Ana Menü

Kralkartal.com Forum Cup 4 | Sampiyonlar Sampiyonu Resul | yeni takim kurunuz

Başlatan [KralKartal], Ekim 11, 2010, 13:59:57

0 Üyeler ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yuNuS1903

kalecıyı forvette oynatmısım :D :D

KeePSaKe

Hala şansın var Resul neden bırakıyorsun :)
Since 1903

Ozan Doğan

yiğit ben espiri yapmıştım ciddiye almadın umarım. artı ben şampiyonluğa oynamıyorum fark baya açıldı ama kupaya oynuyorum :D

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

carsi52

Volkan admine 6 atmışım ligi umursamıyorum ama volkan adminin benim rakibim olmadığı bi gerçek ;D

Allahtan 75'de CR7 kırmızı görmüş yoksa 8-9 olurdu herhalde  :ahaha
Bölünür senin için uykular!

[KralKartal]

Alıntı yapılan: Resulbjk - Kasım 11, 2010, 00:55:42
yunus takmıyorum menejerlıgı artık.. varsın olsun al sen kazan (:

ben kapattım ofm  yı. son ofmydı bu benım.

bir sonuna kadar gidecem diyorsun sonra takmiyorum diyorsun Resul?
Niye? Yani puan farki acildi diye mi ki 4 puan nedir ki sen beni yensen 1 puan kalir, ki puan kaybetsem o da kapanir.
Onemli olan sampiyonluk degil, eglence, senin icinde oyle oldugunu dusunuyorum :)

Hem sonra sampiyon olsam bile, ben cekildimde sampiyon oldu gibi seylerde benim icin hos degil ki
bu dusuncede ben bile olurum, yani yaptigin hos degil bence, mucadele veriyorsun bari sonuna kadarda ver,
karar degistirme, ve umarim sen olursun sampiyon, hedefim ilk 3e girmek ve sampiyon olabiliyorsam olmakti.
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

RCA

bari sen yapma ihsan abi? şuan gercekten şoktayım. sözlerimin böyle anlaşılması inan beni bitirdi desem yeridir..

anlatamıyorsam suç bende anlayamıyorsanız suc sızde degıl benı tanımadıgınızdandır. benim kastettiğim kendimle alakalı olan bişey.. seçtiğim kadro,ihsan adminin çok iyi durumda olması lider olması falan değil. bunu anlatmak ıstıyorum.. oyundan zevk alamıyorum demek ıstıyorum. yine aynı şekilde antremana sokuyorum maçlarımı takip ediyorum. ama skorlardan ya da maçlardan zevk almıyorum diyorum.

bunun senin 1. olmanla bırak alakası olmasını aklımın ucundan geçmedi. git bu bölümde ne kadar topic varsa bak her sampiyonluktan sonra yazdıgım tek şey, bu işi bana ihsan abi öğrettidir. burada artistlik falan da yaptıgım yok. böyle anlasıldıysam diyecek bir lafım yoktur.

puan farkı açıldımıyla alaka kurmuşssun yapma be abi.. ben gürkan abiden şampiyonlugu almak için kaç farktan yukarı geldım bunu bılmıyormus gıbı yapma bari.. eglence diyosun, burada en fazla eğlenen bendim.. bırak hırsı bırak yenme azmini ben bunu zaman öldürmek için yapıyorum bunu sende biliyosun.

hayırlı geceler ABİ.
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

Ozan Doğan

yoldaş noldu öyle ya 4 tane atmışım sana :) fark yemiyim diye çıktım fark attım :) kupa benim şampiyonluk senin ;)

carsi52

Admin ayıp etmişsin ama bak ;D

Kupa benim demiyorum ama hemen kupanın sahibi olma ozzy bi aksilik çıkabilir  :ok
Bölünür senin için uykular!

Ozan Doğan

:D yok be o da olabilir tabiiki daha ilk turdan öyle demiştikte o yüzden diyorum :D geçen hafta 4 bu hafta 6 atmışım :)))

NoPasaran

resulu yendim deplasmanda :D

Suaerezzzzzz:D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Ozan Doğan

yalnız çok zorlu maçlar beni bekliyor. biri kupa finali diğerleri ligin üst sıralarında olan takımlar. bakalım en az kayıpla atlatmak laızm ;)

CR7

şu formumla 6. sıraya bi yükselebilsem :-\
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

ilhan mansız_melis

Ya sezon bileti sahibi işi nasıl oluyor ?
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

CR7

Telefon hattınla alabilirsin. 2 liraya 12 gün veriyor mesela.
telefon no'nu giriyorsun mesaj geliyor. evet diye cevaplıyorsun gelen sms'i. sezon biletin olmuş oluyor.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)