Ana Menü

SSL 8.Hafta|BEŞİKTAŞ:2 - Fenerbahçe:2 27 Ekim 20:30

Başlatan saldır beşiktaş, Ekim 24, 2011, 23:20:34

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Simurg

2-1 gel 22 olsun  gıcık bir durum olsada en azından yenilmedik diyorum yarın fenvlileri çekemezdim doğrusu :D

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

ERHUN

KeePSaKe

İlk yarı gol attıktan sonrada kapandık anlamıyorum bu takımı at bir tane daha ya işte kapandıkta noldu daha mı iyi oldu ?
Since 1903

RCA

yenebilecek fırsat ellerinin arasındaysa üstüne şansınla beraber 3 e1 3e 2 2-3 tane pozisyon bulabiliyorsan sonra da salak bir hatayla berabere düşüyorsan birşeyler de sorun vardır.

ben tamamen mantalite hatası olarak görüyorum. beyninle ayağına hükmedemiyorsan istediğin kadar yaratıcı ve yetenekli ol hiçbir yere gelemezsin (quaresma)
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

DIABLO

ligtv almayı düşünüyordum lig başında iyiki almamışım her ay 50 lira para vericem birde kanser olucam olcak iş değil ...
1 Sehit  için menemeni yakan Atamı özledim.

forzaChelsea

Ersin Develi

Beşiktaş en az Stoke maçındaki kadar iyi oynadı.
Ben beraberliğe üzüldüm.
Ben beğendim takımı ,kaybettiğimiz 2 puan ama bunun telafisi var ve bu ligde üstekiler daha çok puan kaybeder.
SÜPEEER Fb ile aramızda 4 puan var sadece.

CR7

biz böyle oynamaya devam edelim en kötü 2. oluruz. playoffta da şampiyonluğu ilan ederiz.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

CR7

"Fenerliler sahaya girdigi an macin 2-2 bitecegini anlamaliydik."

:ahaha

Brestgerfich

Alıntı yapılan: CR7 - Ekim 27, 2011, 23:27:39
"Fenerliler sahaya girdigi an macin 2-2 bitecegini anlamaliydik."

:ahaha

:ahaha :ahaha :ahaha
Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?

erdibatmaz

aurelio'nun basit hatasından dolayı 2. golü yedik, resmen 2 puan çöpe atıldı.
bitti, dağılın.

4-8-15-16-23-42 :P

El Maestro

Amatörce bir gol yedik 2 tane adam barajda olurmu ya bunu düşünemiyormusunuz ?

Ama takım harbi takım gibi oynadı helal olsun .. Ernst Maçın adamıydı 2 golde onun sayesinde geldi ..

Ayrıca şu Alex'te artık bıraksada kurtulsak ya .
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

Brestgerfich

Daha maç başladı, bismillah diyemeden Fenerbahçe taraftarı çıktı geldi stada. Sanki halısaha basarmışçasına kapıları kırıp geldiler. Maç boyunca skor üstünlüğü Beşiktaş lehineyken Fenerbahçe'ye küfredip sanki tek farklı üstünlük 3 puanı garanti getirecekmiş gibi maçtan kopan Beşiktaş taraftarının sesini birçok sefer bastırdı Fenerbahçe taraftarı. Stada giriş şekilleriyle de taraftar baskısı nasıl olurmuş gösterdiler. | Deplasmanda olmalarına rağmen. |
  Türk tribünlerinin "asi" taraftarı Çarşı grubunun, "tribün emekçisi" abileri, Fenerbahçeliler stada girerken ne yapıyorlardı çok merak ediyorum.
Gelelim futbola...
  Carvalhal'in bu defansif, korkak futbolu artık bıktırdı.
  Birçok taraftarın körü körüne bağlandığı Quaresma'nın bencil futbolu, takımdan kopukluğu, savunmaya doğru tek bir adım atmayışı bıktırdı. Geçtiğimiz haftalarda sahada görünmeyen Simao, neredeyse her Fb atağında İsmail'e yardıma gelirken; Q7, Hilbert'i izlemekle yetindi.
  İsmail iyi oynadı, Hilbert elinden geleni yaptı.
  Sivok ile Egemen ikilisi stoper olmak için doğduklarını gösterdiler.
  Veli, üzerinde çalışılması gereken umut veren bir futbolcu olduğunu gösterdi.
  Eski formundan uzak olan Ernst, takımın en iyisi, en mücadelecisi olacak kadar iyiydi.
  Aurello tam bir görev adamı. Seviyorum bu keltoş devşirmeyi. :)
  Oynayabilecek haldeyken ilk 11de olması gereken Almeida'nın yerine daha pişmesi gereken ama iyi de oynayan Mustafa'nın varlığı hayal kırıklığı yarattı. Acaba maçın başında Almeida olsa nasıl olurdu?..
  Kocaman Teşekkürler
Sağ kanadımızı felç eden ve sahanın en iyisi olan Caner'i oyundan alıp, ayağına top değmeyen Özer'i oyuna aldığı için Aykut Kocaman'a teşekkürler.
  Alex yine attı!
Bu adamın eleştirilecek tek bir yanı yok. Türk futbolunu çözmüş en iyi yabancı oyuncu Alex. Ve yine bize golünü attı. Bize kafayı fena taktı.
Maç berabere bittiği için üzülmedi. Açıkcası maçın kopacağı birçok pozisyon oldu ama şans hep bizden yana oldu. Zaten oyun olarak maçın genelinde Fenerbahçe daha iyiydi.
Neyse... Bir derbi daha geldi geçti. Hepimize geçmiş olsun.
http://www.yorumblog.com/brestgerfich/spor/436-besiktas-2-fenerbahce-2.html
Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?

