Ana Menü

[STSL] Beşiktaş:3-Ankaragücü:1 [ 19.09.2011 ] [20:00]

Başlatan Cem Goren, Eylül 16, 2011, 00:13:32

0 Üyeler ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoPasaran

Keşke son golü atmsaydık dedim..

Çünkü biliyordum yine polyannacılığın başlayacğaını..

Ligin en kötü takımı belkide bu sene Bence Ankaragücü. İnanılmaz bir sıkıntı içerisinde takım ve bu takıma karşı beklendiği gibi baskı ile oynuyorsun. Bir ara %72 ye kadar top kontrolü sende görünüyor..

Ancak pozisyon yok yok yok..

Quaresma olsun, Simao olsun beklentilerden uzaklar arakdaş kabul edelim. Son trivela dışında Quaresmanın bugün takıma yararımı oldu, zararımı oldu merak ediyorum. Bütün toplar eziliyor, kaybedeilen hiç bir topta geriye koşma yok..

Simaoda aynı. Holosko kesinlikle bazı maçlarda Simao yerine kullanılmalı. Tempo arttırmada Holosko daha iyi iş yapar hiç beğenmesemde :)

Orta Alanda Neciple bu iş olmaz. Necip oynayacak diye Beşiktaşın kaderi ile oynamaya gerek yok. Hücum konusunda bu çocuk ilerleme kaydedemiyorken bugünlerde savunma anlamındada sorunlar çıkmaya başladı. Fernandeze bakıyorum, Necip'e bakıyorum resmen siyah ile beyaz gibi farklılar. Olmaz yani bu çok net.. İyi bir yedek oyuncusu ve alternatif olur o kadar.

Çok beğendiğim bir maç oldu diyemem. Fernandez fark yaratıyor bu takımda gördüğümüz kadarı ile. Geri kalan herşey bence çok vasat..

Bursaspor maçında ben nedense gol atacağımızı düşünmüyorum eğer portekizliler olağanüstü bişey yapmazsa..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

CR7

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

NoPasaran

;D

Ha birde şut atma konusu var..

Simao
Fernandez
Quaresma

gibi üst düzey kaleye şut atabilen adamlar var

Ama yoklanmıyor bile kale  ???

Elmanderin Gs deki ilk golü gibi golü sanki hiç bulamayacağız gibi oynuyoruz  ???
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

NoPasaran

Alıntı yapılan: Agilis 8 - Eylül 19, 2011, 23:33:13
aurelio ya son iki maçtır bişeyler oluyor.

Marko Paşa iyi oyuncu aslında. Geçen senede iyi oynuyordu ama bir ara eleştiriler gelince adamda küskünlük oldu sanki..

Ha birde schuster dayı onu defansın göbeğinde oynatınca (mecburiyetten) adamı yaşarken diyaliz makinesine bağlamış olduk :D

Açıkcası biraz daha haraketli olabilse, Fernandezle , xavi-iniesta gibi olacaklar :D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

CR7

Fernandes müthiş oyuncu. biraz daha rahatlar ernst ile.

Ernst-Fernandes-Aurelio Mükemmel olur.

NoPasaran

Yiğit o zamanda kontenjan çıkıyor sanırım..

Ernst
Fernandez
Sidnei
Quaresma
Almeida
Simao

:o

Çıkmadı sorun :o

bak bu olur işte
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

CR7

Ersan-Bebe filan gelince neler olacak 2. devre merak ediyorum.
2si de sağlıklı gelirse çok fena oluruz.

NoPasaran

Ersan oynayamaz ;D Buda sıkıntı bir stoper tipi :D

Bebede zor döner sanki..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Ozan Doğan

çok güvendiğimiz cenk çok kötüydü dün. acemice oynadı umarım son olur dünkü oyunu.
dünkü en büyük şansımız a.gücünün kötü takım olmasıydı.
defans iyiydi egemeni sevmiyorum ama zorla ısındıracak kendisini bana :D
sidnei akıllı adama benziyor.
geçen sene ön liberoyu ikilemek için schustere pankart açmadığımız kalmıştı bu sene üçleme peşindeyiz seneye aman allah diyorum  :hehe
simao biraz daha iyiydi
edu iyi adam ama çok ağır. eğer biraz hareketli olsa çok iyi forvet olur ondan.
ve bence takımın bu halinin en büyük payı quaresmaya ait. nedeni bencillikten uzak duruyor. elinden geldiğince pas veriyor hatta abartıp şut çekebileceği yerde şut çekmeyip simaoya pasını veriyor 90. dakikada. o paylaşımcı olunca top kaybımız daha az olup daha çok sahip oluyoruz topa.

VE EN BÜYÜK ALKIŞ DÜN O TRİBÜNLERİN O KADAR BOŞ KALMASINA SEBEP OLAN BÜYÜK BAŞKANIMIZA  :alkis

IL Capitano

tribunlerde bi sorun var miydi bu ankaragucu macinda, yeni acikla kapali arasinda??
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

Brestgerfich

Alıntı yapılan: Cem Baba - Eylül 21, 2011, 14:41:33
tribunlerde bi sorun var miydi bu ankaragucu macinda, yeni acikla kapali arasinda??

Kapalı Alt & Üst arasında bile sorun var abi.

Alt'ın sesi çıkmıyor. Kartal Gol Gol'ü Üst, tek başına söyledi hatta bir ara.
Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?

CR7

IL Capitano

macta olan bi cinconlu sordu da, yeni acik baska kapali baska marslar söyluyordu filan diye. peki olay ne?? niye ayni marslari birlikte söylemiyorlar. kapali ugrasmis ama yeni acik orali olmamis..
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

CR7

yeni açık komedi ya. mustafa denen biri var adamın umrunda değil. kendileri gülüp eğleniyorlar kendi çaplarında. 200 kişilik bi grup en fazla.

ERHUN

Alıntı yapılan: CR7 - Eylül 23, 2011, 15:20:16
yeni açık komedi ya. mustafa denen biri var adamın umrunda değil. kendileri gülüp eğleniyorlar kendi çaplarında. 200 kişilik bi grup en fazla.

Ecevit gitti iyi oldu, Mustafa'da gider elbet ama oraya gelenler hep amigoluk havalarında. Orası boş kalmaz yani, Yeni açık'ta kapalıyla organize olacak adam gibi bir grup kurulmadan Yeni Açık düzelmez.