Ana Menü

Leyla İle Mecnun

Başlatan Simurg, Haziran 06, 2011, 07:15:25

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ilhan mansız_melis

Şu dizinin finalini bir anlatsanıza ya ;D
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

Banucan

çok acı bi final ama
Mecnun aslında ilk okula giderken kaza geçirmiş ve yatalak olmuş
bütün bunlarda Mecnun'un hayal dünyası ve duydukları imiş misal erdal bakkalın adını duyuyormuş ve babasının ona getirdiği tepsideki tuzluğa bakarak Erdal bakkalı gözünde canlandırıyor gibi gibi ama bence senaristten dinle açıp izle derim :D
FEDA

ilhan mansız_melis

Aaa buradan yazmışsın ;D

Teşekkür ederim ablacım.

Ersin Develi

Yavuz ağaç,aksakallı Dede dokturmuş :(

DIABLO

mecnun' un tüm hayatı sadece o oda kadar  :'(

son finalinde hiç o noktaya dikkat etmedim altta yazan yorumlarda gördüm en son kare ampul de bitiyor nedendir acaba :)
1 Sehit  için menemeni yakan Atamı özledim.

forzaChelsea

K.D

Ben sonradan ara ara takip edenlerdenim ama benle de bir bağı vardır bugün ilk bölümünü izledim baştan sonra biraz gerçekten helal olsun bu diziyi yapanlara da,bitirmeyi akıl edenlere de! :D
I'm on a path of my own...I'm LeGeNd! :)

ilhan mansız_melis

Geçen sezon sonunda yayından kaldırılan Leyla ile Mecnun dizisinde büyük bir sürpriz yaşanacak.

TRT 1'de 103 bölüm yayınlandıktan sonra geçen sezon sonunda ani bir kararla yayından kaldırılan Leyla ile Mecnun dizisi yeniden izleyicisinin karşısına çıkacak. Leyla ile Mecnun dizisi TRT için çekilen ancak yayınlanmayan 104. bölümüyle Çarşamba gecesi 00.45'de ekrana gelecek.

ilhan mansız_melis

Geçen sezon sonunda yayından kaldırılan Leyla ile Mecnun dizisinde büyük bir sürpriz yaşanacak.

TRT 1'de 103 bölüm yayınlandıktan sonra geçen sezon sonunda ani bir kararla yayından kaldırılan Leyla ile Mecnun dizisi yeniden izleyicisinin karşısına çıkacak. Leyla ile Mecnun dizisi TRT için çekilen ancak yayınlanmayan 104. bölümüyle Çarşamba gecesi 00.45'de ekrana gelecek.

carsi52

Son yayınlanan bölümü izleyince anladım ki Ben de özledim bu dizinin yerini tutamaz.

Keşke bir mucize olsa da Leyla ile Mecnun devam etse.
Bölünür senin için uykular!

CR7

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

K.D

Evet uzun zaman sonra denk geldim özlemişim :D
I'm on a path of my own...I'm LeGeNd! :)