Ana Menü

SSL 8.Hafta|BEŞİKTAŞ:2 - Fenerbahçe:2 27 Ekim 20:30

Başlatan saldır beşiktaş, Ekim 24, 2011, 23:20:34

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Grocbenn

Alıntı yapılan: CR7 - Ekim 25, 2011, 13:09:40
mücadele gücü yüksek oyuncularla başlasak sonra q7 simao gibi hızlı çıkan oyuncuları soksak ne de güzel olur.
adamlar bir süre sonra düşecektir oyundan
bu silahlarla da işi bitiririz.
ters gelecektir çoğu kişiye ama benim görüşüm bu.
kadrom;

Hilbert   Sivok   Egemen  İsmail
          Ernst-Aurelio-Veli
    Holosko                   Pektemek
                   Almeida

daha sonra da Pektemek Q7 değişikliği ile yabancı sayımız 6 olur.
simao ile holoskoyu değiştirirsin son hamlen de Necip olur.

kafamda oynadım maçı ;;D

Keşke bu işler bu kadar kolay olsa.

Ama bu kadroyla Fener tek kale top oynar bize karşı.Top tutacak adam yok.Hepsi canlı bomba.

Cem Goren

altın kapılarımız kan oldu tayfun

CR7

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

unicorn

Çok iyi top oynamıyoruz ama Fener'i de o kadar abartmaya gerek yok.

Öyle tek kale falan olmaz ne biz ne onlar. Güzel maç olur.
Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

El Maestro

Takımlar ne kadar kötü olursa olsun derbi derbidir ..

Her zaman oran %50'dir .

Fiziki açıdan ayakta kalan bu maçı alır ..
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

Cem Goren

Quaresma iyi oynasın 2 ön liberonun önünde Fernandes oynasın kazanırız.
altın kapılarımız kan oldu tayfun

RCA

yiğitin yazdıklarının tamamına katılıyorum. bence kadromuz o şekilde çıksa çok farklı olur maç aykut kocaman bile şaşırır.
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

unicorn

Sahada 5 yabancı olunca kulübede 3 yabancı oturabiliyor mu yoksa yine 2 mi?
Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

RCA

3 yabancı oturabılıyo. kural toplan 18 kişilik kadroda 8 yabancın olması zaten. (diye biliyorum)
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

El Maestro

Alıntı yapılan: Agilis 8 - Ekim 25, 2011, 21:27:21
3 yabancı oturabılıyo. kural toplan 18 kişilik kadroda 8 yabancın olması zaten. (diye biliyorum)

Aynen öyle ..

Ozan Doğan

iki kötü takımın maçı olacak. fener lider aramızda 4 puan var. ama bizden 4 puanlık kadar iyi değiller. ilk 2 hafta şike gazıyla iyi oynayan fener ve sonrasında rakiplerine verilmeyen en az 3 penaltı ve kendilerine verilmeyen 2 kırmızı. bu durumda hakemlere dikkat etmek lazım ki hakemde bomba aydınus!!! eğer mersin maçındaki gibi oynarsak yenilmeyiz. stoke maçı gibi oynarsak fena yeneriz. ama eskişehir, antalya, antep, bursa (ilk 80 dk) gibi oynarsak yalan oluruz en iyi ihtimalle berabere biter. stoke maçındaki oyundan sonra takımın geçici oyunu olduğunu savunmuştum ki öyle oldu. ama mersin maçındaki oyunu belki daha iyisini fener maçına yansıtabiliriz. bu durumda kazanma ihtimalimiz daha yüksek olur. ve tribünler!!! bu maçta bir çok arkadaşım kapalıda olacak hani işi bilenler.  o yüzden tribünden umutluyum ben. kadro ise;

cenk
hilbert
sivok
egemen
ismail
necip
ernst
fernandes ( aurelio )
quaresma
pektemek
almeida

daha sonradan skora göre pektemek-simao veya orta üçlüden birinin yerine holosko alınabilir.%70 ihtimal veriyorum 3 puana

Ersin Develi

Ozan söylediklerin çok doğru ek olarak ligde ahım şahım top oynayan kimse yok(rakip olarak)
Bursa,Trabzon,Fenerbahçe,Galatasaray

Bence bizim tek dezavantajımız Carvalhal'ın emanet olarak takımı yönetmesi
Çünkü Tayfur Havutçu çıktığı zaman ona orta sıralarda bir takım bırakmak istemez.
Schuster zamanında iyi futbol oynamaya çalışıyordu takım ama puan tablosundaki sıralama Schusteri gönderdi,taraftarın ve medyanın gazı da cabası
Bence Carvalhal'ın düşüncesi 1-0 olsun bizim olsun.

NoPasaran

Ligin bence en iyi "takım"ına karşı maç yapacağız..

Fenerbahçeyi kadro olarak beğenmiyorum..

Ama bizden çok daha iyi takımlar bunu heryerde her fırsatta söylüyorum..

Ve Perşembe günü malesef bu özelliği ile Fenerbahçe maça 1-0 önde başlayacak. Yani mutlaka Beşiktaşın nasıl oynayacağını bilecek ve ona göre hamle yapıp erken gol bulup bizi sindirmeye çalışacaklar..

Yiğitin kadro mantığına katılıyorum tabi Q7 olmaması hariç. Fenerbahçe mutlaka ilk yarı 1 gol atıp taraftarınımızında tepki vermesine neden olmaya çalışacaktır bu yüzden her yerde, her zaman basan bir takıma ihtiyaç var ilk yarı özellikle..

Bunun dışında Alex var. Alexi durdurmazsın. Beşiktaşın kadrosunda Alexi durduracak bir tane adam tanımıyorum. Durdurmaya çalışırsan başına iş alırsın sadece bence..

Bunun dışında bizim yabancıların bu maçı ölüm kalım maçı olarak göreceğini düşüüyorum. ÇÜNKÜ alınacak bir olumsuz sonuç telafisi olmayan protestotalara sebebiyet verebilir..Bu sıkıntılı süreç bize olumluda yansıyabilir olumsuzda..

Kısacası fener %51 bizden önde..Normal şartlarda bize yenilmezler..

Ancak olurda Portekiz Çetesi "tırışkadan" bir çete olmadığını anlar ve oynarsa

kadroumuzun daha iyi olduğunu düşünerek, Feneri yenmemek için bir sebep yok..

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

El Maestro

Yukardakilerin hepsine katılıyorum ek olarak;

Guti oynarsa sıkıntılı maç bizi bekliyor demektir, orta saha direncini tam olarak sağlıyamazsak kazanmamız imkansız ..

O yüzden Necip, Ernst, Fernandes daha mantıklı .

Quaresma kesinlikle sahada olmalı, ancak formsuz ve defansa yardım etmeyen Simao yerine çalışkan Holosko daha yerinde bir tercih olabilir .. Hatta Ekrem sağ bek, Hilbert sağ açık oynayabilir .

Şöyle birşey var tabi birde, işin taktiksel boyutu bir yana yabancı oyuncular bu maçın önemini kavradılar mı ? Eğer maçın önemini tam olarak bilip konsantre olursak Feneri yenemicek bi durum yok ..

Perşembe günü KONSANTREDE çok önemli bir faktör olacak her zaman olduğu gibi ..