemde kusura bakma.

El Colgado

Yoo nezaket kurallari cercevesinde fikirlerimi belirtiyorum.
Tesekkurler.

ERHUN

El Colgado

Ah paraya kiyip alacaktik su gomez'i bjk'ye.

El Colgado

ERHUN

Alıntı yapılan: El Colgado - Ağustos 01, 2013, 19:27:32
Ah paraya kiyip alacaktik su gomez'i bjk'ye.

15.5m€ vermiş Fiorentina. Jovetic için City'den 26m€ aldılar onu da hatırlatayım.

El Colgado

Sat fernandesi al gomezi abi