Ana Menü

Kralkartal.com Forum Cup 2010 | ücüncü dalga | sampiyon Resul

Başlatan [KralKartal], Ağustos 30, 2010, 15:22:14

0 Üyeler ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

KeePSaKe

Valla yapmadım ya hatta işte ben sen yaptın zannettim dedim bu maçı kaybetmemek için o zaman bende özel antreman yapiyim sonra bende yaptım  ;D
Since 1903

RCA

valla andac tek bıldıgım sey ben hıcbır zaman ılk devre ozel antreman kullanmam. neyse ne artık 1 bucuk saat snra maç acıklanacak ..

ya senı yenıcem ya da 4 5 tane atıcaksın bana
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

KeePSaKe

Bilseydim bende yapmazdım boşuna yaptık o zaman...

Kazansam bile fark atacağımı hiç sanmıyorum :)
Since 1903

KeePSaKe

Ulan takıma özel antreman yaptırıyorum,orta sahamı kalabalık tutuyorum her şeyi yapıyorum yine olmuyor,yine olmuyor.Tamam yenilsem yine eyvallah diyicem ama 6-1 kaybetmişim yuh ya...
Since 1903

Simurg

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

+18 !

Ligden ihracımı istiyorum.

OFM'ye bakabilecek kadar girmiyorum internete.

RCA

andac gercekten 6 as oyuncumu dınlendırerek oynadım.. taktksel olarak kazandım sen daha ıyıydın.
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

RCA

melıs xabı alonso yu 30 milyon euroya satarmısın?

That's me.

RCA

Alıntı yapılan: +18 ! - Eylül 12, 2010, 10:03:27
Ligden ihracımı istiyorum.

OFM'ye bakabilecek kadar girmiyorum internete.

sergen gıtmeden capelı satabılır mısın bana?

ayrıca gıtme de bence.. kadron cok ıyı.. nasıl bu haldesın bende anlayamıyorum :S

That's me.

KeePSaKe

Alıntı yapılan: Resulbjk - Eylül 12, 2010, 11:57:02
andac gercekten 6 as oyuncumu dınlendırerek oynadım.. taktksel olarak kazandım sen daha ıyıydın.

Resul böyle deme daha kötü oluyorum  ;D
Since 1903

+18 !

RCA

That's me.

KeePSaKe

Volkan abi bugün maçımız var göstericem sana Kayserispor'u  ;D
Since 1903

Simurg

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

RCA

kaan senın tkmda ıngıltere mıllı takımına benzemıs ;D

That's me.