Ana Menü

Kralkartal.com Forum Cup 4 | Sampiyonlar Sampiyonu Resul | yeni takim kurunuz

Başlatan [KralKartal], Ekim 11, 2010, 13:59:57

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carsi52

Güzel konuşmuşum ;D

Dün 2-0 geriden gelip deplasmanda 2-4 kazanmışım bu bizi morallendirdi.Takımı kampa aldım ve taktiğimi görme diye gizli antrenmanada aldım.
Günlerden beri bu maçı bekliyoruz umarım kupayı alan taraf benim takım olur.
Bölünür senin için uykular!

Ozan Doğan

ligin ilk iki sırasındaki takımları deplasmanda eledim. diğeride valkanın takımıydı ve diğer maçımda onla 3. olmam için o maçıda kazanmalıyım :D bu arada bende antrenmana çıktım bakalım sonuç ne olacak. yalnız büyük ihtimalle kazanırım gibi geliyor bana kırmızı kart filan görmezsem tabiiki ;)))) başarılar bana  :ahaha  o değilde şampiyonluk yarışındakilerin sesi çıkmıyor kupa peşindekiler konuşuyor :D

carsi52

Sen antrenmana çıkmasan iyiydi ya ;D

Ozan Doğan

Alıntı yapılan: carsi52 - Kasım 17, 2010, 13:10:08
Sen antrenmana çıkmasan iyiydi ya ;D

olurmu ya ligi alamadık kupayı alalım diye buna sakladım ben  :hehe

[KralKartal]

yenilmisim :) Allah sesimi duydu sanki, son ana kadar cekismeli gecmesini istemistim,
cok daha hos oldu ve boyle guzel cekismeli lig gormedim, sampiyon kim olursa olsun ki Resul daha önde suan,
onun maci daha kolay gececektir cunki TD yok takimin basinda ben ise mutlak kazanmam lazim, beraberlik bile yetmez artik,
Büsra ile macim zor gececek.

Hak eden sampiyon olsun :D
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

NoPasaran

busra ıçin saldıracak bizim takım HahA
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Ozan Doğan

dur bakalım önce kupayı almam ve senin maça eksiksiz çıkmam lazım volkan ;))

Ozan Doğan

futbolcularım
http://www.facebook.com/video/video.php?v=165778193453746&oid=108997265812453&comments
bu beste ile maça motive oluyorlar. ya içip sarhoş olurlar kaybederler yada bu ruh hali ile parçalarlar :D
:bjk

Ozan Doğan

içip maça çıkarsan uzatmaları kaldıramazsın tabii :D tebrikler kaan ;)

Simurg

İhsan adminle maçım var kendi sahasında yazmış birde çok tırsıyorum :D

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

carsi52

Sezonun ilk kupasını aldık ve taraftarlarımıza hediye ettik kupayı..
Yanlışlıkla Mexes'i 11'e koymuşum Lucionun olması gerekiyordu ama şansa 6.dakikada sakatlanmış mexes Lucio girmiş ;D

RCA

Alıntı yapılan: carsi52 - Kasım 18, 2010, 10:15:44
Sezonun ilk kupasını aldık ve taraftarlarımıza hediye ettik kupayı..
Yanlışlıkla Mexes'i 11'e koymuşum Lucionun olması gerekiyordu ama şansa 6.dakikada sakatlanmış mexes Lucio girmiş ;D

tebrikler kaan ;D
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Ozan Doğan

bildiğin mucizeyi gerçekleştirmiş resul ;) tebrikler resul  :alkis  ihsan yoldaşım sanada tebrikler 2.lik için ;) nasıl kaptırdın şampiyonluğu helal olsun valla :) bende kupayı kazanamadım ama 3.lük hedefimi gerçekleştirdim. zaten sezonun başında kafamdaki ilk üç oldu sadece şampiyonu doğru tahmin edemedim o kadar ;) yeni sezonu bekliyoruz :)

eRe

Maalesef başarısız oldun carpere!
Ligi 14'inci sırada bitirmek ne rezalet bir performanstır böyle!

Senin hakkında her zaman şüphelerim vardı carpere, seni işe alırken eşim senin bu koltuğa oturmaya hazır olmadığını söylüyordu, ki haklıymış da!

eşi koltuğa oturmaya hazır olmadıgımı soyluyomusmus.ben varken oturursa esı koltuga sonra hazır olmadıgımı soyler tabı.ıstıfamı verdım cıktım...
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi