Ana Menü

Leyla İle Mecnun

Başlatan Simurg, Haziran 06, 2011, 07:15:25

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

DIABLO

senin taaa ...    :ahaha :ahaha :ahaha :ahaha
1 Sehit  için menemeni yakan Atamı özledim.

forzaChelsea

Simurg

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

BJK_Kübra

Elbet Bir Gün Toprak Olup Gideceğiz, BEŞİKTAŞLI Doğduk BEŞİKTAŞLI Öleceğiz...

www.bbskd.org

saldır beşiktaş

Son 10 yılın en kaliteli dizisi.
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

erdibatmaz

izlemiyorum ama geçen öyle denk geldim. mecnunun böyle sopalı kişilerden, çocuklardan falan kaçtığı bir sahnede bi tane afiş asan adamın bisikletini alıyordu. o 1948 yapımı bisiklet hırsızları filmine bir göndermedir. sevdim bu senaristleri ben.
bitti, dağılın.

4-8-15-16-23-42 :P

CR7

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

Simurg

Güzel noktalardan yakalıyor yönetmeni kansermiş geçmiş olsun

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

saldır beşiktaş

Erdalll Erdall bıyıkların daha gür çıksın Erdal  :)
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

saldır beşiktaş

Bugünkü bölümde İskender abi, siyah beyaz atkıyı kalbimizin kartviziti diyerek köfte arabasına koydu orada bittim.
Adamsın Burak Aksak adam!

El Colgado

Köfte arabası intihar ediyor, bizim halkımız da buna mı gülüyor?

melankolizm

başkan orda mevzu derin ya :) araba köfte arabası ama içerdeki malzemler yadigar taksisinde kalan parçalar :)

-  arabalar şekil değiştirip transformers oluyor izlemedin mi :D o çok mu olağan. yıllarca voltranlarlar büyüdük :D

saldır beşiktaş

Abi böyle sezon finali mi olur, ağzımızıın ortasına s..'nız yine.

Ali Atay Eksik Bisey Mi Var - Produced by Alper Atakan

saldır beşiktaş

saldır beşiktaş

Banucan

:ahaha hooop ismail abiii ;D
FEDA