Ana Menü

UEFA AL E Grubu | Maccabi Tel Aviv - Beşiktaş 2-3

Başlatan KeePSaKe, Kasım 29, 2011, 19:42:29

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoPasaran

Birde eleştiri getirmek gerekirse..

Carvalhalin ne yaptığnı ben anlamadım..

Ernst ve Almeida konusunda bu kadar kötü oynayan iki adamı nasıl sahada tutabildi anlamıyorum..

Ayrıca ismail benim için sürekli bir soru işareti..Bu adam Beşiktaşın sol beki olacak gibi durmuyor bence.. Bir iki iyi ortası var ama savunma berbat geliyor bana..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Brestgerfich

Başlık yeni dikkatimi çekti. Hoş olmamış. Hoştan da öte hatta.
Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?

Grocbenn

Trabzon maçını nasıl Carvalhal sayesinde kazandıysak,Bu maçı da Carvalhal'a rağmen kazandık.

Quaresma ve Hilbert mükemmel oynadı.Quaresma'nın attığı 2 golü bir futbolcu ömründe 1 veya 2 kere atar.Ama adam aynı maçta 2 mükemmel gol attı.Bence piyasası tavan yapar bu maçtan sonra.

Ama takım olarak hiç iyi değildik.G.Birliği maçının kopyasıydı.Biraz kaliteli bir takım olsa 0-2 'dan yine 3-2 hatta 4-2 bile düşebilirdik.Rakibin çok net pozisyonları var.

Çok net anlaşılıyor.Bizim oyunu soğutma gibi bir anlayışımız yok.Bunu yapabilmek için pas yapmak gerekir.Ama Toraman ve Ernst'li bir orta saha ile topu tutmak imkansız.Gevşediğimiz anda duman oluyoruz.

Dün Ernst ve Almeida tel tel döküldüler.M.Pektemek girdiği her maçta tabelaya katkısı oldu.Almeida'da bu kadar ısrarcı ve 90 dk. dayanmak anlamsız.Ernst yaşının da etkisiyle bitik durumda.Eski halinden eser yok.Savunmada bile katkısı yok.

Eğer 90.dk Quaresma o golü yaratmasaydı.Bugün Cenk'i konusuyor olabilirdik.Çok kritik bir maçta yine uzaktan üstüne gelen topu içeri aldı.Ben ne kadar yetenekli olsa da Cenk'in Besiktaş kalesini koruyacak kapasitede olduğuna inanmıyorum.Çok iyi kontralar yakalayabilirdik.Ama topu o kadar kötü oyuna sokuyor ki hiçbirini değerlendiremedik.

unicorn

Akıllı başlamaya çalıştık ama çok pozisyon verdik. Sonra ağırlığımızı koyunca kalite farkı ortaya çıktı ve 2-0'a geldi maç. Sonrasında hakemin bariz bir hatası var. Ne olduysa oldu yorgunluk deyin gevşeklik deyin adamlar tekrar asıldılar maça.

Ama ne yalan söyleyeyim Allah biliyor bu maçı alacağımıza 2-2'ye geldikten sonra daha da inanmaya başladım. Yine "kalite" konuşturdu kendini ve maç bizim oldu.

Almeida'yı anlıyorum yalnız kalıyor fakat bu maç için mazereti yok bence. Bu kadar ürkek olmamalı forvet. Girip çıkacaksın aralara,çarpışacakın, başka türlü kazanılmıyor savaşlar.

Ernst genel olarak bitkindi ama asist muhteşemdi,orta yapmadı baktı ve "pas" attı resmen.

Fernandes'in bir daha neler yapabileceğini gördük isteyince ama 2.golde onun da hatası var Cenk'in de.

Q7'ye ayrı parantez açmak gerek. 4.dakikada yaptığı hata gol olsa şimdi ne kadar şımarık olduğunu konuşacaktık :) Ama iki golü de müthiş. Özellikle son golde sorumluluk alması takdire şahayan.

Bir parantezde Hilbert'e. Bir kez daha gördük ki bu kadroda sağ bek gözü kapalı Hilbert'tir.
Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

Ozan Doğan

böyle oynayacağımız belliydi. yani maçtan önce dediğim gibi ts maçı gibi olacaktı. hatta ilk maç gibi ama çok pozisyon verdik. oyunu 2-0'dan sonra elimize alıp 3-4 atabilirdik daha da fazla atabilirdik ama takım açılmadı. hadi madem gol düşünmüyorsun topu ayağında tut yani. ama takım kötüydü bence. hilbert çok iyiydi. yediğimiz golde şansızlığı vardı. dün sabah biz kazanalım stoke-kiev berabere bitsin dedim öyle oldu çok iyi oldu :) neyse stoke maçını kazanıp lider çıkalım. sonra da en zor takımın çıkacağı kurayı bekleyelim :D
bu arada quaresma insan ol lütfen :D

Simurg

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

eRe

Alıntı yapılan: Simurg - Aralık 02, 2011, 15:15:28
maçı izlemedim ama herkes q7nin bencilliğinden bahsediyor

şimdi burada bir espri var mı bilemedim :D

quaresma 10 kez almeidaya yüzdeyüzlük gol fırsatı verdı almeida atamayınca gitti attı geldi tek başına efsanevi bir oyun çıkararak maç kazandı :D
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

unicorn

3-4 kez kaleye vuracak dediğim yerde pas attı hep Q7.

Paylaşımcıydı bence, bencil değildi.
Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

El Maestro

Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

ERHUN

Quaresma'ya dün bencil oynadı diyen Beşiktaş'lı olamaz bence. Kıskandığından söylemiş olabilir.

Her neyse, izlerken o heyecanla golden sonra bağırınca falan dikkat etmemiştim Güntekin Beşiktaş'lı olduğunu çok belli etmiş. "Gooool, gol be"

Brestgerfich

"İsrail'e bombalı saldırıyı" biri düzeltse artık. Başlığı yani...
Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?

ilhan mansız_melis

Alıntı yapılan: ERHUN - Aralık 02, 2011, 16:29:46

Her neyse, izlerken o heyecanla golden sonra bağırınca falan dikkat etmemiştim Güntekin Beşiktaş'lı olduğunu çok belli etmiş. "Gooool, gol be"

Aynen dikkatimi çekti benim de :)
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

Simurg

İsrailliler çok sorun çıkarmış bekletmişler 1 saat filan türk pasaportlu futbolcuları

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

Banucan

Quresma bencil denildiysee genelleme yapılmıştır bu maç değildi tabiki ama hiç olmadığı anlamına gelmez
FEDA

CR7

zaten biliyor herkes Güntekin'in Beşiktaşlı olduğunu. niye bu kadar kasıyorsunuz ki? adam süper lig maçı da anlatmadı.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)