Ana Menü

SSL 8.Hafta|BEŞİKTAŞ:2 - Fenerbahçe:2 27 Ekim 20:30

Başlatan saldır beşiktaş, Ekim 24, 2011, 23:20:34

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

djinonu

quaresma yine tel tel döküldü almeida geldi canlandı sanki mıknatız gibi ya..
adam bitmiş gibiydi..q7 cıktı holoskonun gırmesıne ıyı dedım ama cıkmasaydı belkı almeıdaya yıne attırırdı bıtane daha...
canerın bugün hayvanlıgı üstündeydı aykut onu cıkarınca salak galıba dedım :D
neyse bır puanı aldık yenılecegımızı düşündüümüz bir maçta..ama işte hala iyi değiliz!

erdibatmaz

şu maçta feneri resmen elimizden kaçırdık. necip'in amatörlüğünden kaynaklanan fauldü. öncesinde aurelio'nun topu ayağından çıkaramaması da var tabii... cenk çok iyiydi bence, hatta defans hattımız da. sadece ilk golde bi konsantrasyon eksikliği oldu. adamlar çok kolay paslaştılar. quaresma bugün bize yaptıklarını nasıl geri kazandıracak çok merak ediyorum. pektemek de mükemmel oynadı. tribünler kötüydü her zamanki gibi. yine oley çekmeler falan, akıllanmaz bu taraftar. sonuçta adamların kapıları kırıp dalmalarına, seri üstüne seri yapmalarına izin verdik. Beşiktaş'ın ne kadar büyük bir taş olduğunu gösteremedik. mücadele umut verse de, aynı mücadelenin uzun bir periyoda yansıyacağını düşünüyorum. yine siyahı yaşıyoruz.
bitti, dağılın.

4-8-15-16-23-42 :P

IL Capitano

2-1 den sonra bakamadim maca, hem acayip bi stress yaptim hemde beklenmeyen bi isler cikinca bakmadim. fenerliler stada dalinca bizimkiler iner diye korktum ama heralde 2011 degilde 2001 zannettim yillari. bu kadar kötu bi tribun Besiktasa yakismiyor. 

ilk 30 dk nerdeyse gözlerime inanamadim, iyi oynadik simao ve q7 ya ragmen. querasma bu takima zarar veriyor ama onun yerine kim oynayacak bilmiyorum, olmasi bile aslinda rakibe korku veriyor ama olmuyo artik.

genel anlamda iyiydik belli bir cizgiye oturuyor takim ama tam olarak ölu topragi atamadik uzerimizden.
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

Ozan Doğan

iyi oynamadık iyi mücadele ettik. zaten şu zamanlarda mücadele bizim için daha önemli. daha sonra iyi oyuna geçeriz elbet. quaresma kusura bakma sıçtın yine. valla kredin mredin kalmadı bende. bu arada o kapı kırma olayı baskın maskın değil. yönetim içeri alıyor onları oradan. işkembeden sallamasın kimse. yönetimin yaptığı fener yalakalığının göstergelerinden birisi. biz aynı durumda kadıköyde olsak jopları kafamızda parçalarlardı. adamlar vapurlarla geliyor bize gelince münferit gel.
sonuç olarak ilerisi için umut verdi takım ama quaresmanın kulağını mı çekiyorsunuz napıyorsanız yapın bir an önce. ya da yollayın ona bağlı olunca vites yükseltemiyor takım.

Cem Goren

Artık Quaresma oynadığı zaman 2 tane sağ açıkla çıkalım sahaya. Adam gidiyor gelmiyor. Quaresma oynayacaksa eğer Toraman'ı sağ bek yap Hilbert'i önüne al Quaresma serbest oynasın. Hilbert dün tek kaldı caner maymun etti resmen adamı. Bir pozisyondan sonra Ernst açtı elleri "sen portekizliysen bizde almanız kardeşim akıllı ol :) " gibisinden bir hareket yaptı oda ayrı konu.
Yabancı sorunu olacaksa eğer Toraman bek olsun Pektemek falan açık oynasın ne bileyim yapsınlar bir şeyler. Bunu ben burdan düşünüyorum ama Carlos düşünemiyorsa kusura bakmadan çekip gitsin.
altın kapılarımız kan oldu tayfun

Grocbenn

Dünkü takımın hırsını ve mücadelesini beğendim.Carvalhal'in maç kadrosu ve maç içersindeki müdahaleleri kusursuzdu.

