Ana Menü

UEFA AL E Grubu | Maccabi Tel Aviv - Beşiktaş 2-3

Başlatan KeePSaKe, Kasım 29, 2011, 19:42:29

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Banucan

çok enteresan valla yaaaa uyuyan takımı dürttük
ben çözemiyorum ne yapmak istediklerini bırakın bi maçı rahat izleyelim çok mu zor?
FEDA

Banucan

FEDA

KeePSaKe

Ya kodumun hafia'sının nesinden çekiniyorlar da 2-0 dan sonra kapandılar anlamıyorum ya 2-0 dan resmen maçı veriyoruz şaka gibi...
Since 1903

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

Banucan

Almeida nın forvet olduğuna biri beni inandırsın bu maçtan sonra ben inancımı kaybettim
FEDA

ilhan mansız_melis

Banucan

FEDA

ilhan mansız_melis

KeePSaKe

Since 1903

saldır beşiktaş

"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

Banucan

FEDA

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

El Maestro

Ya şu Almeida'dan memnun olanlar varya aklım almıyor .. Ben böyle bir kötü forvet görmedim, nasıl bir adam arkadaş ya . Almeida alamadı, Almeida vuramadı başka hiçbirşey duyamıyor, lan arkadaş bir kere al, bir kere vur bıktık be bıktık ..

Şifo Mehmet bile zamanında yemin ederim bundan daha iyi kafa vuruyordu ya o boyuyla, 2 metre boy var 1 tane olumlu birşey yapamazmı ya şu kafasıyla .

Bu adam oynamasın arkadaş beni çıldırtıyor, Güntekin'i bile çıldırttı .. Gerekirse sürekli Pektemekte ısrar edilsin ama bu adam oynamasın YETER !

Son birşey QUARESMA sana helal olsun hep böyle oyna !
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

Cem Goren

Beşiktaş sen top falan oynamıyorsun, gençliğimizle oynuyorsun resmen.
altın kapılarımız kan oldu tayfun