Ana Menü

SSL. 6. Hafta|Beşiktaş -Sivasspor 1 Ekim 2012 20:00

Başlatan keskinli, Eylül 26, 2012, 18:21:24

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoPasaran

Kotu futbol..

Yetersiz kadro

4 yada 5 adam disinda Besiktas kadrosunda bulunmasi hata adamlar

Ancak bu kadar oluyor..

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ilhan mansız_melis

Göbeğimiz diğerleri ile kesilmiş herhalde.
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

El Maestro

Birde birşey daha ekliyim ;

Quaresma madem gönderilmedi boşa para alacağına artık kadroya alınmalı ..
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

Simurg

Kadınları aşağılayan bir uygulama zaten ceza olarak seyircisiz oynama sonuç kadınlar ve çocuklar
Ne rezil bir uygulama  + bi bayan olmama rağmen sesi çok rahatsız edici buluyorum.
Yediğimiz golü zaten adamlara gel at dedik.
Çok üzülüyorum böyle maç sonrası biz bu seneyi FEDA ettikte
az yüreğini koyup oynasalardı bari

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

Grocbenn

Ne bekleniyor ki?Sivas dün gireni ile çıkanıyla Beşiktaş takımından daha kaliteli bir takım.
Beşiktaş tam kadro sayılabilecek kadrosunda kurtarıcı olarak Kadir Arı,Hasan Türk ve Batuhan'ı sahaya sürüyorsa konuşmaya gerek yok.Bu sezon böyle gider.

Dün maça bakıyorsun Enaramo denilen adamdan stoperlerin top alamıyor.Aatıf diye bir adamları var.Sezon başından beri hayranlıkla izliyorum.Beşiktaş'ta öyle hir hucüm oyuncusu yok.İlk yarı 25-45 arası Sivas bize top göstermedi.

S.Aybaba'nın bu kadroda yapacak birşeyi de yok.Ama şu maçta dk. 80 olmuş.Batuhan-Almeida sahada hala 4-2-3-1 oynayacam diye yırtınıyorsun.Almeida'yı sol açıkta oynatmak cehaletliktir.İlk röportajında büyük takım çift forvet oynar demişti.Ama o da bu kadroyu büyük görmüyor mağlupken bile o sisteme geçmiyor.

Dün Rıdvan Dilmen çok doğru birşey söyledi.Beşiktaş takımı daha 6.haftada Ligde 3.lüğe oynuyor havasında dedi.Dün bende bunu sezdim.Bütün rakiplerin mağlup olması futbolcuları rahatlatmış.