Ana Menü

Süper Lig Transfer Dedikoduları 2013-2014

Başlatan El Maestro, Mayıs 01, 2012, 10:49:43

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoPasaran

Eurosport'un edindiği bilgiye göre Süper Lig'de bu yıl iki dünya yıldızı daha forma giyecek.

Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, Eurosport Türkiye aracılığı ile dünya çağında 2 yıldızla görüştüklerini açıkladı. Başkan Gencer, Alper Aslan'a yaptığı açıklamada bu akşam en geç yarın sabaha kadar Türkiye'yi ayağa kaldıracak isimlerle anlaşacaklarını belirtti.

Antalyaspor Başkanı Gencer, Milan Baros ve Anton Ferdinand transferleriyle hem hücum hem de savunma yönlerini çok güçlendirdiklerini ifade etti. Baros transferi için çok kısa sürede hızlı bir ivme kaydettiklerini hatırlatan Gencer, transferin başarıyla sonuçlandığını belirtti. kendilerine bu transferleri yapamazsınız diyenlere gereken cevabı verdiklerini de sözlerine ekleyen Antalyaspor Başkanı, bundan sonraki süreçte daha özel isimleri kadrolarına katacaklaırnı söyledi.

Başkan Gencer sözlerini şöyle sürdürdü: ''Diarra'nın yanına çok özel bir isim olan Baros'u aldık. Ferdinand'la da defansımız artık çok sağlam. Bundan sonra bizi yedincilik koltuğunun üzerindeki sıralamalar memnun edecek. Önümüzdeki yıl bundan sonra daha yukarıları hedefleyeceğiz. Defansın sağına Serkan Balcı'yı kaleye de Fornezzi'yi aldık. Bunlar hatırı sayılır transferler. Ama taraftarlarımıza müjdeyi vereyim. Dünyanın tanıdığı, çok önemli ligler ve takımlarda oynayan 2 isimle imza aşamasındayız. Bunları bu akşama kadar en geç yarın sabaha kadar imzaya dökmek istiyoruz. Trabzonspor'dan Celutska ve Beşiktaş'tan Escude'yle de ilgilendik. Ama takımları bu oyuncuların sözleşmelerini feshetmediği için transferi bitiremedik.''
Samsung Galaxy S4 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

eRe

www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

ERHUN

Quaresma Antalya'da tatilin kralını yapar. Top falan oynamaz.

NoPasaran

Quaresma kadar yeteneklisini hiç görmedim ben bu ülkede..

Antalyadada oynar..

Ama samet aybaba  ???
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

El Colgado

Ya ne quaresmasi adam dubaide paranin tillahini aliyor. Reklam yapiyor antalya

NoPasaran

Cardozo transferinde de sanırım desteğiniz olacak. Doğru mudur?
Ben o konuda bir şey konuşmam, biliyorsun.

Peki, öyleyse son bir soru; yeni formaları beğendiniz mi?
Gördüm, gerçekten heyecan verici. İnşallah bu yeni formalarla birlikte yeni başarılara imza atarız. Bu arada Cardozo transferinde bonservisi ücretinin 6 milyon euroluk kısmını, Başkan Aziz Yıldırım ve işadamları Nihat Özdemir, Ali Koç, Ferit Şahenk dörtlüsünün vereceği öğrenildi. Transferin 12 milyon Euro seviyesinde bittiği, ödeme planı üzerinde konuşulduğu bildirildi.Oscar Cardozo, Fenerbahçe'ye imza attığı takdirde Sarı-Lacivertli formayı giyen kulüp tarihindeki ilk Paraguaylı futbolcu olacak.

nihat özdemirin röportajı..

ulan bizden bir adam çıkmıyor şunlar gibi hasta olacam ya :@
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ERHUN

ilhan mansız_melis

Mladen Petric --> Karabükspor

Romaric --> Sivasspor
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

NoPasaran

Fenerbahce cordozo ge emenike nin kulubu ve kendisi ile gorusmeye başladıklarını borsaya bildirdi

Samsung Galaxy S4 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

CR7

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

NoPasaran

Milli oyuncu için Galatasaray'a en son 11 milyon euro öneren Lazio'nun bu teklifini 15 milyon euro civarına yükseltmesi sarı-kırmızılı kulübü harekete geçirdi.

Burak adım adım Lazio'ya
Galatasaray'ın Sportif Direktörü Bülent Tulun, başkan Ünal Aysal'ın talimatıyla bu sabah Roma'ya gitti. Tulun Lazio kulübü yetkilileriyle pazarlık masasına oturacak. Burak için 20 milyon euro isteyen Galatasaray, Lazio'nun bu teklife yaklaşmasıyla transfere şu an için sıcak bakıyor.

Roma'daki görüşmeler sonucunda Burak Yılmaz'ın bu sezona Galatasaray formasıyla mı yoksa Lazio formasıyla mı devam edeceği netlik kazanacak.

Galatasaray'da geçtiğimiz sezon 24 gol atarak gol kralı olan Burak Yılmaz, Spor Toto Süper Lig'e bu sezon da iyi başladı. Milli futbolcu ilk 2 haftada Gaziantepspor ve Bursaspor filelerini havalandırdı. Burak ayrıca Gana ile oynanan hazırlık maçında da 1 gol kaydetmeyi başardı.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ilhan mansız_melis

15'e Burak'ı sat, ondan gelen parayla Arda'yı al. :)

NoPasaran

Ardayı alamaz 15e ..

Ancak Burak Yılmaz çok önemli bir oyuncu ben diyeyim

drogbada arda da doldurmaz orayı
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ilhan mansız_melis

15'e almayacaklar zaten. 12 teklif etmiş Gs, Arda 24'e serbest. Oradan karşılanır para.

Dediğine ben de katılıyorum. Neredeyse oynadığı her maçta gol atıyor adam. Hele seneye 5+3 olacak.

NoPasaran

Fenerbahçenin 24 milyon kulübüne , 6,5 milyon euro Ardaya verdiğini kesin olarak bir çok yer söyledi..

Ve alamadı dediler..

24 milyon euro serbest kalma maddesi olduğuyna kesin eminmisin Melis
Aşk bu Aşk !

volkanca.net