Ana Menü

SSL. 6. Hafta|Beşiktaş -Sivasspor 1 Ekim 2012 20:00

Başlatan keskinli, Eylül 26, 2012, 18:21:24

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

keskinli

Beşiktaş                           Sivasspor     

Haydi Kartalim galibiyet serisine yeniden baslayalim
her ne kadar beraberlik kokan bi mac olsada  alacagiz
insaallah tahkim cezayi kaldirirda canli seyrederiz
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

ilhan mansız_melis

Pazartesi gününe maç koyanların Allah belasını versin.

Saldır Beşiktaş'ım !
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

NoPasaran

Zor mac olur

Ben puan kaybi yasayaaagimizi dusunuyorum
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

unicorn

Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

ERHUN

Simurg

Korkuyorum bumaçtan son maç baya bi tedirgin etti açıkçası
İnşallah puan alırız.

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

keskinli

olurda tahkimden kötü sonuc cikarsa semtte veya semte yakin bi yerde toplu bi sekilde mac seyretme olanagi varmidir aceba?
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

IL Capitano

Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

eRe

30 metreden frıkık atarken frıkık atan adamın son adam oldugu bır taktıgınız olursa nasıl gol yenır onu da gorduk bu sayede
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

djinonu

bizim kadinlar gitmesin maca bidaha bence yaptiklari tezahürat ne sacma?
becerileri bu kadar takimin motivasyonunu bozuyorlar..
söylesene bize hoca takim niye oynamiyor falan filan..cok sacma..
haa bu kadar güzel organize bir gol hediye edemezdik..o barajdaki kargasada icim daralmisti zaten..tek adam bile arkada kalmamis..ayiptir ama ne yapalim..can sagligi..firsat daha teptik..

Banucan

kadınlarla maça gitmeme rağmen karşıyım tezauratlar bencede yersiz olabiliyor
ama bide şöyle düşün hepsini anlamışsın demekki başarabilmişler
takım yenseydi bayanlar çok motivemi etmiş olucaktı geçiniz
o zaman normal maçlarda yenilmemeleri gerek
mantıklı olmak gerek sen oynama hediye et golü sonra kadınlar öğğ kaka
kusura bakmayın ama takım oynamıyosa takım suçludur
dediğim gibi asla onaylamıyorum kadınlı maçı ama suçlu bulunucaksa takım incelensin öyle yada böyle 90 dakika bağırdılar emeğe saygı!
FEDA

djinonu

Alıntı yapılan: Banucan - Ekim 01, 2012, 22:21:06
kadınlarla maça gitmeme rağmen karşıyım tezauratlar bencede yersiz olabiliyor
ama bide şöyle düşün hepsini anlamışsın demekki başarabilmişler
takım yenseydi bayanlar çok motivemi etmiş olucaktı geçiniz
o zaman normal maçlarda yenilmemeleri gerek
mantıklı olmak gerek sen oynama hediye et golü sonra kadınlar öğğ kaka
kusura bakmayın ama takım oynamıyosa takım suçludur
dediğim gibi asla onaylamıyorum kadınlı maçı ama suçlu bulunucaksa takım incelensin öyle yada böyle 90 dakika bağırdılar emeğe saygı!
maglubiyeti kadinlara baglamadim..öyle anlasildiysa af ola..
ama zaten oynayamiyorlar becerileri bu kadar.. bir fernandes nereye kadar tasisin yada kadir ariyla hasan türkle ne kadar kurtarabilirsinki maglup takimi...
hocanin elindeki bütce bu takim bu.. ne raydan cikan futbolcu istiyor nede yan gelip yatani istiyor.. calisana forma veriyor kendimizde kupa macini duyduk ettik..rezillik..
ama iste hani bi güzel basladik ya lige.. hemen sampiyonluk dediler.. oysa hicbirimiz sampiyonluk beklemezken..simdi mac bitiminin düdügü calindi ya sameti yönetimi bitirdiler..
bizimkiler böyle taraftar iste..
bir sezonda birsey bekleme ya bekleme ne olur ölürmüsünüz..tek destek ol tabiiki takviyelerle dahada oturacak ama sifirdan insa edilmis bir takimin mucizeler yaratmasi bugünümüzde imkan disi

El Maestro

Saçma sapan bir golle yenildik ..

Antep maçınıda, bu maçınıda yenilecek kadar kötü oynamadık bence ..

Ancak işte kadro derinliği ve klübe zenginliği burda devreye giriyor, geçen maçta ve bu maçta yedekten giren bir 'Holosko' gibi adam bile yok..

Giren adamların biri Hasan Türk diğeri Kadir Arı, ve 1-0 yenik durumdayız .. Bunda ne hocanın suçu var nede bu çocukların .. Yanlış anlaşılmasın gençler oynamasın falan demiyorum ama işte yedekten sağlam hamleler olmayınca durum kısacası bu oluyor ..

Ve yine lafımız Nene ve Drenthe'ye çıkıyor .. Şu 2 adam alınmış olsaydı bugün gerçekten çok çok farklı olurdu, en azından yedekten Almeida girerdi, Holosko girerdi ..  :)

Bunların hepsini bir yana bırakırsak, 2 haftada 0 puan çok kötü ve fikstürümüz aşırı zorlu .. Ne yalan söyliyim iyi günler bizi beklemiyor .

Hadi hayırlısı ne diyelim ..
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

ERHUN

Canın sağ olsun Beşiktaş'ım.

Diyeceğim tek şey Uğur bu takımda sırıtmaya başlayan ilk oyuncu oldu. Gol yedirttiği için demiyorum maçın genelinde beğenmedim, aynı şekilde Antep'te de beğenmemiştim. Tanju'nun oynaması taraftarıyım. Neyse hocanın kararlarına saygım var böyle istiyor demek ki.

Son olarak sadece kadınlara oynanan maçlar gerçekten ceza oluyor. Bağırıyorlar falan eyvallah ama biri siyah-beyaz yaparken diğer tribün başka bir şey söylüyor. Bir yerden sonra sesi kısıp izledik. Bu takım oynamıyor değil oynuyor ama her zaman şans yardımcımız olmuyor. Skorla ilgisi yok geçen sene kazandığımız maçların sonunda da bu tarz yorumlar yapıldı. Susup oturup maç izlemelerini tercih ederim.