Böyle oynayıp puan kaybetmek üzmüyor.Fakat dün zayıf noktalarımız sayesinde kazanabileceğimiz maçı kaybettik.

En büyük zayıf noktalarımızdan biri Cenk istediği kadar kurtarış yapsın ama şu anda Beşiktaş'ın kalecisi olacak kapasitede bir adam değil.30-35 mt'den kurdurduğu aptalca bir baraj sayesinde golü yedik.Dağılmış Fenerbahçe karşısında topu oyuna adam gibi sokabilse dağlara taşlara dikmese çok zor durumlara düşürebilirdik Fenerbahçe'yi.İstikrarı yok.2 maç takımı kurtarır ama öyle yerlerde takımını yakar ki sezon gider.

Quaresma konusunda eleştirilere katılmıyorum.Zaten hem savunma hem hücum yapabilen bir adam olsa Türkiye'de işi olmazdı.Benim bugüne kadar kızdığım nokta paylaşımcı olmamasıydı.Dün takımı pozisyonlara sürükleyen yegane adamdı.Beğendim kendisini.

Daha önce çok yazmıştım Simao-Q7-Fernandes aynı anda fazla diye..2 haftadır takım başka oynuyor..Tabi bu oyuncuları da kaybetmemek lazım.Sivas maçında Q7 dinlendirilebilir mesela..Fernandes hatta Guti kullanılabilir.Carvalhal bu oyuncuları da kullanmak zorundadır.

Dün en çok Ernst ve Simao'yu beğendim.Fenerbahce'de de Caner hayatının maçını oynadı resmen.

Kaybedilen birşey yok.Carvalhal'in doğruları bulma arayışı çok önemli.Bunun uğruna Fernandes ve Guti'yi kestirip atması da önemli.Devre arasına kadar bu şekilde gidip eksiklerimizi tamamlarsak bambaşka bir takım olabileceğimizi düşünüyorum.

Eksiklerimiz çok bariz;

Kaleci-Sağ bek-Ofansif ortasaha

KeePSaKe

Since 1903

keskinli

mac öncesi tribün liderleri kardeslik gösterisi yapti
febelilerde bize gösteri yapti
Quaresma sorununu kendilerini orta sahanin ortasina,forvet arkasina alarak cözebiliriz belki
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

Cem Goren

Alıntı yapılan: KeePSaKe - Ekim 28, 2011, 18:54:12
fenerliler stadı bastık diyorlar.
onlar da biliyor aslında stad basmadıklarını ama işte işi itliğe vuruyor. herkes biliyor dün stadın turnikeleri arızalıydı.
altın kapılarımız kan oldu tayfun

Ersin Develi

Alıntı yapılan: KeePSaKe - Ekim 28, 2011, 18:54:12
fenerliler stadı bastık diyorlar.

Bana da fb li arkadaş dedi
-Tamam dedim en büyük sizsiniz
Sustu,gitti

Deneyin işe yarar ;)

unicorn

Dün stada geç girdik zaten turnikelerde problem vardı yarım saat bekledik kapının önünde.

Maça gelince takım çok dengesiz oynuyor. Atak yapıyoruz da yiyoruz da. Bu kadar açık oynamak iyi değil. Quaaresma'yı dün beğendim genel olarak baktığımda maça. Defansa dönmesi konusunda ise neden geri dönmesini bekliyoruz ki adamın savunma yönü yok zaten. Quaresma savunmaya yardıma gelse ya da kademeye girmeye çalışsa her pozisyonda faul yapar, penaltı yapar.

Zaten 4 savunma 3 tane de defansif yönü yüksek orta saha ile oynuyoruz çoğu zaman bir de kaleci var, geriye kalıyor zaten 3 kişi. Biri forvet biri Quaresma biri de Simao. Onlar da dönmeyiversin ya 7-8 kişi yeter topun kaleye girmemesi için.
Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !