Ana Menü

[STSL] Beşiktaş:3-Ankaragücü:1 [ 19.09.2011 ] [20:00]

Başlatan Cem Goren, Eylül 16, 2011, 00:13:32

0 Üyeler ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ERHUN

BEŞİKTAŞ'IN BU AKŞAM KAFASI ÇOK GÜZEL!! ;D

Sidnei-Sidnei-Pektemek

Ersin Develi

Banucan

güzel maç oldu
Cenk ve Necip haiç herkes iyiydi gözüme batan olmadı bir sonra ki maçta hepsinin süper olması dileğiyle :D
FEDA

Banucan

FEDA

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

Ersin Develi

erdemulus erdem ulus
Maccabi maçından sonra Kol gibi geçirdik manşetini atan Fotogol'ün yarın ki manşeti "Kartal Kolu çıkarıp Kafayı soktu" falan olmaz inşallah.

:ahaha

keskinli

ilk yari cok rahat mac olacak gibiydi,2.yari niye bu kadar bozulduk anlamadim
bi ara orta sahayi tamamen teslim ettik
sidnei ve egemen iyi bi ikili olcak galiba
gecekonduyu yiktik persembede insaallah tommiksleri yikariz
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

saldır beşiktaş

İlk olarak Ziya Doğan 'la başlamak istiyorum.
Kendisi yıllarca kaptanlığımızı yapmış biri saygım sonsuz ama ve lakin hocam bi antrenör hiçmi kendini geliştirmez hep aynı mantıkla düşünceyle mi hareket eder tamam imkanlar kısıtlıda hocam birazcık yenilik be  :)

Takım ilk yarıdaki ve ikinci yarının son 15 dakikasında iyiydi.
İkinci yarının başlarındaki rehavet pahalıya mal olabilirdi.
Ancak Mustafa'nın girişi takımı hareketlendirdi.  Mustafa haftalar geçtikçe çok daha iyi olacak.
Edu ile Mustafa beraber oynamalı Bursa maçında.
Sidnei bizim Luganomuz olur Fernandes bu takımda olduğu sürece  :) 
Ancak biraz kilo fazlası var onlarıda verirse çok süper olacak  :ok 

"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

RCA

Aurelio maçın yıldızıdır fernandesle birlikte necip sahanın kötülerinden biridir..

sidnei de çok yararlı bir transfer edu bomboş bir oyuncu. aşırı ağır bu oyun sisteminde yeri yok

sonuç olarak iyi şeyler oldu.. 3 puan aldım helal
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

El Maestro

Takım olarak beğendiğim nokta tüm herkesin hırslı ve istekli olmasıydı . Yalnız her zaman olduğu gibi hala daha gol atma sorunumuz var .. Hiç bir zaman kolay gol atamıyoruz ya.

Bireysel olarak baktığımızda ise; Sidnei zaten maçın adamı fazla diyecek birşey yok, Egemen gerçekten bu senenin en iyi transferi geçen sene ölü gibi olan defansı adeta toparladı, Fernandes tam bir REİSTİ !, Aurelio son 2 maçtır beni şaşırtıyor gerçekten görevini iyi yapıyor ve hücumada elinden geldiği kadar katkı sağlamaya çalışıyor, Necip'i son 2 maçtır çok tutuk görüyorum vardır elbet bir sebebi ancak toparlar en kısa zamanda olur böyle şeyler arada .. Cenk'te şanssız bir gol yedi tamamen iyi niyetinden arada olur böyle hatalar çok fazla kızmadım o yüzden .

Çok tartışılan Eduyu'da ne yalan söyliyim beğendim .. Çok çalıştı ve pozisyonların içinde hep vardı ancak harbiden şu su getirmez bir gerçek acaip ağır bir adam . Onun dışında tekniği falanda gayet iyi sayılır . İlk 11 oynayamaz belki ama iyi bir rotasyon adamı olacaktır ilerde .

Simao ve Q7 içinde hala bence 2side taraftarın istediği düzeydi değil .. Bazen kayboluyorlar adeta, hiç oyunda gözükmüyorlar ancak onlarda son yarım saat oldukça efor sarfettiler ve Q7'ninde asisti yine izlenmeye değerdi ..

Son olarak Pektemek'in gol atmasına çok sevindim .. Bu adamda harbiden ışık var bence daha çok ilk 11de oynaması lazım .

Şimdi sırada Bursa var kocanızı yendik şimdide size geliyoruz !!
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

ERHUN

Fernandes-Aurelio ikilisi çok iyi ortada. Yanlarına Ernst gelse orta alan mükemmel olur.

Ernst-Ferno 2 yabancı, stoperde Sivok veya Sidnei etti sana 3 yabancı. Quaresma-Sidnei banko oynatır bu adam etti sana 5. Almeida'da dönünce o gelir ileri olur sana 6 yabancı.

RÜŞTÜ
EKREM     SIDNEI/SIVOK    EGEMEN     TANJU!

AURELIO                   ERNST
                             FERNANDES

SIMAO                            QUARESMA
                             ALMEIDA

ileride pektemek olunca bekte hilbert olur biter. Kadro genelde bu olmalıdır.
Necip ve Cenk'e şans verilmeli tamamda Aurelio'daki oyun bilgisi Necip'te, Rüştü'deki tecrübe Cenk'te yok.

RCA

İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

unicorn

Kolay macı zora soktuk sonra da farkına vardık bırseylerın ve mac dondu.

Necıp kotuydu bugun.
Fernandes muthıstı yıne.
Quaresma sorumluluk aldı.
Sımao bıraz daha ıyıydı bu mac.
Sıdneı bıraz fazlası var kılo bakımından ama nerede duracagını bılıyor.
Cenk mac boyu ıkı buyuk krıtık hata yaptı bırı gol oldu zaten.
Edu agır, aynı ama topu saklaması ve pasları ıyı.

Genel olarak takım oturmaya baslıyor gıbı ama yorgunluklar var rotasyonu ıyı ayarlamak lazım.
Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !