Ana Menü

S.L 7. Hafta | Mersin İ.Y:0 - BEŞİKTAŞ:1 | 24 Ekim | 20.00

Başlatan Cem Goren, Ekim 21, 2011, 21:04:36

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Simurg

2-0 OLSAYDI İYİDİ
Ki bu maçı abartılıcak bir maç olarak görmüyorum oynayınc aoluyormuş
Çok şık hareketti acımızı paylaşan futbolcularımıza teşekkürler

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

Ersin Develi

Sanki rakiplerimizi bizi ahım şahım futbolla yeniyorlar
Yaşasın kontraatak  :lol

Simurg

rakibin kötü olduğu halde seni yenmesi daha kötü değil mi :D

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

keskinli

genel anlamda iyi sayilirdik
daha cok gol atmaliydik,rakibin verdigi aciklara göre
cenkide ayrica tebriik etmek gerek
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

El Maestro

Bu maçı kazanmamız derbiyi daha anlamlı hale getirmiş oldu .. Bence en önemli artısı bu ve bunun dışında üstümüzdeki ölü toprağı bi nevide olsa attık .

Cenk yapması gerekenleri yaptı iyiydi, defansa çok fazla iş düşmedi ancak Egemen bir tanemi kafa topu vermez ya nazar değmesin müthiş formunu sürdürüyor hala ..

Beklere baktığımızda ise Hilbert bu takımın asıl sağ bekidir bu bi kesin .. Her atakta muhakkak oda çıkıyor, katkı sağlıyor ve defanstada risksiz sağlam oynuyor . Bugün attığımız goldede payı büyük, Ekrem'in saçma sapan hareketlerini izlemektense Hilberti ben her zaman tercih ederim .. İsmaile baktığımızda ise alıştığımız İsmail gibi bugün pek fazla atağa çıkmadı, her zaman defansif açıdan beğenmediğimiz İsmail bugün defansif olarak iyiydi ..

Ernst her zaman ki Ernst, yine savaşıyor, yine mücadeleci .. Necip ise sezon başındaki o kötü formundan kurtulmuş gibiydi, son dakkalara girildiğinde herkes oyundan düşerken Necip hala fizik açıdan sağlamdı ve kritik müdahaleleride yerindeydi .. Biraz daha ofansif açıdan katkı sağlamaya çalışırsa Necip istediğimiz Necip olacaktır ..

Velide istekliydi, hırslıydı .. Yetenekleri yok değil kabul ancak Beşiktaş'ın ilk 11inde banko oynıcak adam hiç bir zaman olamaz .. Rotasyon ve klübe için fena adam değil o kadar .

Pektemek ise çalışkandı, elinden geleni yaptı ve golüde gerçekten klastı ..

Ve asıl malum konuya gelirsek Quaresma ve Simao ..

Yine çok kötüydüler ..

Quaresma yemin ediyorum 1 aydır doğru dürüst çizgide adam geçemiyor .. Basit oynamak varken işi hep yokuşa sürüyor ve umud vaad edecek atakları kendi kendine bitiriyor . Ve ben artık takıma zarar verdiğini düşünmeye başladım . Bir atak organizasyonunu rahatlıkla bozabiliyor ..

Evet bunları Quaresma için söylüyorum, çok yazık ..

Ve geçen seneden beri toplamda 11 haftadır gol atamıyor, buda neden İnterde, Chealsede tutunamadığının en büyük göstergesidir ..

Simao için ise fazla birşey yazmıcam .. Ya fizik açıdan harbiden bitmiş yada kafası bambaşka yerlerde ..

Ama bu taraftar bunların hiçbirini haketmiyor, kendilerine bu kadar güvenen bir topluluğu hiç biyerde bulamazlar .. Ancak derbidede bu performanslarını devam ettirsinler artık sabır taşıyor, büyük tepkiler gelebilir ,

Olursada haksızda olmaz taraftar ..
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

Ersin Develi

Alıntı yapılan: Simurg - Ekim 24, 2011, 22:20:53
rakibin kötü olduğu halde seni yenmesi daha kötü değil mi :D

Büşra takım iyiydi ama önceki haftalara göre iyiydi.
Herkesin puan kaybettiği haftada 3 puan almak iyidir :)

saldır beşiktaş

Rakiplerin puan kaybettiği haftada kazanmak güzel.
Fener maçının önemi iki kat daha artmış oldu.
Bir şeyler elde etmek istiyorsak feneri yenmek şart.
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

Grocbenn

Dünkü oyun beni tatmin etmedi.

En önemli 3 silahından yoksun olan bir ekipti Mersin.Çok zayıf halde çıktılar karşımıza.

Ama bakıyorsun dün Cenk yıldız olmuş.Çok önemli kurtarışlar yaptı.İyi takımsan 2'yi yapacaksın.

Arada bir böyle kıpırdanır ama bu takım bu haliyle 1 maç alır 2 maç takılır.Fazla birşey beklemiyorum.