Ana Menü

SSL 8.Hafta|BEŞİKTAŞ:2 - Fenerbahçe:2 27 Ekim 20:30

Başlatan saldır beşiktaş, Ekim 24, 2011, 23:20:34

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

unicorn

Once mac hafta ıcıne alındı sonra taraftar yasagı getırıldı.

Bu nasıl derbı.
Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

Banucan

sorma Rıza ya derbi moduna giremedim hala ben yaa bugün iş var derbi garip geliyodu yeterince maç sırasında tat alırız inşallah tribünler bir birine sataşmadan nasıl olcak bilmem izliycez görcez bakalım
FEDA

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

Grocbenn

Orta sahamızın pas yapamaması sebebiyle bugüne kadar nerdeyse bütün takımlar bize oyununu kabul ettirdi.

Emre-Cristian-Alex'li bir orta sahaya sahip olan Fenerbahce topa bizden cok daha fazla sahip olacaktır.Önemli olan basit gol yememek ve çok kötü olan Fenerbahce savunmasının zaaflarından yararlanmak.

Duran toplarda bu sene cok kötüler.Duran toplar bence en büyük silahımız olabilir.Fakat en iyi duran top kullanan iki adamımız (Fernandes-Guti) kulübede bile yoklar.Buda bizim bu konudaki üstünlüğümüzü zayıflatıyor.

Quaresma ve Simao'nun mutlaka beklere yardımcı olması gerekir keza Fenerbahce'nin en büyük silahı hucumcu bekleri.

Kazanırsak 2 haftadır puan kaybeden bütün rakiplerimize karşı müthiş bir avantaj yakalamış oluruz.Sahada ısıran mücadele eden Beşiktaş en büyük isteğim.Kaybetsek de dünyanın sonu değil.

İstediğim kadro;

Cenk
Hilbert
Egemen
Sivok
İsmail
Ernst
Necip
Veli
Simao
Quaresma
M.Pektemek

Ozan Doğan

valilik açıkladı fb taraftarı geliyor inönüye.

saldır beşiktaş

Cenk
İsmail-Sidnei-Sivok-Hilbert
Ernst-Necip-Auerilo
Quaresma-Veli
Almeida(Mustafa Pektemek)

:ok
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

djinonu

çok ilginç ama yenince ikinci olma durumumuz bile var..bu kötü futbola rağmen razil futbola rağmen..

saldır beşiktaş

fb-bjk nası koydu ama 90da koray

Koray Koray yerden golll.
Tarihi bir maç izliyoruz tarihi.

Aklımdan çıkmıyor kardeşim şu gol  :D
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

CR7

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

unicorn

Haydı bastır Besıktasım bıtsın bu cıle...
Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

Simurg

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

El Maestro

İşi Q7 bitirecek

Beşiktaş Teknik Direktörü Carlos Carvalhal, ezeli rakibi F.Bahçe'yi Portekizli yıldızıyla yıkacak...

Beşiktaş Teknik Direktörü Carvalhal, F.Bahçe'yi Quaresma ile yıkacak. Q7'yi forvet gerisinde serbest oynatacak Carvalhal, Quaresma'dan rakip defansın arasına kaçıp arkadaşlarına alan açmasını ve pas dağıtımını yapmasını istedi.

EGEMEN VE SIVOK DA İLERİYE!

Carvalhal, Egemen ve Sivok'tan maç boyu ileriye sürpriz çıkışlar yapıp gol aramalarını istedi.

Takvim
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

ilhan mansız_melis

Yıkılma öyleee haydi kalk ayağa yürü güneşee !
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

El Maestro

Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~