Ana Menü

Fikret Orman yeniden başkanımız oldu

Başlatan K.D, Mayıs 23, 2013, 22:07:05

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

dishi_eagle

Herkese günaydın.
Serdal Adalının saçmalamalarından sonra Fikret Orman'ı daha bir sevdim bu aralar ...

NoPasaran

Taraftar yorumlarına bakıyorum Serdal Adalı taraftarı kisa sürede çok arttı

Fikret orman kazanır ve başarısız olursa isi çok zor

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

IL Capitano

Günaydin, baskandaki bence tek olumsuz/yanlis aciklama, lafi yd Adaliyi destekliyora getirmesi. Direkt söylemesede herkes öyle bir seyi kast ettigini anliyor. Bence buna ihtiyaci yok.

Dun bende izledim KanalTürk'te her zamanki gibi kendinden emin ve positifdi. Bana huzur veriyor. Kondisyoner olayini ve daha bir cok gecen sezonki eksikliklere full kontrolu var. Guzel bir sey.
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

Ersin Develi

Alıntı yapılan: ilhan mansız_melis - Haziran 12, 2013, 16:55:29
Fikret başkandan ; YENİ YÖNETİM KURULU LİSTEMİZ ŞU ŞEKİLDE  ASİL ÜYELER: 1- AHMET NUR ÇEBİ 2- AHMET KAVALCI 3- UMUT GÜNER 4- DENİZ ATALAY 5- YALÇIN KAYA YILMAZ 6- MELİH SAMİ ESEN 7- METİN ALBAYRAK  8- AHMET ÜRKMEZGİL 9- FAİK AKDİL 10- ERDAL TORUNOĞULLARI

YEDEK ÜYELER:  1- ERDAL KARACAN 2- BERKAN GOCAY 3- EMRE KOCADAĞ 4- HAKAN ÖZKÖSE 5- AHMET METE VARDAR
Alıntı yapılan: ilhan mansız_melis - Haziran 12, 2013, 16:59:08
Serdal Adalı ;

Asil Üyeler

1- MURAT AKSU
2- MEKKİ BAŞAK
3- NAFİ GÜRAL
4- MEHMET MURAT AKDOĞAN
5- ALİ VURAL AK
6- MERDAN ARAZ
7- ADEM YILMAZ
8- DOĞAN KÜÇÜKEMRE
9- UĞUR FORA
10- MELİH AYDOĞDU

YEDEK ÜYELER:

1- MEHTAP MUTLUŞAH FERAH
2- SÜLEYMAN EREN
3- CEM SERT
4- AHMET KOCAADAM
5- ARSLAN SELİM YEGEN

Levent Erdoğan yok :D

RCA

Benim de anlatmak istediğim şuydu ihsan abi.

Herkes serdal adalıyı yıldırım demirörene benzetip milyonlarca harcayıp kulübü iflas eşiğine getirip bırakıcağını düşünüyor.

Ben de olayın şu boyutundan bakıyorum serdal adalı 2008 mi 2010 mu net hatırlamıyorum, o seçimden önce Demirörenin listesinde yoktu ve ozamana kadar yapılan borçlanmaların arkasında yoktu.

Serdal adalı yönetici idi. yani Demirören nederse o olmak zorundaydı zaten. Ve serdal adalı kendini yıldırım demirörenden daha çok öne çıkarttıysa bu da adamın yaptığı (kendine has) çalışmalardan kaynaklanyor diye söylüyorum.

Sanmayın ki Fİkret orman gelirse küçüleceğimizden korkup serdal adalının kazanmasını istiyorum. Kesinlikle hayır.

sadece ben bu adama fikret ormandan bir tık daha fazla inanıyorum bu da benim görüşüm.

Bu sene oynayan topçularımızın hiçbiri fikret ormanın kara kaşına kara gözüne bayılıp aslan gibi oynamadı ya da onun bir etkisi olduğunu düşünmüyorum. Bu sene taraftarın feda demesi ve futbolcuların bu bilinçle sahaya çıkıp forma için oynadıklarını düşünüyorum.

Bundan önce hatırlarsanız futbolcuların hiçbiri elini taşın altına koymuyorlar diye serzenişte bulunuyorduk. Ama artık bu problem de ortadan kalktığına göre maddi bir gücün sağlam birşekilde yumruğunu masaya vurup bu işi 2 3 gömlek yukarıya çıkarması gerekir.

sonuç olarak, daha önce de söylediğim gibi avrupa da başarı ve ülkemizde sağlam bir beşiktaş olgusunun dolaştığı, beşiktaş lobisinin üst makamlarda etkili olduğu bir düzen istiyorum.
Bunu da kim gelirse gelsin artık yapsın diyorum
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

Simurg

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

CR7

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

NoPasaran

Ben nedense Ormanın ezip geçeceğini düşünenenlerdenim..

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

IL Capitano

Altinsay bana biraz fazla celiskili bir yapisi var gibi gelmeye basladi. Yani yasayan gizemli sehir efsanesi. Baskan adayi ol ; yok. Bizim yönetimden gir : yok. Ee ne olacak böyle ? Sen elini ne zaman tasin altina sokacaksin? Hersey mukemmelken mi? Risk olmadigi zaman mi ? Onu herkes yapar yani.

NoPasaran

Yarın bitsede onumuze baksak artık

Cok sıkıldım bu işten ben
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ERHUN

beckyZWICKY

Beşiktaşım için hayırlısı ne ise sandıktan o çıksın..
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

IL Capitano

Simurg

Besiktas kazansin onemli olan o

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..