Ana Menü

# 4 Manuel Fernandes

Başlatan [KralKartal], Aralık 13, 2010, 18:45:53

0 Üyeler ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoPasaran

Bi dönem çok iyi oynuyordu bence de etmez hiç bir zamna o rakam ama

10 ederdi ya :))

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

RCA

Tabata 8 ise fernandes 16'ydı

Ama abi biz böyle gördük hep yüksek rakam adamlar hiçbir türlü 7-7.5 üstüne almazdı bu adamı :)

Başka takımda olsaydı başkan Y.D olsaydı doğru söylüyorsun 15 verir alırdık adamı :)
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

ERHUN

Rusya'dan 12m€'luk teklif gelmişti. Satmadık, "takımı onun üzerine kuracağız, parlat satla başarı gelmez" dediler. Şimdi sakatım deyip yatıyor karaktersiz.

NoPasaran

Seneyede birileri çıkacaktır böyle..

Valla oyuncuyu kaça aldın. 6 . verdiler 2 katı satacaksın arkadaş.

Sonra seneye 10 milyona alacaksın başka adamı gerekirse.

mal fiyat ederken satılması taraftarayıyım
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

K.D

Bencede para ederken satıcan yoksa ayıptır söylemesi elinden değil g.tünde patlıyo
I'm on a path of my own...I'm LeGeNd! :)

carsi52

Fernandes konusu da tamamen yönetim hatası.

Sezon başı sözleşmeyi imzalatsanıza kardeşim ? İmzalatamıyorsunuz madem gönderin bonservis bedeliyle.

Tamam belkide herkes karşı çıkacaktı neden Fernandes gönderildi sözleşme imzalansaydı diye o zaman çıkar derdin ki sözleşme teklifi ettik imzalamak istemedi o yüzden gönderdik.
Bölünür senin için uykular!

ERHUN

[KralKartal]

Resim haric bilgi var mi? Kac sene, kac para almis?
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

[KralKartal]

SPORX DIŞ HABERLER - Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren Manuel Fernandes'in yeni kulübü belli oldu. Portekizli futbolcu, Rusya Ligi takımlarından Lokomotiv Moskova ile sözleşme imzaladı.
Rus kulübünün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Fernandes'in yeni takımında 4 numaralı forma giyeceği duyuruldu. Atılan imzaların uzun süreli olduğu duyurulurken zaman belirtilmedi.
Lokomotiv Moskova Sportif Direktörü Kirill Kotov, Fernandes'in transferiyle ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Yaz transfer döneminde en önemli düşüncemiz orta sahaya yaratıcı bir oyuncu katmaktı. Fernandes'in mükemmel tekniği ve yüksek bir futbol zekası var. Bize hücum oyununda çok büyük güç katacağına eminiz. Avrupa rekabetinde de bize çok yardımcı olacak" dedi.
Öte yandan Manuel Fernandes'in kariyeri hakkında da geniş bir açıklama yapan ve Portekizli yıldızı taraftarlarına tanıtanan Rus kulübü, 28 yaşındaki futbolcunun Beşiktaş'ta 112 maçta 20 gol, 41 asistlik performans gösterdiğini belirtti.

ilhan mansız_melis

Bir zamanlar çok sevdiğimiz ama sorunlu şekilde ayrıldığımız ne kadar çok oyuncu var.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

K.D

Rusları sever diye düşünüyorum ferdi orda soğuktan eli işte gözü oynaşta olabilir mi bilemiyorum ama.

Not:biz bu adamları destekledik eyvallah ama biz kadar ferdi,q7 vb leride takımı hep olmadık yerlerde yalnız bıraktılar o yüzden o sevgi kolayca nefrete dönüştü eğer onlar zorla dıklarında bu taraftara 1 adım gelip destek isteseler bu taraftar onlara 100 adım giderdi hala odamda posterleri vardır ama ne halleri varsa görsünler benim için sadece ilk geldikleri günkü heyecanla aklımda kalacaklar.!

[KralKartal]

Gecen sene gitse cok uzulurdum, varligi ile yoklugu arasinda fark olmadigi gun, bitmistir.

Sahada oynamiyor, oynamak istemiyordu, yazik etti... Bu sevgiyi hak etmemis..

carsi52

Bedava gitmiş olması üzücü.

Ne kadar alacak orda acaba.
Bölünür senin için uykular!

eRe

Lokomotiv Moskova Başkanı Olga Smorodskaya: "Geçen yaz Beşiktaş'a büyük bir teklif yaptık ama kabul etmediler. İkinci kez kış transfer döneminde gittik, çılgın istekleri oldu"

Lokomotiv Moskova Başkanı Olga Smorodskaya: "Hatta taleplerini görünce gözlerime inanamadım. Mayıs'ta kontratı bitecek bir oyuncu için inanılmaz bir para istediler."

Lokomotiv Moskova Başkanı Olga Smorodskaya: "Para her zaman her şeyi çözmez. Fernandes sözünün adamıdır. Lokomotiv'e geleceğine uzun zaman önce söz verdi ve gereğini yaptı"

Lokomotiv Moskova Başkanı Olga Smorodskaya: "Beşiktaş'a yazın 10 milyon eurodan fazla verdik, kabul etmediler. Bu kez kış transfer döneminde bizden 10 milyon eurodan fazla istediler. Beşiktaş'la konuşmalarımızdan hiçbir sonuç alamadık"
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

K.D

Sonra transfer bütçesi 11m oluyor olur tani yaöaö sene başında satmadım devre arası 5 e bile satsan şuan 16m bütçe olurdu