Ana Menü

#10 Olcay Şahan

Başlatan ERHUN, Haziran 30, 2012, 15:25:34

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

[KralKartal]

Fernandesin hucum anlayisi iyi, evet ona bakarsan Oguzhanda hucuma katki sagliyor, tumer stilinde oynuyor,
Fernandeste, Giunti gibi oynuyor, o da defans ve hucuma katki sagliyordu..

Defansif katki yapmasi gereken Fernandestir, hem hucum hem defans, ondan bekleniliyor.

Sergen ile kiyaslamak? Futbolculugunu kiyaslamadim, kiyaslamamda, Sergen tektir, bomba olan ne anlamadim?
Hucuma yonelik oynayan futbolcularin cogu Turkiyede defansa fazla yardim etmez, eskiden bu coktu, suan ise
herkesin yardim etmesi beklenebilir, bunu TD belirler.

Olcaya hucuma katki sagla denirse, onu yapar, hem hucum hem defans yapmak bu tarz futbolcuyu yorar, bu seferde hucum gucu duser.
Bunuda dusunmek zor olsa gerek.
Olcayin verdigi katkiyi Orteganiz, Tabataniz verseydi , simdi adami ILAH ilan ederdiniz, geciniz.
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

IL Capitano

Sergenden savunma bekleniyor muydu ki Olcaydan bekleniyor dersen bombadir adminim. -)
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

CR7

ayrıca sol bekin bu kadar açık verirken sağ bekin bu kadar açık vermemesinin sebebi de olcaydır bence.

sağ tarafta oynasın bu sefer de hilbert en az uğur kadar kötü gözükür.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

[KralKartal]

Alıntı yapılan: IL Capitano - Nisan 28, 2013, 00:22:13
Sergenden savunma bekleniyor muydu ki Olcaydan bekleniyor dersen bombadir adminim. -)

dogrudur, lafi nasil ve ne sekil anladigina bagli..

IL Capitano

Alıntı yapılan: [KralKartal] - Nisan 28, 2013, 00:04:08
10 numaradan savunma beklemek olmaz, sergen savunma yaparmiydi?

Burda bence problem lafin nasil yazildiginda yoksa aciklamalar yapmana gerek kalmazdi o kadar.
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

[KralKartal]

Alıntı yapılan: IL Capitano - Nisan 28, 2013, 00:11:57
O 10 numara zaten nasil verildi anlamiyorum. Bide Olcay -Sergen karsilastirilmasi gecenin bombasi yani -)

Yalniz Sergen cok baskaydi , siirdi resmen. Duygulandim birden valla. -)

ben 10 numara savunma zaten normalinde yapmaz dedim, sergen mesela yapmazdi yazmisim.
Yukarda bomba diyerek  sergen ile olcayin futbolculugunu sanki kiyaslamis gibi hissettirdin.
Ve bu yazina cevap yazarak, duzeltme ve aciklama yaptim. :)

Oynadigi mevkiye gore yorum yaptim. Bir forvetten defansa katki ne kadar bekleyebiliriz? Benim icin 10 numarada
forvet gibidir, beklemem. Her yardimini iyi niyetle ve takima katki olarak bakarim.  Baskasi belki hep bekler, o ayri.

Alexte diyebilirdim, Delgado'da diyebilirdim, hagide diyebilirdim. Sergen kosmuyor diye elestirenlerde vardir, kosmasin, adam gorevini yapiyordu..burdada Olcay hucuma verdigi katkiyi versin, asil gorevini yapsinda, defansi baskalari dusunebilir zaten.

El Colgado

kuyt ve sow'un savunma yaptigi yerde olcay'da savunma yapmali. katkisini inkar etmek ayip olur ama seneye daha fazla efor sarfetmeli.

[KralKartal]

Faruk hani istatistikler olmasa inkar edecek arkadaslar var gibi.. Olcayin ismi Olcayto olsaydi, bas taci olmustu.
Yaptigi hareket ise kazanma istegi, hirs diye adlandirilir, defansa katkisi az diyenlerede, hucuma veriyor daha ne olsun
der ve konu kapanirdi.