NoPasaran

Beşiktaşlı kardeşlerim iyi oynadık diyor

ama açıkcası ben oynanan mücadeleyi sevsemde futbol olarak beğendiğim söylenemez..

Fenerbahçenin maçı kaybetmeyeceği ilk dakikadan itibaren oldukçe belliydi..

Maç öncesi dediğim yere geliyoruz..

Adamlar yenilmemeyi biliyorlar bir şekilde..

Bizim takım çok kırılgan bir yapıda..

Kısacası..

"Fener eğer maç içinde öne geçseydi, fark yerdik"

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

CR7

Alıntı yapılan: CR7 - Ekim 26, 2011, 15:53:48
bugün rüyamda beleşe girdim stada kapalı tribüne. yanımda da Volkan abi de var :D Kapalı üstteyiz. benden önce girmiş o tabi.
tam maç başlayacak birden stad boşaltılmaya başladı. ben bekleyelim bakalım diyorum belki başlar diye. bir süre bekliyorum sonra lan nası olsa biletler okundu bi daha okunmaz diye hadi çıkayım bakalım diyorum çıkıyorum.
maç farklı yerde oynanacak herhalde diye bi sağa gidiyorum bi sola.bi yandan da nasıl girecem lan bi daha diye düşünüyorum
nerede oynanacak lan bu maç diyorum. bu arada maç da Kütahyada oynanıyor. ama stad yine inönü stadı. caddelerde bi aşağı gidiyorum bi yukarı. Maç fener maçı tsliler formalarıyla sokaklarda dolaşıp duruyor gruplar halinde. 3 kişilik grup artislik yaptı hiç iplemeden devam ettim yola.
acele gitmek için dolmuşa biniyorum dolmuşta da ekran var.daha maç başlamadan da skor 1-1 olmuş. böyle karar alınmış. 2. golü biz atmışız. dolmuştaki ekrandaki skorbord da avrupa ligi skorbordu ilginç şekilde
tam girecem artık stad yoluna polis burdan gelemezsin diyor niyeyse koskoca caddeyi kapatmak. geç şöyle sıraya diyo. ben gidiyorum. bir şey demediğim halde arkamdan sallıyor.
tam o sırada uyandırdı annem :-\

stadı boşaltmamışlar fbliler doldurmuş bu 1.
bilet olayı da adamlar sahte biletle gelmiş bu 2
maç niye başlamamış sahaya girdikleri için ve hakem durdurduğu için bu 3
gördüğüm polisler de bizi değil onları çembere almış bu 4
maç 1-1 oldu sonra 2-2 oldu berabere bitti. zaten uyanana kadar skor berabere. bu 5

;;D

Cem Goren

7 yıldır koca ülkede bi Alex'i tutamayan bütün defansların
1700 tane fenerliyi zaptetmekten aciz olan Türk polisinin
Fernandes'i her ne sebepten olursa kesen Carval'in
Bütün maç bizi eksik oynatan Quaresma'nın
Caner gibi adamı yıldız yapan Quaresma'nın
ve daha unuttuğum nice detaylardan var olan insanlar umarım bu gece rahat uyurlar benim yerime de uyusunlar zira ben o kadar rahat değilim
altın kapılarımız kan oldu tayfun