Ana Menü

UEFA AL E Grubu | Beşiktaş:5 - Maccabi Tel Aviv:1 | 15.09.2011 | 20:00

Başlatan El Maestro, Eylül 11, 2011, 02:54:03

0 Üyeler ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

keskinli

bilmeyenler ögrensin diye yaziyorum,her ne kadar kendi kendime böyle islere girmeme sözü vermis olsamda...
filistin müslümanlik meselsi degildir,müslümanliga gicikligi olanlar rahatlasin diye bu sözlerle basliyorum
filistine olan sempati baska yerlerden geliyor her ne kadar simdi inanc öne cikarilmaya calisilsada
fasizme ve zulme karsi direncin sembolüdür filistin meselesi
özgürlük savasi örnegidir filistin
3 bin türkiye kökenli savasmis bu ugurda onlarcasi can vermis
bu savasanlarda sanilanin aksine islmacilar degil!!!
deniz gezmisten tutunda cengiz candara kadar sayisiz solcu ve sosyalist filistin direnise gönül vermis ve katilmistir bizzat

asil konuya gelecek olursak 1 cocugun hayati kurtulacaksa varsin yansin besiktasin turuda turlarida
stadda filistin bayragi acilmasi niye ceza sebebi anlayamadim,avrupada kac macta pkk bayragi acildi,kac kere türk bayraklari yakildi,bundan dolayida birinin ceza aldigini duymadim!varmi duyan?
yapilmamasi gereken israil vartandaslarina karsi kaba kuvvet kullnamak ve yahudilik dinine hakaret etmek
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

El Maestro

Birazda maç konusalım ;

Keşke Pektemek'in oynadığı bir 4-4-2 sistemi ile çıksak sahaya. Ama nerdeee takmışız bi tek forvet gidiyor öyle .

Ayrıca Ernst oynamaz ise yokluğunu hissederiz her zaman oldugu gibi ..
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

unicorn

Ben de senın gıbı dusunuyorum Serkan.
Cıft forvet Pektemek-Almeıda. Alanıa macında Mustafa ıyıydı.

Kendı sahamızda cesur oynamalıyız. 4-4-2 ıle.
Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

El Maestro

4-4-2 denesek ne olur sanki demi ? Bu maçta olmasa bile herhangi bi maçta denenmesini çok istiyorum ben .

Pektemek ve Almeida belki yeni Nihat - Kovaceviç gibi olabilir.  :)

unicorn

El Maestro

Bu arada muhtemel 11 belli olmuş ;

Rüştü, Ekrem, Egemen, Sivok, İsmail, Necip, Fernandes, Veli, Simao, Quaresma ve Almeida.

unicorn

Hılbert duzelmedı mı daha?
Neden sag bekte o oynamıyor.

ERHUN

@unicorn
Hilbert iyileşti diye haber görmüştüm dün ama anlayamıyorum Carlos neden şans vermiyor. Yedek oturacakmış. Bence elimizde bek olarak oynayacak en iyi adam Hilbert, yabancı sorunu da yok Avrupa maçı neticede.

@el_maestro
Katılıyorum tek forvet iş yapamıyoruz. Almeida tek forvete uygun bir oyuncu değil.

-----------------------------------------------------

@keskinli
Bu lafları üzerime alıyorum önceki mesajımdan dolayı. Türkiye'nin çoğunun olduğu gibi bende Müslümanım, Müslümanlığa gıcıklık lafları hoş olmamış.
Her Müslüman kardeştir lafını benimsemiyorum. Tarihi sevdiğim için Filistin'in solcular için değerini de biliyorum, Arapların geçmişte İngilizler'le bir olup Türk'lere yaptıklarınıda. Herkesin siyasi görüşü aynı olacak değil. Takımlar kimsenin tek elinde değildir. Lucarelli ne demişti yıllar önce? "Takım sosyalist olmaz taraftar sosyalist olur."
Filistin sizin için önemliyse, özgürlük meselesiyse Doğu Türkistan ve Karabağ'da benim için önemli özgürlük meselesi.
Bu ülkede Türkiye-Ermenistan maçında Azerbaycan bayrakları toplanıp çöpe atılıyorsa, İsrail takımıyla karşılaşılan bir maçta Filistin bayraklarının alınmaması gayet normal. Hatta Azerbaycan bayrakları alınsa, Filistin alınmasa o bile normal. Azerbaycan dediğin Türkiye'nin bir parçası sayılır. Aynı millet. O muameleyi, polislerin o tutumunu ben unutmadım, unutmaya ve unutturmaya da niyetim yok.

