Ana Menü

UEFA AL E Grubu | Beşiktaş:5 - Maccabi Tel Aviv:1 | 15.09.2011 | 20:00

Başlatan El Maestro, Eylül 11, 2011, 02:54:03

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

eRe

benden sonra gelince mesaj direk üstüme alındım o yüzden
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

RCA

o mesaj yerine ulaşmıştır. o adama sorarlar şu filisti bayragını elinize aldığınız kadar türk bayragını elinize alıp çıktınız mı sokağa ? bağırdınız mı ne mutlu türküm diyene.

şu ülke zaten sıvıyo dış politikada.. biz halk olarak çok sorumluyuz ve maçlara filistin bayragıyla gidiyoruz. daha da sıvayalım diye
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

Brestgerfich

Alıntı yapılan: ERHUN - Eylül 14, 2011, 02:17:27
Filistin bayrağı yasaklanmış zaten bugünkü toplantıda.

http://www.habervaktim.com/haber/200916/inonude_filistin_bayragi_yasak.html

Erhun, haberin altındaki yorumlardan biri dikkatimi çekti. :)

Alıntı yapılan: omermrYani israilliler gelecek diye filistin bayraklarını yasaklayana lanet olsun.Lanet olsun ki şeytanla haşrolsun.Kahrolası kararı alana lanet olsun.Ogün oraya lanet yağsın.Türk bayarağınıda yasaklıyorlar.Burası neresi böyle.Ne kadarda çok yahudi varmış bu memlekette.Allahın laneti üzerlerine olsun.

İsrail'den nefret eden bir müslümanın bu kadar hoş sözler söylemesi gerçekten şaşırtıcı.
Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?

ERHUN

Kimsenin dinini eleştirmek haddimize değil ama bu adam "Müslüman" mı?
Beladan nefret ettiğim kadar hiç bir şeyden nefret etmiyorum, bazen dayanamayıp söylediğim oluyor (çok çok çok nadir olsa bile) ama böyle iyi Müslümanlar (hani Filistin'liler din kardeşiymiş ya, dinine bağlılar, iyi Müslümanlar bunlara göz yummazmış ya. O yüzden iyi Müslümanlar diyorum) dakika başı bela okuyor. Ben işte böylelerini anlayamıyorum.

Bunlar ve bunlar gibi gösteriş meraklıları, aşırı dinine bağlı gözükmeye çalışanlar Müslümanlığı kötü gösteriyor.
Ben dine bakmam, Müslüman-Hristiyan-Yahudi-Budist-Deist-Ateist yada gidip ineğe falan tapıyor olsa bana ne? Herkesin inancı kendine. Ben insana bakarım "insan mı" diye.

--------------

Bu ara baya fazla yazmaya başladım. (Özet geç diyenler için)
Yukarıdaki yazının özeti: Öyle Müslümanlarla dost olacağıma, insan gibi "insan" başka dine mensup biriyle dost olurum daha iyi.

El Maestro

Alıntı yapılan: eyup1903 - Eylül 14, 2011, 00:39:57
önce can sonra canan ben tepkimi veririm arkadaş eminim ki stadın yüzde 70 ide böyle düşünüyor

Neden bu kadar kafa kağıdı ve inanç takıntılıyız  ? Anlamıyorum, bırakın siyaseti devletler yapsın ..

Orası Beşiktaş tribünü ise her zaman asıl olan Beşiktaş'tır.Beşiktaşlı olsun, olmasın sırf protesto için gelecek kim varsa, kim bu olayları Beşiktaş'ın üstünde görüp Beşiktaş'a zarar verecek olaylara girerse en sağlam cezayı hak ediyor.

Bizim tribüne gelecek olan kim olursa olsun tribünümüzde Hitler vari hareketlere izin verilmez ..

Maça Beşiktaşımız için gelmeyen işine baksın bu kadar NET !
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

unicorn

Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

NoPasaran

Duyarli olmak lazim

Akitilan kana karsi İsrail Devletine karsi heryerde tepki verilebilir. Bunu cok guzel pankartlarla suslemek carsi grubunun belkide alistigimiz sosyal sorumlulugudur

Hepimi etooyuz derken, nasil bizene siyahlardan demiyorsak, filistinliler icinde bizene filistinlilerden diyemeyiz..

Ancak abartmamali..

Sakince yakisir bicimde...
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ilhan mansız_melis

İnsanlar ne için çabalıyor adamın dediğine bak ya.

Elinde Filistin bayrağı olanlar stada alınmaz umarım.
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

IL Capitano

bayrak bencede yanlis ama acarsin pankart yazarsin Free Palestina filan, ama yok illa filistin bayragi diye tutturursak uc gun sonra israilliler pkk bayragi acinca laf etmeyeceksin.

yanlis anlamayin filistinle pkkyi bir tutmuyorum ama biz onlarin damarina basmak icin ugrasiyorsak aynisini onlarda yapar. hele hele ulkeler arasindaki durumu göz önune alirsak.

maca dönecek olursak alacagiz.
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

saldır beşiktaş

Alıntı yapılan: eyup1903 - Eylül 14, 2011, 00:03:19
bende stadta olacam inşallah
Gün gelecek öldürmediğim her yahudi için bana küfür edeceksiniz ADOLF HİTLER
Adam geleceği görmüş arkadaş filistin bayrağıyla stadtayım

Böyle düşünen bir insan BEŞİKTAŞLILĞIN B'sini kavrayamamıştır.
Zarar'dan başka hiçbir şey değilsiniz.
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

Brestgerfich

Sadece Beşiktaş'a destek için tribüne gelin. Futbola siyaseti sokmayın! Beşiktaş'a zarar vermeyin!
Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?

ERHUN

Alıntı yapılan: Cem Baba - Eylül 14, 2011, 09:10:11
bayrak bencede yanlis ama acarsin pankart yazarsin Free Palestina filan, ama yok illa filistin bayragi diye tutturursak uc gun sonra israilliler pkk bayragi acinca laf etmeyeceksin.

yanlis anlamayin filistinle pkkyi bir tutmuyorum ama biz onlarin damarina basmak icin ugrasiyorsak aynisini onlarda yapar. hele hele ulkeler arasindaki durumu göz önune alirsak.

Abi bizim için pkk neyse, İsrail'liler için Filistin, İspanyol'lar için Katalunya o.
Bizim burada bazıları Filistin bayrağı diye tutturursa onlarda orada sözde pkk bayrağı açarlar.
Şu milletin iç meselesine burun sokmakta üstümüze yok.
Ne yani boşa sinir harbi. Ne gerek var. Gidip açsınlar stad dışında istedikleri yerde. Filistin bayrağı yasak zatende İsrail aleyhine bağıranlar olursa Beşiktaş tezahüratlarıyla bastırmalıyız.

KeePSaKe

Filistin bayrağı neysede kapalıda Türk bayrağı açılması yasaklanırsa çok saçma olur bence bu kadar abartılmamalı.
Since 1903