Ana Menü

SSL 8.Hafta|BEŞİKTAŞ:2 - Fenerbahçe:2 27 Ekim 20:30

Başlatan saldır beşiktaş, Ekim 24, 2011, 23:20:34

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ozan Doğan

iş alexi tutmak. yani alexi tutarsak kazanma şansımız daha artar bunu yapacak kişide ya ernst yada neciptir. misal 3-0 yendiğimiz maçta fink nasıl tutmuştu alexi? veya geçen sene 2-4lük maçta necip gayet iyi tutmuştu ama schusterin hata yapıp necipi oyundan alması işimizi bozdu. ve duran toplar. alexin kullandığı her top tehlike yaratır o yüzden çok dikkatli olmak lazım. cenk sana çok iş düşecek yan toplarda. ve volkan abi fb ligin en iyi takımı değil. benim izlediğim maçlarda belediye, mersin, kayseri fbden daha iyi oynadılar. ilk golü yemezsek yenilmeyiz bunlara.

NoPasaran

Takim olgusunu aslinda futbol anlaminda soylemedim

Yani haddini bilerek, nerede nasil
Oynayacagini biliyorlar

Yarin bunu net olarak gorecegiz

Bizim maci almamiz icin portekizlilerin gercekten oynamasi gerekiyor

Tipki stoke maci gibi
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Ozan Doğan

valla öyle de oynamıyorlar. sadece en büyük ve çok önemli avantajları gol atabiliyorlar. biz onu yapamıyoruz. onlar golü atıyor ama bir şekilde sıkıntıya giriyor maçları. hani biz kanser olmaya alışkınız ya onlarda bu sene o durumda. he dediğin doğru portekizliler konusunda. oynarlarsa tabii ???

IL Capitano

yormayin bu kadar kendinizi gencler. aliriz  :bjk
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

Ersin Develi

Rüyamda gördüm ki
Maçı 1-0 alıyoruz.feneden 2-3 oyuncu kırmızı kart görüyor :D

NoPasaran

Alıntı yapılan: Ozan Doğan - Ekim 26, 2011, 11:21:23
valla öyle de oynamıyorlar. sadece en büyük ve çok önemli avantajları gol atabiliyorlar. biz onu yapamıyoruz. onlar golü atıyor ama bir şekilde sıkıntıya giriyor maçları. hani biz kanser olmaya alışkınız ya onlarda bu sene o durumda. he dediğin doğru portekizliler konusunda. oynarlarsa tabii ???

Ozan oynamiyrlar diyorsun bu takim 25 kusur haftadir yenilmiyor

Ve 12 deplasmandir GALİP geliyor

Hersey ortada

Bence en buyuk artilarida rakibe gore oynamayi biliyorlar
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Ozan Doğan

Banucan

ne yalan söyliyim bana da öyle geliyor
inşallah iç sesim beni yanıltmaz :D
FEDA

Ozan Doğan

Alıntı yapılan: Banucan - Ekim 26, 2011, 14:06:10
ne yalan söyliyim bana da öyle geliyor
inşallah iç sesim beni yanıltmaz :D

inananların sayısı bu kadar arttıysa çok fena yeneceğiz heralde  :ok

IL Capitano

bi sey de söylemek istemem ben derbi önceleri aslinda , bi nevi totem. garip isler ya. sizden iyi olmasin saglam iki Besiktasli arkadasim var. mac gunu hic konusmayiz. ama derbi icin tabii bu.
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

El Maestro

Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

CR7

bugün rüyamda beleşe girdim stada kapalı tribüne. yanımda da Volkan abi de var :D Kapalı üstteyiz. benden önce girmiş o tabi.
tam maç başlayacak birden stad boşaltılmaya başladı. ben bekleyelim bakalım diyorum belki başlar diye. bir süre bekliyorum sonra lan nası olsa biletler okundu bi daha okunmaz diye hadi çıkayım bakalım diyorum çıkıyorum.
maç farklı yerde oynanacak herhalde diye bi sağa gidiyorum bi sola.bi yandan da nasıl girecem lan bi daha diye düşünüyorum
nerede oynanacak lan bu maç diyorum. bu arada maç da Kütahyada oynanıyor. ama stad yine inönü stadı. caddelerde bi aşağı gidiyorum bi yukarı. Maç fener maçı tsliler formalarıyla sokaklarda dolaşıp duruyor gruplar halinde. 3 kişilik grup artislik yaptı hiç iplemeden devam ettim yola.
acele gitmek için dolmuşa biniyorum dolmuşta da ekran var.daha maç başlamadan da skor 1-1 olmuş. böyle karar alınmış. 2. golü biz atmışız. dolmuştaki ekrandaki skorbord da avrupa ligi skorbordu ilginç şekilde
tam girecem artık stad yoluna polis burdan gelemezsin diyor niyeyse koskoca caddeyi kapatmak. geç şöyle sıraya diyo. ben gidiyorum. bir şey demediğim halde arkamdan sallıyor.
tam o sırada uyandırdı annem :-\
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

El Maestro

Alıntı yapılan: CR7 - Ekim 26, 2011, 15:53:48
bugün rüyamda beleşe girdim stada kapalı tribüne. yanımda da Volkan abi de var :D Kapalı üstteyiz. benden önce girmiş o tabi.
tam maç başlayacak birden stad boşaltılmaya başladı. ben bekleyelim bakalım diyorum belki başlar diye. bir süre bekliyorum sonra lan nası olsa biletler okundu bi daha okunmaz diye hadi çıkayım bakalım diyorum çıkıyorum.
maç farklı yerde oynanacak herhalde diye bi sağa gidiyorum bi sola.bi yandan da nasıl girecem lan bi daha diye düşünüyorum
nerede oynanacak lan bu maç diyorum. bu arada maç da Kütahyada oynanıyor. ama stad yine inönü stadı caddelerde. bi aşağı gidiyorum bi yukarı. Maç fener maçı tsliler formalarıyla sokaklarda dolaşıp duruyor gruplar halinde. 3 kişilik grup artislik yaptı hiç iplemeden devam ettim yola.
acele gitmek için dolmuşa biniyorum dolmuşta da ekran var.daha maç başlamadan da skor 1-1 olmuş. böyle karar alınmış. 2. golü biz atmışız. dolmuştaki ekrandaki skorbord da avrupa ligi skorbordu ilginç şekilde
tam girecem artık stad yoluna polis burdan gelemezsin diyor niyeyse koskoca caddeyi kapatmak. geç şöyle sıraya diyo. ben gidiyorum. bir şey demediğim halde arkamdan sallıyor.
tam o sırada uyandırdı annem :-\

Maç 1-1 başlıyor çok iyi ya.  ;D
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

CR7

İSTANBUL - Sezonun ilk derbisinde rakip takım taraftarı olmayacak.

Fiyapı İnönü Stadı'nda Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında yarın oynanacak derbiye sarı-lacivertli taraftarlar alınmayacak. Beşiktaş taraftarları da ikinci yarıda oynanacak Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki maça gidemeyecek.

Karar iki kulup yöneticilerinin de yer aldığı İl Güvenlik Kurulu toplantısında alındı.

Bu sezon dört büyüklerin kendi aralarında oynayacağı maçlarda rakip taraftarın yer almaması konusunda da anlaşmaya varıldı. Bir başka deyişle bu sezon hiçbir derbide rakip takım taraftarı yer almayacak.

1600 BİLET SABAH SATILMIŞTI
Fiyapı İnönü Stadı'nda saat 20.30'da başlayacak maçta sarı-lacivertli taraftarlara eski açık tribünde ayrılan 1600 bilet, 60 TL bedelle bu sabahtan itibaren Biletix'in internet sitesinden satışa sunulmuştu. Sabah saatlerinde satışa çıkarılan biletlerin çok kısa süre içinde tükenmişti.

demek bundan tsliler gelmiş ;;D
Truva yapıyorlardı sanırım lan :D
:oha
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

Ozan Doğan

içine etmişlerdi futbolun şimdide tribünleri bitirmek istiyorlar. terbiyesiz yöneticiler ve tff...