eRe

israille uğraşacağımıza önce kendi sorunlarımızı halledelim..her gün ölen şehit haberlerinden çok filistini düşünür olduk.şehit için açılacak yapılacak her türlü protestoya varım ama israille yapılacak maçta ortamı gerecek hiçbirşeye yokum.

ahmet abi burada yapılacak tepkiyle 1 filistinli bile kurtulacaksa evet varsın beşiktaşım yansın.hiç bir candan önemli değil çünkü.ama burada yapılacak hiç bir tepki birşey değiştirmeyecek bunu unutmayalım bence ;) 
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

KeePSaKe

Maccabi ve askerleri İstanbul'da

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'nde E Grubu ilk maçında yarın karşılaşacağı İsrail'in Maccabi Tel Aviv takımı, İstanbul'a geldi

Avrupa Ligi'nde perşembe günü Beşiktaş deplasmanına konuk olacak Maccabi Tel Aviv takımında, asker futbolcuların bu maçta oynamaları için izin alındı. İki ülke arasındaki siyasi gerilim nedeniyle İsrail ekibindeki asker kökenli futbolcuların Türkiye'ye getirilmemesi gündeme gelmişti. Maccabi Tel Aviv'in asker oyuncuları Imer Vered, Roi Kehat, Dor Mikha, Moshe Lugasi, Uri Cohen ve kaleci Yossi Ginzburg da alınan izin sonrası kafileye dahil oldu.

IWANİR: "FUTBOLLA SİYASET BİRBİRİNE KARIŞTIRILMAMALI"UEFA Avrupa Ligi E Grubu ilk maçında yarın Beşiktaş ile karşılaşmak üzereİstanbul'a gelen İsrail temsilcisi Maccabi Tel-Aviv takımının teknik direktörü Moti Iwanir, havalimanında yaptığı açıklamada, "Futbolla siyaset birbirine karıştırılmamalı. Biz daha önce de Türkiye'ye gelmiştik. Bu yüzden bir çekincemiz yok. Herhangi bir olay olacağını düşünmüyoruz" dedi.Bu arada, Maccabi Tel Aviv kafilesi gelmeden önce Atatürk Havalimanı'nda geniş güvenlik önlemleri alındı. Çok sayıda sivil polis havalimanında görev yaptı. Havalimanının dışında da çevik kuvvet ekipleri bulunduruldu.Güvenlik çemberi içinde otobüse binen İsrail kafilesi, polis eskortu ile havalimanından ayrıldı. Takımın ayrılışı sırasında kısa süreli yol trafiğe kapatıldı.

Since 1903

ERHUN

Alıntı yapılan: El Maestro - Eylül 14, 2011, 18:50:18
Bu arada muhtemel 11 belli olmuş ;
Rüştü, Ekrem, Egemen, Sivok, İsmail, Necip, Fernandes, Veli, Simao, Quaresma ve Almeida.
Rüştü
Ekrem       Sivok        Egemen     İsmail
               Necip     Fernandes
Quaresma          Veli                  Simao
                   Almeida   

olacak sanırım?
Sağa Hilbert, sola Tanju denense daha iyi olmaz mı?

Simurg

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

CR7

Alıntı yapılan: eRe - Eylül 14, 2011, 19:11:30
ahmet abi burada yapılacak tepkiyle 1 filistinli bile kurtulacaksa evet varsın beşiktaşım yansın.hiç bir candan önemli değil çünkü.ama burada yapılacak hiç bir tepki birşey değiştirmeyecek bunu unutmayalım bence ;) 

:ok
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

CR7

Alıntı yapılan: Simurg - Eylül 14, 2011, 19:38:02
Toraman sakat mı

cezalı.

iyi ki cezalı. yoksa sağ bekte onu izletirdi yine bize. veli yerine ernst olsa daha güzel olurdu.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

eRe

Alıntı yapılan: CR7 - Eylül 14, 2011, 19:50:32
Alıntı yapılan: Simurg - Eylül 14, 2011, 19:38:02
Toraman sakat mı

cezalı.

iyi ki cezalı. yoksa sağ bekte onu izletirdi yine bize. veli yerine ernst olsa daha güzel olurdu.

ernst te sakat sanırım
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi