Ana Menü

Süper Lig Transfer Dedikoduları 2013-2014

Başlatan El Maestro, Mayıs 01, 2012, 10:49:43

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

El Maestro

Cernat'ı en iyi tanıyanlardan biri olarak söyleyebilirm ki, Cernat şu an fizik olarak bitik durumda .. İlk geldiği seneki performansından şu an eser yok ve şu an onun bölgesindede LuaLua oynadığı içinde gözden çıkarıldı artık . Eski Cernat olsa eyvallah ama şu anki Cernat Beşiktaş'ta yedek bile olamaz ki Karabük'te bile yedek olarak düşünülmüyor artık, çünkü yaşlandığından ve geçirdiği üst üste sakatlıklardan sonrada artık fizik olarak tükenmiş durumda ..

Yoksa acaip yetenekli ve teknik bir oyuncu ..

Ama işte herkesin bi bitiş dönemi var ..
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

El Colgado

Vittek'e nedense hâlâ sempatim var; ama yaşlanmıştır artık.

ilhan mansız_melis

Alıntı yapılan: ERHUN - Aralık 22, 2012, 00:53:46
Bu arada denilenlere göre

Vittek + Sapara + Cech + Barış Özbek -----> Mersin İ.Y.

Utanmasınlar beni de versinler ;D
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

ERHUN

Alıntı yapılan: El Colgado - Aralık 22, 2012, 00:59:51
Vittek'e nedense hâlâ sempatim var; ama yaşlanmıştır artık.

Yanlış hatırlamıyorsam 31 yaşında.

NoPasaran

Alıntı yapılan: El Maestro - Aralık 22, 2012, 00:57:50
Cernat'ı en iyi tanıyanlardan biri olarak söyleyebilirm ki, Cernat şu an fizik olarak bitik durumda .. İlk geldiği seneki performansından şu an eser yok ve şu an onun bölgesindede LuaLua oynadığı içinde gözden çıkarıldı artık . Eski Cernat olsa eyvallah ama şu anki Cernat Beşiktaş'ta yedek bile olamaz ki Karabük'te bile yedek olarak düşünülmüyor artık, çünkü yaşlandığından ve geçirdiği üst üste sakatlıklardan sonrada artık fizik olarak tükenmiş durumda ..

Karabüksporu bir kaç maç izledim. Mesut Bakkal'ın stratejisi görüdğüm kadarı ile hızlı oyunculardna kurulubir takım yaratmak. Baktığın zaman ilhan parlak lua lua ahmet ilhan gibi süratli oyuncuları ile çpok tehlikeli bir takım olma yolunda..

pili bitmiş cernat mehmet yıldız gibi adamlarıda gönderiyor.Tahminim devre arasında bir oyuncu daha alacaktır ileri bölgeye. Eğer oturursa ciddi takım olabilir..

Cernat konusunda görüşlerim aynı. İlk seneki cernatın c si yok . Beşiktaşın şu anki mantalitesine uygun yapısıda yok..

Samet Hoca tempoyu arttıracağız diyor. beşiktaş ligin bence en tempolu takımlarından birisi. Duran oyuncu yapısına ihtiyaç yok..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

El Maestro

Alıntı yapılan: NoPasaran - Aralık 22, 2012, 01:10:45
Alıntı yapılan: El Maestro - Aralık 22, 2012, 00:57:50

Karabüksporu bir kaç maç izledim. Mesut Bakkal'ın stratejisi görüdğüm kadarı ile hızlı oyunculardna kurulubir takım yaratmak. Baktığın zaman ilhan parlak lua lua ahmet ilhan gibi süratli oyuncuları ile çpok tehlikeli bir takım olma yolunda..

pili bitmiş cernat mehmet yıldız gibi adamlarıda gönderiyor.Tahminim devre arasında bir oyuncu daha alacaktır ileri bölgeye. Eğer oturursa ciddi takım olabilir..

Cernat konusunda görüşlerim aynı. İlk seneki cernatın c si yok . Beşiktaşın şu anki mantalitesine uygun yapısıda yok..

Samet Hoca tempoyu arttıracağız diyor. beşiktaş ligin bence en tempolu takımlarından birisi. Duran oyuncu yapısına ihtiyaç yok..

Abi hazır Ahmet İlhan yazmışsın bak ,

Sene başında ismi geçmişti bi ara Beşiktaş için düşünülemezmi şu an tekrar sence ? Alternatif olarak o bölgede yedek olarak çok sıkntı çekiyoruz çünkü ..

Bence iş yapar direkt 11 olamasa bile güzel bir yedek olabilir ..
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

NoPasaran

Shelton u yazmamisim oda var..

Ahmet ilhan olabilir tabiki neden olmasın.  Karabükspor un ilerdeki tüm adamları ciddi iyi oyuncu görüntüsünde.  Bu takım nasıl maç kaybediyor anlamıyorum.  Galatasaray ve Fenerbahçe maçlarını adeta bir üst düzey avrupa takımı gibi oynadılar.

Ancak vermez yerli oyuncusunu sanmıyorum versene bizim bonservisini verecek gücümüz yok..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ilhan mansız_melis

Nobre'nin yeniden Fener'e döneceği söyleniyor.
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

ERHUN

ERHUN

Mert Nobre > Mordovia Saransk (Rusya) diyorlar.

ERHUN

El Colgado

Yanlış anlaşılmasın ama bu adam Lyon'da nasıl oynamış anlam veremedim.

NoPasaran

Sarı-kırmızılı yönetim Brezilyalı futbolcu ile karşılıklı olarak sözleşmenin fesh edildiğini borsaya bildirirken, Cris'in yarım sezon için Galatasaray'a maliyeti 745 bin euro oldu. 1 milyon 250 bin euroya anlaşılan 35'lik stopere yarım sezonluk ücreti daha önce peşin ödenirken, 120 bin euroluk maç başı ücretinin daha sonra ödeneceği bildirildi. Diğer taraftan Galatasaray ülkesine dönmek istediğini bildiren Cris'e karşılıklı anlaşma sonucu sezonun kalan kısmı için ödemesi gereken 625 bin euroluk masraftan da kurtuldu.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

NoPasaran

Fenerbahçe zarate ile anlastigi söyleniyor
Aşk bu Aşk !

volkanca.net