Ana Menü

STSL 22. Hafta Beşiktaş:3 - Gaziantepspor:2 | 24 Ocak Salı Saat : 20.30

Başlatan RCA, Ocak 22, 2012, 11:44:36

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

saldır beşiktaş

Alıntı yapılan: ERHUN - Ocak 24, 2012, 13:59:02
Ben izlediğim Antep maçlarına göre konuşuyorum. Medyaya gram güvenmediğim için ne yazdıkları umurumda değil.

Bende izlediklerime göre konuşuyorum.
Cenk'in, Rüştü'nün yarı kalitesinde değil.
Özet çekinelecek bir oyuncu değil.

"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

keskinli

Tedavisi süren Aurelio'nun yanı sıra boğaz enfeksiyonu geçiren Burak Kaplan idmana katılmadı. Hilbert takımdan ayrı koşu yaparken; ısınma çalışmalarına katılan Quaresma topla yapılan çalışmalarda yer almadı. Holosko ise takımla birlikte idman yaptı.
Teknik direktör Carvalhal'ın, takımını Gaziantepspor karşısına şu ilk 11 ile çıkarması bekleniyor:
Cenk, Ekrem, Sidnei, İbrahim Toraman, Egemen, Ernst, Necip, Veli, Simao, Fernandes ve Almeida.
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

ERHUN

Bu konu çok gereksiz yere uzadı. Bence iyi kaleci, sence değil. Bana göre dünyanın en iyisi tartışmasız Messi başkasına göre Cristiano. Herkesin fikri aynı olacak diye bir şey yok.

Rüştü'yü zaten tartışmam. Türkiye'nin yetiştirdiği en iyi kaleci.

saldır beşiktaş

Alıntı yapılan: ERHUN - Ocak 24, 2012, 16:31:35
Bu konu çok gereksiz yere uzadı. Bence iyi kaleci, sence değil. Bana göre dünyanın en iyisi tartışmasız Messi başkasına göre Cristiano. Herkesin fikri aynı olacak diye bir şey yok.

Tabiiki öyle aynı şekilde düşünmek zorunda değiliz, forumun keyfide böyle çıkar tartışmadan tazı tuzu olmaz  :D

"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

CR7

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

Banucan

FEDA

djinonu

bizim taraftarin ayari bozulmus..bizimkiler pozisyona girdikten sonra basliyorlar..
ya kusura bakmayinda bu simao geldiginden beri bize ne verdi ? :S
haksiz düsünüyorsam söyleyin susacam.

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Brestgerfich

3 kuruşluk oyunumuzu 5 kuruşa çıkaramadığımız bir maç daha...
Hangi birini eleştireceksin ki?
Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?

saldır beşiktaş

Fernandes, kötü olunca bir tane top yapan oyuncu kalmıyor şu takımda.
Koskoca Beşiktaş'ın top şişirmekten başka hücum organizasyonu yok yazık çok yazık.

djinonu

Alıntı yapılan: saldır beşiktaş - Ocak 24, 2012, 21:22:28
Fernandes, kötü olunca bir tane top yapan oyuncu kalmıyor şu takımda.
Koskoca Beşiktaş'ın top şişirmekten başka hücum organizasyonu yok yazık çok yazık.

hop dur orda arkadas...:D transfere ihtiyac yok :))
sakin ol..basket takimina nbaden gelen adamlar bize ise ligte basari yakalayabilecegimiz firsat varken takviye yok..

edu zaten bellide..almeida son vuruslarda neden sorun yasiyor anlamadim yeter daa..

djinonu

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net