Ana Menü

#10 Olcay Şahan

Başlatan ERHUN, Haziran 30, 2012, 15:25:34

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoPasaran

Olcaya kötü diyen olmadı sanırım

savunması berbat dedik..

keşke düzeltse ki düzelebilir..

süper topçu olur bu kadar koşuyla..

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

[KralKartal]

Bende dedim ki, Olcay yabanci olsa, ne hareketleri, ne tipi, ne sakali, ne saci, nede defansa katkisizligi konusulurdu.

Bunu inkar etmeye gerek yok, bende kac kere Olcay hakkinda olumsuz konustum, simdi dogrucu olmak lazim,

ben yanildim, bu kadar acik, Olcay olmasa suan 3. olamazdik mesela. Bu kadar katkisi varken, adamin defans anlayisina takmak

ne kadar dogru? Yapici elestiri yaparsan ayri, ama elestirmek icin elestiri yaparsan, yanlis.

Salih Ucan'i Arda Turanlari övmeyi biliyoruz, BESIKTASIN Olcay Sahanina Oguzhan Ozyakupuna sahip cik derim.

Iyi cikar kotu cikar, adam mucadele ediyorsa, birseylerde vermisse, destek ol. Yok Sameti desteklemis,

yok taraftara gonderme yapmis, millet acik net orta parmak kaldirir, deli ibo taraftara kufur eder, adam kaptan oldu senelerdir.

Yeminle Guti (yabanci olarak okuyunuz) bu katkiyi saglasaydi, adamin gece hayatini kimse konusmazdi,konusanlara kufur edilirdi.. suan Olcay 2 kere goruntulensin,

adami dogduguna pisman ederler, niye iste kardesim? Simdi Guti dedim diye Olcayi Gutiyle kiyasladim anlamina getirmeyinde, sonra bomba oluyor yazdiklarim..
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

keskinli

Tek başına takım
Trabzonspor ve Akhisar'dan sonra Kayseri filelerini de havalandıran Olcay, 3 golle takıma büyük katkı sağladı. Olcay, 3 golle Kartal'ın en skorer ikinci oyuncusu

Olaylı derbi maçından sonra düşüşe geçen Beşiktaş, Kayseri'de kendine geldi. Kayserispor önünde 3 puanı 3 golle alan Kartal'da Olcay Şahan'ın formu alkışlandı. Tecrübeli oyuncu Kayseri Kadir Has Stadı'nda bir gol, bir asist ile siyah-beyazlı takıma zaferi getirdi. Orta sahada görev yapmasına rağmen 5 gollü Almeida'nın ardından takımın en skorer ikinci ismi olan Olcay Şahan, golleriyle takımına 7 puan getirdi. Trabzonspor, Akhisar Belediye ve Kayserispor maçlarındaki 3 gol, Kartal'ın hanesine 7 puan yazdırdı. Olcay Şahan bu performansıyla tek başına Kayserispor'dan (6) çok puan topladı, Elazığspor'a (7) da yetişti. Forvetler suskun kalırken Olcay Şahan golleriyle büyülüyor

GEÇEN SEZON DA ATIYORDU
Olcay Şahan'ın bu çıkışı yeni değil. Geçen sezon Holosko, Almeida, Mustafa Pektemek, Niang, Sinan Kurumuş gibi forvetler varken Olcay fileleri 11 kez havalandırdı. Holosko 10, Almeida ise 9 golle Olcay'ın gerisinde kaldı. Geçen sezon 34 lig maçının 33'ünde yer alan hatta bunların hepsinde ilk 11'de çıkan Olcay istikrarını bu yıl da sürdürüyor. Teknik direktör Slaven Bilic'in vazgeçemediği oyuncu olan Olcay bu sezon 11 lig maçının hepsinde illk 11'deydi. Olcay Şahan 11 maçta 2 sarı kart gördü.
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

IL Capitano

Begenenedim, begenmiyorum ve buyuk ihtimal hic bir zaman da begenemiyecegim .

Problem bende heralde :(

Sent from my iPhone using Tapatalk
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

keskinli

sorun sende degil,cem
sorun bulundugumuz durumda,takimin kötü oynamasinda
verim beklediklerimizin verimsizligi
kisacasi beklentinin kücük olmasi

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

carsi52

Bugün çok iyiydi gerçekten ilk defa bu kadar çok beğendim.

Geçen sene hiç bir varlık gösteremiyordu sahada sadece gol atıyordu başka hiç bir katkısı olmuyordu denecek kadar az katkı yapıyordu sahada.Yeter diyorduk gol atsın oda yeter ve geçen sene yaptığı hareketten sonra bende tepki gösterdim ama diğer hafta özürdiledi olay kapandı.

Şimdi gol atmakla beraber iyide oynamaya başladı en önemlisi nazar değmesinden çok korkuyorum bunu söylerken sakatlık sorunu hiç yaşamadı.

Hep böyle devam Olcay.
Bölünür senin için uykular!

keskinli

Gecen senede iyiydi
tüm ofansif pozisyonlarin icindeydi

Delirdik

"Müthiş sol ayağımla yapıştırdım"

Beşiktaş'ın Elazığspor karşısındaki 4-1'lik galibiyette pay sahibi olan Olcay Şahan, maçın ardından yayıncı kuruluşa konuştu.

Zorlu bir dönemden geçirdiklerini belirten Olcay, Arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Taraftarlarımız arkamızda olduğu sürece bizi kimse yenemez. Koşu mesafesinde rekora gittik, önemli bir galibiyet aldık.'' ifadelerini kullandı.

Attığı golü de yorumlayan başarılı oyuncu,  ''Önümde Bilica vardı ama vurmayı denedim. Müthiş sol ayağımla yapıştırdım ve gol oldu.'' dedi.

caps gibi olmuş valla  :ahaha
| җ  ģǿĸнªп  җ | Beşiktaş'ım oLey

* Şampiyon BEŞİKTAŞ.!

keskinli

Abartmis veya abartili verilmis bi demec
gol cok güzeldi gercekten :)

Delirdik

| җ  ģǿĸнªп  җ | Beşiktaş'ım oLey

* Şampiyon BEŞİKTAŞ.!

ilhan mansız_melis

Müthiş sol ayağımlan ;D
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

NoPasaran

Ama dün cidden çok begendim. İki devrede iyi oynadı.. afetin olcay

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ERHUN

Geçen sezon 34 maç, bu sezon 17 maç; toplam 51 maçla son 1.5 sezonda ligdeki tüm maçlarda forma giyen tek futbolcu.

CR7

Ne savunma yaptı arkadaş bugün. Ramon'dan daha fazla top çaldı sanırım.
Asistte de pas enfesmiş. tam dikkat etmemiştim o anda.
Daha önce demiştim yine diyorum helal olsun aldığı paralar.
O sus işaretini bile unuttum.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)