Besiktasta iste bu yuzden ne Burak kaldi, ne I.Akin, nede Olcay kalir.  Allahtan Salih Ucan fenere gitmis, adami harcarlardi.
Yok calim yapiyor, yok sut cekiyor, yok defansa gelmiyor.

OlcayTo Silva olsun ismin, tribunler inlerdi...

keskinli

Tipini,karakterini ve karizmasizligini bi yere koyalim.oynadigi her macta aktif görevde yani orta sahada pres yapiyor,top aliyor top veriyor,bosa cikiyor kendini gösteriyor,saklanmiyor sinmiyor,pozisyona giriyor girdiriyorr,gol atiyiyor attiriyor.sürekli aktif.sonuc bekledigimiz ender oyuncularimizdan.bunlari bazen iyi bazende vasat yapiyo.elestirilmesi gereken en son oyuncu olcay
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

El Colgado

dogru.
adi olcayto silva olsaydi yeter ki gol at defansa gelme derdik. ben seviyorum zaten olcay'i yani saygi duyuyorum adam on tane gol atti. ve sol acik. quaresma'dan daha faydali oldu. umarim uzerine koyar.

ERHUN

Bu konunun canlanmasına sebep olan benim sanırım, son yorumu mu yapayım.

Olcay'ın mücadelesini tebrik ediyorum, tipine falan da laf ettiğim yok ben neyim ki başkasına laf edeyim... her neyse, benim laf ettiğim olay taraftarla zıt gitmesi. Bir kulüpte tutunmak istiyorsa sırf şans veriyor diye teknik direktöre yalakalık yapmamalı. Taraftara ters gitmek demek kendi fişini çekmesi demek (bu kısmı genel diyorum Olcay için değil). Seni 1 teknik direktör kadroya alır, ama 2 haftada 1 seni istemeyen 30.000 kişinin önüne çıkarsın. Elin ayağın karışır top oynayamazsın.

Başta belirtmiştim ama olası tepkiler için tekrarlayayım, yanlış anlaşılıp boş yere kendimi savunmak zorunda kalmayayım. Olcay'ın performansını beğenmiyor değilim, yıllar sonra en golcü yerli futbolcu oldu o da ayrı başarı.

[KralKartal]

Taraftara zit giden bugune kadar sadece Olcaymi? Adam golune sevinmis, hirs yapmis diyelim.
Bir Uzulmez bile zit gitti, senelerdir oynadi. Demek sorun o degil

Ayrica Olcaya sans veren , guvenen Samet hoca oldu, savunmak istemesi dogal,
taraftarin geneli bende dahil olcaydan bir cacik olmaz diyorduk.
Yanildik diyecegimize, ki Allahtan katki sagladi, hersey Besiktas icin, herkes kendi egosunun derdine dusmus.

Sen taraftari birak, BESIKTASI dusun, taraftar kendi derdinde, Besiktasa faydasi ne bu konuda?
Gecmis senelerdede zarar verildi, suanda ayni sekilde devam ediyor.

NoPasaran

İhsan seni muhalefete koysam chp den çok oy alırsın

nasılda saptırttın konuları anlamadım
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ERHUN

Taraftar derken, kendi ekmeğinin peşinde olan, kendi hâlinde elenen kesimden bahsetmiyorum.

Neyse gecenin bu vakti taraftar tanımı yapmak istemiyorum yeterince açık yazdığımı düşünüyorum.

Kendi yaptığı işine, futbolcusuna, taraftarına saygısı olmayan bir teknik direktörü sonuna kadar savunursan yarın bir gün onun yanına gidersin Olcay. İşine bak, mücadeleni et o zaman başımızın üstünde yerin var.

Ayrıca bu forumda bile Olcay'a nasıl destek olunduğunu ilk sayfalara bakarsanız görebilirsiniz.

[KralKartal]

Forum bu volki, konusuyoruz tartisiyoruz, amac bu degil mi?
Herkes ayi dusuncede olsa, her yazilan konunun altinda

haklisin
katiliyorum
+1903 yazardi.

Muhalefeti birak, ben Besiktasi dusunuyorum burdaki herkes gibi,muhalefetlikse kabul :)