Ana Menü

Kralkartal.com Forum Cup 4 | Sampiyonlar Sampiyonu Resul | yeni takim kurunuz

Başlatan [KralKartal], Ekim 11, 2010, 13:59:57

0 Üyeler ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ozan Doğan

aynen 3.lük çekişmesi daha büyük ve rakipler birbiriyle oynuyor özellikle ben :D 3.lük içinde düşmemek içinde 3 takım kapışıyor :)

RCA

hakeden şampiyon oldu.. benim bu sezon hakettiğim yer 3. ve 4.lüktü..

2.liği dünya tatlıısı büşra hanım haketti.. :)
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

Ozan Doğan

bu maçı kazanırsa ihsan şampiyon olacak ;)

[KralKartal]

sampiyonluk son haftaya kadar s♀9rse daha iyi olur, heyecan guzel oluyor..

en basarili Büsra ve Yigit (2.yarida cok iyi atak yapti)
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

Ozan Doğan

KeePSaKe

Polonyalı diye hatırlıyorum onu bırakmış ama takımı :)
Since 1903

Ozan Doğan

aynen polonyalı :D benim hatlar karışık baya bu aralar hep yanlış hatırlıyorum yahu :)))

NoPasaran

Alıntı yapılan: BlackOzZy - Kasım 15, 2010, 02:37:56
5-1 ve 3. sıradayım ;) şampiyonluk şansım matematiksel olarak bitti ve eğer resul bu hafta galip gelirse 2.likte gidecek böylece tahminlerim doğru çıkmış olacak :) tabii benimde 3. olmam lazım ;)

Son haftaya geliyorsun benim sahaya :D

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

eRe

www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Ozan Doğan

aynen volkan yaparsın bi kıyak beaaa :)))) ya takım geç açıldı yoksa 2.liğe filan oynayabilirdim ama neyse şu maçı kazanalımda sonrada kupa finalim var ;)

eRe

Alıntı yapılan: NoPasaran! - Kasım 16, 2010, 03:17:24
:D

Düşme diye :D

yazık cok yazık! medya ustume oynuyor yoksa takım ılk 8de rahat takılırdı :)
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

Ozan Doğan

vay vay ortalık iyice karıştı be :D ihsan 2 hafta üst üste kaybetti ve resulla puanlar eşitlendi son maç şampiyonu belirler ama ihsanın averaj üstünlüğü bulunuyor :) 3.lük için 2 aday var ben ve herzarfenspor ;) saldır Beşiktaşta düşmekten kurtuldu gibi ama galip gelmesi lazım bu hafta. vee kupada final zamanı 2 maçtada 1-0'lık skorlarla yendiğim büyük fatsayla deplasmanda karşılaşacağım. bütün kupa maçlarımı deplasmana veren federasyona ince bir sitemimdir :D

Ozan Doğan

Büyük Fatsa S.K kupa finali'nde Black-White1903'e kafa tutuyor[/color]
FANTASY CITY - Büyük Fatsa S.K ve Black-White1903 arasında oynanacak olan Kupa Finali maçının biletleri satılalı baya bir zaman oldu.Her iki takımın da taraftarları bu anı uzun zamandır bekliyorlardı. Vakit geldi çattı; Büyük Fatsa S.K ve Black-White1903 arasındaki Kupa Finali hemen köşeyi dönünce.İki takım da önceki turlardaki rakiplerini köşeye fırlatmayı bilmeyi başardılar bu yüzden kesin bir favori göstermek çok zor.Bundan da öte,final karşılaşması gerçek bir futbol mabedi olan Fantasy City'de oynanacak.Kralkartal1903 anlaşılır bir şekilde kendi stadyumlarında oynamalarından memnundu. "Kendi stadımızda her zaman biraz daha güçlüyüzdür" dedi ve devam etti "Ama Black-White1903'i küçümsemeyi göze alamayız.Şimdi Finali kazanma zamanıdır!"