Ana Menü

S.L 7. Hafta | Mersin İ.Y:0 - BEŞİKTAŞ:1 | 24 Ekim | 20.00

Başlatan Cem Goren, Ekim 21, 2011, 21:04:36

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CR7

Cenk
Hilbert-Sidnei-Sivok-Egemen
Veli-Ernst-Fernandes-İsmail
Pektemek-Almeida

4-4-2
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

IL Capitano

buyuk operasyonmus.  ???  fener macina sakliyor. öyle anlasmisdir zaten q7, simaoyla.  yiyorsa fener macinda oynatma..
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

CR7

hatta 3-5-2 de oynar şu üstteki kadro
          Sivok-Sidnei-Egemen
Hilbert-Veli-Ernst-Fernandes-İsmail
           Pektemek-Almeida

RCA

guzel yaziyosun da onemlı olan onu oynatacak hocada kabiliyetin olması yiğit :)
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

IL Capitano

veliyi ben begenmiyorum. valla ekrem bile olur onun yerine. mersin karsinda necip bile oynar.

3-5-2 birden oturmaz ,sivokla egemenin anansi aglar, sidnei kosmayinca ama sevdigim bi sistem.
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

RCA

bir sürü dizilişler yazıp bu takım oynar bu taım koşar aslında diyip avutmayalım birbirimizi... sorunun sistem olmadığını gayet iyi biliyoruz.

sorunun oyuncuların bitik durumda olması ve hiçbirtürlü galibiyete inanıpsoyunma odalarından sahaya çıkmamaları olarak görüyorum.

herkes bir artistleşmiş beşiktaş'ta diye. kusura bakmayın ama siz bir ekip olamadıktan sonra beşiktaş sizi yer . ve sümüklü mendil gibi fırlatır.

yönetimin yaptıgı transferleri sezon öncesinde ayakta alkışlayıp binbirtürlü kadro çıkardıkça kendimi mutlu etmeyi seviyoruz. ama ne siz ne biz teknik direktörüz ne de o kağıt üzerinde yazılan isimlerin futbol adabının çok iyi oldugunu bilebiliriz.

ben volkan abinin dediklerine harfiyen katılıyorum. bu takım vasat bir takım. yılların takımı gittikçe iyiye götürmesini beklesek te bizi daha berbat bir noktaya sürüklediği apaçık şekilde önümüzde duruyor.

o yüzden kandırmayalım birbirimizi. biz taraftarız semte formaya ve geçmişimize aşığız bu 3 5 çapulcu portekize gram sevgi beslemiyoruz.
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

keskinli

Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

CR7

Beşiktaş'ta Mersin maçı kadrosuna sakatlığında dolayı riske edilmesi istenmeyen Hugo Almeida ve Carvalhal'ın seçimlerinden dolayı Manuel Fernandes dahil edilmedi.

El Maestro

Simao, Quaresma ve Fernandes oynamıcak yani bu duruma göre ..

Bakın nasıl kazanıyoruz maçı .
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

unicorn

Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

Ozan Doğan

hafife alırsa mersini, görür tanıdıklarından birisinin bir yerinin tersini...

saldır beşiktaş

Cenk
Hilbert Sivok Sidnei Tanju
Necip Auerilo Ernst
Holosko Veli
Pektemek

En azından gol yemeyiz böyle bir kadroyla
Züğürt tesellisi  :)
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

Ersin Develi

BS 1-1 TS
AS 0-0 GS
FB 0-0 SS

Rakiplerin hepsi puan kaybetmişken,kazanmamız şart :)

Cem Goren

Mersin ve fener maçlarını kazanalım şu 2 haftanın acısını bi çıkaralım.

Saldır Beşiktaş.
altın kapılarımız kan oldu tayfun

Ozan Doğan

haftanın düdüğü fırat aydınus. bilerekmi veriyorlar bu adamı inönüdeki fb maçlarına. uğursuz [kurallara uyalim!oto edit].