Ana Menü

STSL 22. Hafta Beşiktaş:3 - Gaziantepspor:2 | 24 Ocak Salı Saat : 20.30

Başlatan RCA, Ocak 22, 2012, 11:44:36

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

djinonu

ite kaka götürdügümüz ligin ikinci yarisinda galiba ilk maglubiyet.. belki bu bari birilerinin gözünü acarda transfer yapma duygusunu yaratir..

Simurg

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

saldır beşiktaş

"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

djinonu

bu ne bee veli basit sari kart görür mustafa sari kart görür..holosko pozisyon öldürür.mustafa pas yerine imkansiz sut cakar. edu cikmasaydi keske.. rezillik ya.. hoca ne yapsin kadro bu kadar..

bir duyum aldim dogrumu quaresmanin parasi yatmamis ondan biraz aktarmali gecikmis.. eger öyleyse yazik diyorum..
almeidayada kiziyorum o pozisyonlari harcamasindan dolayi ama yirtinan o kanada inip orta yapanda o .. mustafa gibi cahillik yapipta topu harcamiyor... mustafayi sevmiyorum arkadaslar yine tepki verecek ama..
ikinci gol cenkin hatasi.. cikmasaydi tövbe gol olmazdi..
takim berbat ortada..
ben biktim senelerdir oynanan toptan..
86dan itibaren kapattim ama simdi gördüm berabere bitmis rezillik baska birseyde degil! avantaj ararken bize yakisanda hep bu zaten

transfer yapamiyoruz..borctayiz..
neden?
yeeteeeeeeeeeer...

saldır beşiktaş

"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

Brestgerfich

Türk futbolunun gerilesine yabancı oyuncu sayısının fazlalığını sebep gösteren çok bilmiş futbol dehalarının gözüne! sokmak gerekiyor şu maçı.
Önce adam yetiştirecek bu memleket adam! Sonra futbolcu yetiştirilir ancak.
Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?

Cem Goren

Allah aşkına forumda küfür serbest olsun. Sadece 5 dakika fazla bir şey istemiyorum
altın kapılarımız kan oldu tayfun

djinonu

Alıntı yapılan: Cem Goren - Ocak 24, 2012, 22:41:26
Allah aşkına forumda küfür serbest olsun. Sadece 5 dakika fazla bir şey istemiyorum

katiliyorummmmm!!! lütfenn :(
hakemede sövecem bazi futbolcularada :D

keskinli

3 mactir sansa aliyoruz maclari
bu kadar kötü oyuna bulundugumuz siralama cok iyi
ama galibiyet susturuyor iste herkesi
ne kadar kötü oynadigimizi anlatmaya gerek yok
tek güzellik atilan gollerdi
almeidanin iki tane birden atmasida cok iyi oldu
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

djinonu

Alıntı yapılan: keskinli - Ocak 24, 2012, 22:51:08
3 mactir sansa aliyoruz maclari
bu kadar kötü oyuna bulundugumuz siralama cok iyi
ama galibiyet susturuyor iste herkesi
ne kadar kötü oynadigimizi anlatmaya gerek yok
tek güzellik atilan gollerdi
almeidanin iki tane birden atmasida cok iyi oldu

güzel olduda sereften yoksun hakem cezaladi haftaya yok..

djinonu

Alıntı yapılan: djinonu - Ocak 24, 2012, 22:22:55
bu ne bee veli basit sari kart görür mustafa sari kart görür..holosko pozisyon öldürür.mustafa pas yerine imkansiz sut cakar. edu cikmasaydi keske.. rezillik ya.. hoca ne yapsin kadro bu kadar..

bir duyum aldim dogrumu quaresmanin parasi yatmamis ondan biraz aktarmali gecikmis.. eger öyleyse yazik diyorum..
almeidayada kiziyorum o pozisyonlari harcamasindan dolayi ama yirtinan o kanada inip orta yapanda o .. mustafa gibi cahillik yapipta topu harcamiyor... mustafayi sevmiyorum arkadaslar yine tepki verecek ama..
ikinci gol cenkin hatasi.. cikmasaydi tövbe gol olmazdi..
takim berbat ortada..
ben biktim senelerdir oynanan toptan..
86dan itibaren kapattim ama simdi gördüm berabere bitmis rezillik baska birseyde degil! avantaj ararken bize yakisanda hep bu zaten

transfer yapamiyoruz..borctayiz..
neden?
yeeteeeeeeeeeer...

demin yazdim 2-1 iken halen bu düsüncedeyim.

Ersin Develi

Gördüğüm kadarıyla 3.golde ofsayt var geçen hafta Antalya'nın golü verilmediğinde üzülmüştüm ama eğer pozisyon ofsaytsa gram üzülmedim

Banucan

tamamen katılıyorum Ahmet abiye ama Carlos hoca nın hatası büyüktü bunu eklemek istedim

birde arkadaşlar tabiki küfür yasak bunu istemeyin bile bayanlarında yorum yaptığı yazdığı bir foruma küfür yazmayı düşünmeyin bile
FEDA

NoPasaran

Golden önceki 3 dakikanın kahvede ses kaydını aldım

Gol olunca kapatmışım
Orada küfür çoktur koyunca yeter zaten

Eve gidince yazarım ama çok mutlu oldum

Su an diyebileceğim tek şey bu
Aşk bu Aşk !

volkanca.net