Ana Menü

UEFA AL E Grubu | Beşiktaş:5 - Maccabi Tel Aviv:1 | 15.09.2011 | 20:00

Başlatan El Maestro, Eylül 11, 2011, 02:54:03

0 Üyeler ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mdc

Alıntı yapılan: Cem Goren - Eylül 11, 2011, 04:18:12
Bugün şu oyunu izledikten sonra ne desem bilemedim

Bugun dedigin, bunu yazma saatinden 11 saat once oynandi. Yani onceki gundu. Zaman algina tukureyim cocuk
HAYATTA BEŞİKTAŞ

Cem Goren

Alıntı yapılan: mdc - Eylül 12, 2011, 11:38:49
Alıntı yapılan: Cem Goren - Eylül 11, 2011, 04:18:12
Bugün şu oyunu izledikten sonra ne desem bilemedim

Bugun dedigin, bunu yazma saatinden 11 saat once oynandi. Yani onceki gundu. Zaman algina tukureyim cocuk
pardon abi. bir daha olmaz.
altın kapılarımız kan oldu tayfun

El Maestro

İSRAİL'DE BEŞİKTAŞ SESLERİ

Maccabi Tel Aviv ile Ironi Rishon takımları arasında oynanan lig mücadelesinde Beşiktaş lehine yapılan tezahüratlar ortalığı karıştırdı. 

Maccabi Tel Aviv’in ligdeki rakibi Ironi Rishon taraftarı, deplasmanda [Beşiktaş lehine tezahürat yaptı, bu durum teknik patron Motti Ivanir’i çok kızdırdı. Ivanir, “Bence bu büyük bir ayıp ve utanç” dedi.

Beşiktaş’ın Avrupa Ligi E Grubu’nda sahasında ağırlayacağı Maccabi Tel Aviv’in cumartesi günü İsrail Ligi karşılaşmasında mağlup ettiği Ironi Rishon’un taraftarı, rakiplerini kızdırdı. Tribünlerde siyah-beyazlılar lehine yapılan tezahüratlar,Maccabi Tel Aviv Teknik Direktörü Motti Ivanir’in tepki göstermesine neden oldu. Karşılaşma boyunca Beşiktaş’a yönelik tezahüratta bulunan deplasman tribünündeki Ironi Rishon taraftarlarına tepki gösteren Ivanir, “Taraftarların Beşiktaş lehine tezahüratlar yaptığını duydum. Bence bu çok büyük bir ayıp ve büyük bir utanç” diyerek sert bir şekilde tepki gösterdi.

İstanbul’u gezmeyecekler

Ivanir ayrıca İstanbul’da güvenlik endişesi taşımadıklarını, ancak deplasmanlarda gerçekleştirdikleri geleneksel alışveriş turunu İstanbul’da yapmayacaklarını kaydetti. Maccabi Tel Aviv’nin teknik patronu, “İstanbul’da antrenman dışında hep otelde olacağız. Daha önce deplasmanlarda yaptığımız gibi alışverişe çıkmayacağız. Türkler’in bizi korumak için her şeyi yapacağını UEFA’nın da bize bir şey olmasına izin vermeyeceğini düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Hürriyet
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

CR7

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

ERHUN

Saçmalık. Ben Beşiktaş taraftarından bir tepki olacağını düşünmüyorum belki dışarıdakilerden tepki olurda takım eşofmanı giymeseler kim tanıyacak onları? Eşofman altı üstüne tshirt giysinler gitsinler nereye istiyorlarsa.

El Maestro

Zaten kesinlikle bi tepki veya provoke edici hareketler olmıcak(mış) maç içinde öle duydum ben .

Doğrusuda bu zaten UEFA yoksa çok ciddi yaptırımlar uygular, hiç müsaması yok bu tür şeylere ..

ilhan mansız_melis

Siyasi gerilimden dolayı bunların yaşanması saçma. Tribünlerden bi tepki olacağını sanmıyorum.
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

eRe

bız ınsanları oldurmuyoruz da asıl bız ısraıle gıderken basımıza bısey gelırse dıye cekınıyorum ben! aramızda ınsanlık farkı var cunku..keske ılk mac orada olsaydıda gorseydık bı
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

El Maestro

[KralKartal]

Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

djinonu

Spor yazarı Kaya Çilingiroğlu, Beşiktaş'ın yıldız futbolcularından Guti'nin alkol tedavisi olması gerektiğini savundu.

Eskişehirspor yenilgisiyle lige start veren Beşiktaş’ta İspanyol yıldız Guti siyah – beyazlılarda hedef tahtası haline geldi. Özel yaşantısından dolayı eleştirilerin odak noktası haline gelen Guti konusunda spor yazarı Kaya Çilingiroğlu’nun kullandığı ağır sözler dikkat çekti. Çilingiroğlu, bugün Radyospor’daki yayınında İspanyol futbolcu ile ilgili siyah-beyazlı yönetimi göreve çağırarak, “Guti alkol tedavisi görüp topluma kazandırılmalı” dedi.

Çilingiroğlu, "Beşiktaş'ta patron yok. Korkunç bir disiplinsizlik var. Bu daha da artacak.Yaklaşık 40 yıldır futbol seyrediyorum, ben böyle bir futbolcu (Guti) görmedim. Barlardan o halde futbolcu çıkar mı? Bardan o şekilde bir futbolcu değil insan çıksa ben insanlık adına onu tedaviye gönderirim. Onun artık bırakın Beşiktaş'ta top oynamayı bence alkol tedavisi görüp topluma kazandırılması lazım. Ona söylenecek bir şey yok. Onun durumu apayrı bir şey” dedi. Çilingiroğlu, Carvalhal'ın "Guti'yi hazır olunca görün" sözlerine "Görebiliriz, iki gün önce yine bardaydı ve yine sarhoştu, devriliyordu. O halde olan bir sporcunun Beşiktaş'a faydalı olma lüksü yok. İnşallah ben yanılırım ama Guti'nin Beşiktaş'a uzun süreli faydası olması mümkün değil” açıklamasını yaptı.
Haber Kaynağı: Radyospor

beklediğimiz adam için neler deniliyor...belkide doğru..guti çünkü bunun aslını göstermiyor..yazık oluyor..kaya nın yalan söyleyeceğini sanmıyorum bir sosyete taraftarı durumu bizim bilmemiz gerektiği gibi acıklıyor...
dün perşembe oynar deniliyordu bugün ise belinde spazm var diye perşembe bile soru işareti oldu... neyse yani görünen köye kılavuz aramıyorum..

El Maestro

Önceden olurmuş ya disiplinsiz kötü futbol sergileyen futbolcuları idman çıkışı darlarlarmış vs .. bu Gutiyide öle bir darlıyacaksın ki bidaha discoların önünden bile geçemiyecek .

[KralKartal]

Star gosteriyor maclarida, sanirim avrupa starda yayin yok :)
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

mdc

Alıntı yapılan: Cem Goren - Eylül 13, 2011, 01:02:19
Kaya Çilingiroğlu denen gavat kendine baksın. Canlı yayına alkollü çıkıyor [edit]

Moderatore bildirdim seni arkadasim. Cok kufur kullaniyorsun. Az sakin ol yea...

--

Rakip nasil oynuyor bilmiyorum. 3 mactir koy ortada. Klavuza gerek olmuyor. Ruyamiz hayrolsun
HAYATTA BEŞİKTAŞ

saldır beşiktaş

"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan