Ana Menü

Süper Lig Transfer Dedikoduları 2013-2014

Başlatan El Maestro, Mayıs 01, 2012, 10:49:43

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CR7

HTSPOR / Ferudun NİĞDELİOĞLU

Aziz Yıldırım, transferle ilgili olarak Aykut Kocaman'a "Çok yararlanacağın ve direkt oynatacağın bir futbolcu alacağım" dedi. Bu ismin Robinho olduğu iddia edildi...
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

El Colgado

Robinho ülkesine geri döner. Zarate iyi transfer olur.

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ilhan mansız_melis

Konu dedikodu sayfası ama transfer konusunu bulamadım.

Mustafa Sarp Elazığspor'da.

Özgür Çek Eskişehirspor'la ön protokol imzaladı.
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

ilhan mansız_melis

Fenerbahçe Belhanda'yı açıklayacak diyorlar.

Doğruysa çok çok iyi bir transfer olacak.

El Colgado

Takım iyiyken Belhanda'yı herkes istiyordu, başkanları satmıyordu. Takım biraz geriledi, Belhanda Fb'ye düştü. Ve transfer yine Fransa'dan, bu Hasan Çetinkaya'nın kulübü yediğine kesin inanıyorum.

NoPasaran

Müthiş transfer olur alırlarsa..

Türkiye için bir beden büyük gelir kanımca

Yaşida çok genc
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

CR7

hiç izlemedim açık söylüyorum.

Aykut Kocaman varken uyum süreci filan derken bir şey de olmaz.

NoPasaran

İkinci yarının hazırlıklarına  Antalya'da devam eden Galatasaray'da transfer çalışmaları da sürüyor. Sarı-kırmızılılar'da öncelikli hedef Sneijder.
Lig lideri Galatasaray'da yönetim, teknik direktor Fatih Terim'in istekleri doğrultusunda transfer icin yoğun mesai harcıyor.

Sarı kırmızılılar'ın gündeminde öne çıkan 3 isim bulunuyor.  İnter'den ayrilacagini açiklayan Wesley Sneijder için temaslarını sıklaştıran Galatasaraylı idareciler, Hollandalı yıldızın İngiltere'ye transfer olabilecegi yönünde çıkan haberlere karşın, umudunu koruyor.

Sarı kırmızılı yönetim, kanatlarda forma giyebilecek futbolcu isteyen  Fatih Terim'e, yine Fas kökenli bir oyuncu önerdi. Terim'e, Hollanda'nin Twente takımında forma giyen 23 yaşındaki Nacer Chadli'yi teklif eden yönetim, deneyimli çalıştırıcının bu konudaki raporunu bekliyor. Twente'nin, Chadli icin 10 milyon euronun üzerinde bonservis bedeli talep edeceği  tahmin ediliyor.

Terim'in mutlaka takviye istedigi sol bek pozisyonunun bir numaralı ismi Carlinhos'tan ise sevindirici haber gelmedi. Bu transfer icin Claudio Taffarel'i görevlendiren sarı kırmızılılar, Brezilyalı efsanenin tüm çabalarina karşın, genç oyuncunun kulübünü ikna edemiyor.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

NoPasaran

NTV Spor'un son dakika şeklinde duyurduğu "Fenerbahçe, Younes Belhanda ve kulübü Montpellier ile anlaşmaya vardı" haberlerine sarı-lacivertli kulüpten yalanlama geldi.

Fenerbahçe'den yapılan açıklamada, şu sözler kullanıldı:

"Ntvspor'da son dakika gelişmesi olarak "Fenerbahçe, Montpellier'den Younes Belhanda ile anlaştı" şeklinde duyurulan, ardından da bazı görsel ve sosyal medyada bu konuyla ilgili yapılan haberler gerçek değildir.

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Sayın Aykut Kocaman ve ekibinin verdiği transfer raporu doğrultusunda, çalışmalarımızı sürdürmekle birlikte, henüz sona eren bir transfer çalışmamız bulunmamaktadır.

Yürütülen transfer çalışmalarının geldiği aşamalar, önce "KAP"a (Kamuyu Aydınlatma Platformu) daha sonra resmi sitemiz başta olmak üzere yayın organlarımız tarafından kamuoyuna duyurulacaktır.

Kamuoyuna saygıyla sunarız
."
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ERHUN

N Diaye > Sunderland
€4.000.000 > Bursaspor

düzeltme yapıyorum. Bonservis bedeli £4.000.000 miş, € değil. Bursaspor, Nancy'den €2.100.000 almış.

NoPasaran

NTVSpor ama gore

Galatasaray Drogba ile anlaşmaya vardi
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ERHUN

CR7

ilhan mansız_melis

Alıntı yapılan: ilhan mansız_melis - Aralık 21, 2012, 22:37:22
Eşinin rahatsızlığından dolayı dönme gibi bir durumları olmasaydı alabilirdik biz Fernandes'in yedeği işte.

Geçmiş olsun tabi.

Rize'ye inanılmaz katkı yaptı. Biz alsaydık keşke.