Ana Menü

Süper Lig Transfer Dedikoduları 2013-2014

Başlatan El Maestro, Mayıs 01, 2012, 10:49:43

0 Üyeler ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

eRe

Boluspor Başkanı Mehmet İnceayan, yeni teknik direktörleri Ali Beykoz'la 2 yıllık sözleşme imzalandıkları törende 19 yaşındaki orta saha oyuncuları Emre Kılınç'ın Galatasaray'a transfer olduğunu açıkladı.
Alt yapılarında yetişen Emre Kılınç'ın Galatasaray'a transfer olduğunu belinten Başkan İnceayan, "Emre Kılınç'ın Galatasaray'a transferini netleştirdik. Boluspor'un menfaatleri doğrultusunda Emre, artık sarı kırmızılı formayı giyecek" dedi.
Boluspor formasıyla 12 kez PTT 1. Lig'de forma giyen Emre Kılınç 2 kez fileleri havalandırmayı da başarmıştı.
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

eRe

www.erdemeksi.com

ilhan mansız_melis

Benteke,Kadlec,Assou Ekoto Fenerbahçe'ye (Ntvspor)
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

ilhan mansız_melis

eRe

SPORX ÖZEL - Transferin gözde isimlerinden G.Birliği'nin başarılı savunma oyuncusu Aykut Demir konusunda Beşiktaş ile Trabzonspor arasında yaşanan yarışı bordo-mavili ekip kazandı.
Her iki kulübün bonservis bedeli konusunda uzun süredir sürdürdüğü pazarlıklar sonrasında Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu perşembe akşamı son noktayı koydu.

Gençlerbirliği ile para + futbolcu karşılığında anlaşan Trabzonspor, Başkent temsilcisine Sapara ya da Alanzinho'yu verecek.
Kulübü ve ardından futbolcu ile anlaşan bordo-mavili kulübün uzun süredir uğraş verdiği bu flaş transferi bugün öğleden sonra kamuoyuna duyuracağı öğrenildi.
www.erdemeksi.com

ERHUN

Aykut Demir: "Trabzon'da Köyümde dinleniyorum. İmza falanda atmadım.Böyle bir şey yok"
Aykut Demir: " Bana şuana kadar gelen resmi bir teklif yok. İmza falanda yok.Ben Trabzonluyum.Ailemin yanına Trabzon'a geldim"

ERHUN

Az önce rastladım ;D Ronaldinho bitmiş.

eRe

Ertuğrul Sağlam -------------- Eskişehirspor
www.erdemeksi.com

CR7

Spor Toto Süper Lig'de mücadele veren Akhisar Belediyespor, büyük olasılıkla bitirdiği iç transferin ardından dış transfer çalışmalarına başladı.
Spor Toto Süper Lig'de mücadele veren Akhisar Belediyespor, büyük olasılıkla bitirdiği iç transferin ardından dış transfer çalışmalarına başladı.

Edinilen bilgiye göre Akhisar Belediyespor yönetimi 1 Temmuz'da Beşiktaş'tan Mehmet Akyüz ve Gençlerbirliği'nden Kerim Zengin ile masaya oturmaya hazırlanıyor. Tek oturumda iki futbolcuyu renklerine bağlaması beklenen yeşil-siyahlıların, öte yandan 1 Temmuz Pazartesi günü Akhisar Belediyespor Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde toplanacağı bildirildi.

Sakaryaspor alt yapısında yetişen 27 yaşındaki Mehmet Akyüz Sakaryaspor, Fethiyespor, Bozüyükspor, Gençlerbirliği, Sakaryaspor, Şanlıurfaspor, Hacettepe Spor Kulübü, TKİ Tavşanlı Linyitspor ve Beşiktaş formalarını terletti. Akyüz kariyeri boyunca 128 karşılaşmada 27 gol kaydetti.

Mersin İdmanyurdu alt yapısından yetişen 28 yaşındaki Kerim Zengin ise Fenerbahçe, Mersin İdmanyurdu, İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Antalyaspor, Kardemir D.Ç Karabükspor, Sivasspor, Gaziantepspor ve Gençlerbirliği formasını giydi. Zengin kariyeri boyunca 197 maçta 28 gol kaydetti. - MANİSA
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

El Maestro

Serkan Balcı Antalyaspor'da ..

Cicinho --> Sivasspor . ( bildiğimiz Cicinho )

ntvSpor
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

El Maestro

Lugano --> Sivasspor söylentiler var ..
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

ilhan mansız_melis

eRe

www.erdemeksi.com

ERHUN

Alıntı yapılan: eRe - Temmuz 10, 2013, 20:18:34
c.cole --- karabuk

Yatmış bu. Şehri gezdikten sonra vazgeçmiş. Kasımpaşa'ya gidecek diyorlar.

-----

Haydaaaa, transfer gerçekleşmiş. Carlton Cole Karabükspor'da.