Ana Menü

# 4 Manuel Fernandes

Başlatan [KralKartal], Aralık 13, 2010, 18:45:53

0 Üyeler ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Delirdik

Fanatikte felan Fernandesin tükürmedim dediği yazıyor :-\
| җ  ģǿĸнªп  җ | Beşiktaş'ım oLey

* Şampiyon BEŞİKTAŞ.!

carsi52

Maça gidenler tükürdü diyor en azından tükürdüğünü gördüm diyenler var.
Bölünür senin için uykular!

[KralKartal]

iste bizim farkimiz bu, bize gelen her iyi topcuyu basin medya surekli karalarsa bizde sonunda patlariz.

bilincli sekilde haberler yapildi aylardir fernandes hakkinda, sonuc bu
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

carsi52

Alıntı yapılan: [KralKartal] - Aralık 17, 2013, 00:12:55
iste bizim farkimiz bu, bize gelen her iyi topcuyu basin medya surekli karalarsa bizde sonunda patlariz.

bilincli sekilde haberler yapildi aylardir fernandes hakkinda, sonuc bu

Bir yandan sana katılmak ile beraber abi pankartın saçmasapan,çirkin bi pankart olduğunu söylüyorum.

Ne gerek var bu tarz bi pankarta ? Açılmaz umarım tribünde ama vatan gazetesi haber yapmış bile.

[KralKartal]

amac belli, Besiktasta iyi topcu varsa, medya gorsel yazili herturlu cirkefligi yapip taraftara dusman ediyor yada yonetime karsi.

Sonuc, iyi olanlar gidiyor, Besiktas yerinde sayiyor. Suc TARAFTARIN.. Isine gelince bilincli olabiliyorlar.

Fernandesin ozel hayati, Fernandesin transfer haberleri, sonra imzaladi gidiyor kalacak haberleri, Fernandes gulmuyor, mutsuz mu,
Fernandes TD ile iliskisi, Fernandes kaptan oldu alindi, Fernandes Fenere mi gidiyor, Fernandes isteksiz, oynamiyor vs?

bu haberleri aylardir okursan bu sekilde bos pankartlar acilir..Sonra butun basin tras forza besiktas felsefesi uygularlar ya.

Noumayi medya yedi,
Ilhan MAnsizi ayni sekilde (ameliyat olmus, gece barlarda geziyor haberleri, Nina iliskisi vs),
Ahmet dursun (GSye gidecek, yok ilhan ahmet sorunlari vs),
Bobo(cok para istiyor, transfer haberleri, menejer iliskileri)
Quaresma (oynamiyor, cok para aliyor vs),
Sergen ( at yarisi, kumar, antreman yapmiyor vs)

Fernandes ayni sekilde, ve say say bitmez...

CR7

Fernandes medyadan dolayı değil ki.
şu 2-3 haftadır hatta gs maçından itibaren yok fernandes.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

RCA

Nasıl batılı ülkeler Müslümanları nasıl birbirine düşereceklerini çok iyi biliyorlar. Zaaflarını biliyorlar.

Medyanın da bir farkı yok, beşiktaş taraftarını tanıyor nasıl kullanacağını çok iyi biliyor.
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

El Maestro

Tamam medya şişiriyor olabilir haklısınızda sadece medyamı suclu oldu yani simdide .

Bahsettiğimiz adam sezon başından beri 2 tane maçta güzel oynamışmı bana bunun cevabını verin sadece ? Yıldız diyoruz,lider diyoruz ancak adam hiç bir maçta sahada yok ruh gibi geziyor .. Bumu yıldız bumu lider diye sormazlarmı adama .

Medyanın eline malzemeyi verirsen medyada haberi yapar,ne yazık ki bu malzemeyi Fernandes kendi elleriyle teslim etti.. Sözleşme yenilemeye yanaşmayıp suratsız suratsız sahada gezen ben değilim. Hiç bir derbide ben bu adamı sahada bitik bir şekil dışında başka türlü göremiyorsam bunun sorumlusu medya değil bence ta kendisi ..

Her zaman sorunu başkasında aramayalım bence . Evet bazı durumlarda suçlu medya oluyor,yönetim oluyor,hoca oluyor vs .. ancak bu durumda bir suçlu varsa en büyük suçlu Manuel Fernandes'tir ..
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

Delirdik

Alıntı yapılan: [KralKartal] - Aralık 17, 2013, 01:11:14
amac belli, Besiktasta iyi topcu varsa, medya gorsel yazili herturlu cirkefligi yapip taraftara dusman ediyor yada yonetime karsi.

Sonuc, iyi olanlar gidiyor, Besiktas yerinde sayiyor. Suc TARAFTARIN.. Isine gelince bilincli olabiliyorlar.

Fernandesin ozel hayati, Fernandesin transfer haberleri, sonra imzaladi gidiyor kalacak haberleri, Fernandes gulmuyor, mutsuz mu,
Fernandes TD ile iliskisi, Fernandes kaptan oldu alindi, Fernandes Fenere mi gidiyor, Fernandes isteksiz, oynamiyor vs?

bu haberleri aylardir okursan bu sekilde bos pankartlar acilir..Sonra butun basin tras forza besiktas felsefesi uygularlar ya.

Noumayi medya yedi,
Ilhan MAnsizi ayni sekilde (ameliyat olmus, gece barlarda geziyor haberleri, Nina iliskisi vs),
Ahmet dursun (GSye gidecek, yok ilhan ahmet sorunlari vs),
Bobo(cok para istiyor, transfer haberleri, menejer iliskileri)
Quaresma (oynamiyor, cok para aliyor vs),
Sergen ( at yarisi, kumar, antreman yapmiyor vs)

Fernandes ayni sekilde, ve say say bitmez...

Buna sakin kafayla yaklaşınca tamamen katılıyorum.
Hani bunu Fernandes kendi yaptı diyoruz ama bize o algıyı yerleştiren yine basın işte. Böyle düşünmeni sağlayan o asılsız haberler hep..

Drogbaya bakın bu sene bir dönem paşa gibi rahat takılıyordu ama hiç üstüne bir Fernandes gibi yüklenilmiyor vs. vs.
Biz oyuncularımıza sahip çıksak onları kötü oynarken yuhlamak yerine daha hırslandırmaya itsek ortada sorun felan kalmazdı
| җ  ģǿĸнªп  җ | Beşiktaş'ım oLey

* Şampiyon BEŞİKTAŞ.!

[KralKartal]

Boboya biz rest cekmedik mi, onceleri Boboyu satan sampiyonluguda satar diyorduk, Boboyu ne kadar severdik?

Sonra? Ulan cok para istiyorsun, zaten avrupadan tekliflerinde yalan, bi s..tir git dedik sonunda...

Neden? Sorgulayin..

Bunu her futbolcumuzda yapiyorlar, analiz edin..

Fernandes bu sartlarda nasil oynasin ki zaten, yok sozlesmesi uzatilacak mi, hergun basinda haber, sanki adam okumuyor mu?

Sucu var mi, vardir, ama herkes formsuz olabilir, ve fernandesin kafasi rahat degilse oynayamaz

ilhan mansız_melis

14 milyonluk teklif gelmişti geçen sene diyor TrtSpor'da.
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

carsi52

Geçen sene 14 milyon euro teklif gelmiş bi Rus takımından.

Trtde söylediler şimdi.

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

carsi52

eRe

220 bin euro para cezası kesilmiş

sanırım ne koparırsak kardır diyor yönetim
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri