Ana Menü

Serie A 2013-2014 | Sampiyon Juventus

Başlatan ilhan mansız_melis, Temmuz 20, 2013, 20:03:54

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ilhan mansız_melis

Roma çok iyi gidiyor.
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

NoPasaran

Alıntı yapılan: El Colgado - Ekim 07, 2013, 08:28:22
yok artık!
avrupa kupasıyla lig aynı kefede değil.
juveyle berabere kalırsın akhisar'a yenilirsin. juve gider milan'ı yener ama danimarka takımı nords diye devam eden takımla berabere kalır. ki tek puanı juve'den aldılar. gs ilk 3'e giremez. 4,5 için bir şey diyem. belki olabilir ama türkiyeden fb ve bjk'de 4,5 için oynar.

Ben takımlarımızı o kadar kötü görmüyorum açıkcası..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

IL Capitano

Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

IL Capitano

Napoli karsinda 3-0 öndeyiz son 5 dakika ama su an 10 kisiyiz. Pirlonun muhtesem golu ;

http://www.dailymotion.com/embed/video/x171dow

Sent from my iPhone using Tapatalk

ilhan mansız_melis

İtalya Serie A'da çok kötü günler yaşayan ve tarihinin en kötü sezon başlangıçlarından birini yapan AC Milan, son olarak Genoa ile 1-1 berabere kaldı. 13 haftada sadece 14 puan toplayan takıma taraftarlar büyük tepki gösterdi.
Maçın bitiminin ardından taraftarlar, oyuncuların yolunu bekledi. Milan'ın maçlarını oynadığı San Siro'nun önünde yolları kapatan taraftarlar barikat kurdu, oyuncuların staddan çıkmasını engelledi. Bu maçta penaltı kaçıran ve kötü bir performans sergileyen Mario Balotelli'ye ise tepki daha fazlaydı.
Kızgın taraftarlar, oyunculara "Kendinizden utanın", "Elimizde sopalarla sizleri bekliyoruz", "Bu veletler fedakarlık ne demek bilmiyor! Bizim kadar çalışmıyorlar ve banka hesapları ağzına kadar dolu" diye tezahüratlarda bulundu.
Uzun süre sakinleşmeyen yüzlerce kişilik Curva Sud grubunun daha sonra onlarla görüşen Kaka ve Abbiati sakinleştirdi

IL Capitano

Is Juventus'a gelince Livorno filan tanimam, dun 2-0 kazandik.  ;D  Buffon 500. lig macina cikti. Goller Llorente ve Tevezden geldi.

IL Capitano

Prens, SuperMan ve Basbakan  :)

IL Capitano

[KralKartal]

Napoli benim takim ya,seviyorum zorluklara ragmen ust siralari zorlayan takimlari.

Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

ERHUN

Juve'nin 2004 yılındaydı sanırım çok hoşuma giden bir forması vardı. Tanıtımını Buffon-Del Piero-Nedved yapmıştı. PES 3'ün kapağında da o fotoğraf vardı. Lotto'dan Nike'a geçilen ilk sene olması lazım, alternatif pembe forma. Çok hoşuma gitmişti bayada almak istemiştim ama hiç bir yerde bulamamıştım. Az önce rastladım bir yerde 40 sterlin'e satılıyor ama kargo falan 60 sterlin desen o da sana ediyor 170 lira civarı (son baktığımda sterlin 2,8'di). Diyeceksiniz bu konuda bu ne alaka, öyle aklıma geldi akşam akşam paylaşayım istedim. ;D

ilhan mansız_melis

ERHUN

Evet bu forma.

Bu forma 1, Davids'in olduğu zamanki çubuklu lotto forma 2 (http://1.bp.blogspot.com/_qDvLM4MHG6s/TThN2xrX-CI/AAAAAAAABRo/oS_VdFRLcWc/s1600/IMG_0299.JPG), Zidena'ın zamanındaki danone sponsorlu kappa forma 3. Bu 3 Juve formasını baya severim. Gerçi düşündüm de kappa zamanı sırf danone sponsorlu değil. Sony ve tele+ sponsorlu formaları da güzeldi. Juve amblemi boğazda oluyordu, kolda oluyordu. Değişik, güzeldi.

Eski formalar daha mı güzeldi yoksa içindekiler mi daha iyi gösteriyordu?
Misal:

IL Capitano

IL Capitano

14. Haftanin sonuclari ;

30/11 Parma       - Bologna       1-1

Genoa       - Torino        1-1 

1/12  Catania     - Milan         1-3 

Inter       - Sampdoria     1-1 

Cagliari    - Sassuolo      2-2 

Atalanta    - Roma          1-1 

Chievo      - Livorno       3-0 

Juventus    - Udinese       1-0

IL Capitano