Ana Menü

Kralkartal.com Forum Cup 2010 | ücüncü dalga | sampiyon Resul

Başlatan [KralKartal], Ağustos 30, 2010, 15:22:14

0 Üyeler ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

KeePSaKe

Kimi alıyim o zaman Resul  :D Drogba diyorum ya daha ne diyim Jo'yu mu aliyim Drogaba ya karşılık  ;D
Since 1903

RCA

sende haklısın be andac ;D bakma bana gre drogbaya karsılık bı oyuncu yok benım takımımda.. ben bireysel degıl takım oyunu oynuyorum :P

zaten 8 mılyon param var.. sen sımdılık satma drogbayı bak belkı gol atar daha erken ben bı oyuncu satarım para bırıkır naıkt paraylada alabılırım..

çnku sıstemm degısklıgıne gecıcem golcu lazım
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

KeePSaKe

Ben de golcü arıyorum.Gol atamıyor ama Allah'tan maç ortalaması iyi gol attırıyor heralde :D Neyse bekleyelim bakalım :)
Since 1903

ilhan mansız_melis

Ben de orta saha arıyorum varsa satmak isteyen temasa geçelim ;D
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

RCA

kwıstı satabılırım sana melıs ama genc daha gelışır belkı.. ama sen buyuk takımsın bakmassın ole topçulara ;D
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

ilhan mansız_melis

;D

Adama bir bakayım da ona göre pazarlıklara başlarız ;D ;D

Pahalı yahu ;D
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

RCA

That's me.

NoPasaran

FANTASY CITY - NoPASARAN ve 17-18-19-20-21-22-23 , Fantasy City şehrinde birbirleri ile karşılaştı. Di Stefano Pasa'in bu maça yaklaşımı dikkatliydi."17-18-19-20-21-22-23 pek keskin bir tahminde bulunamaz" bu onun düşünceleriydi."Biz kesinlikle bugün bu maçı almalıyız."

Ibrahimovic topla ilk buluşmasında NoPASARAN takım adına 27uncu dakikada filelere göndermeyi başarıyor ve durum: 1-0 Zuculini değerini kanıtladı,ayaklarının kabiliyeti 51uncu. dakikada durumu 1-1'e taşıdı. 54uncu dakikada, 17-18-19-20-21-22-23 , Zárate tarafından öne geçme nezaketini aldı: 1-2 Skora Anderson tarafından tekrar eşitlik geliyor.Atan oyuncu: orta saha,dakika: 87uncu ve skor: 2-2 The match was decided in favour of NoPASARAN in 90uncu by Li Weifeng. This brought the final score to 3-2.

Di Stefano Pasa maçın sonucundan ve takımının sahadaki performansından memnundu. "Eğer çocuklar böyle oynamaya devam ederlerse, NoPASARAN için harika bir sezon geçecek demektir" dedi ve devam etti "Biz daha fazla pozisyon yakaladık o yüzden galibiyet hakkımızdı."

:itele :itele
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

KeePSaKe

Benim takımım neden gazetelerde çıkmıyor ya :D
Since 1903

NoPasaran

Sen kayserispor ben real madrid andaç

olsun o kadar  ;D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

KeePSaKe

Vaay abi 2-3 sıra yukarı çıkmışsın diye havalara girmişsin bakıyorum kupa maçından sonra senle maçım var haberin olsun  ;D
Since 1903

carsi52

Bana ortasaha lazım ya kanat adamı..

Araştırmalarıma başlıyorum ;D
Bölünür senin için uykular!

[KralKartal]

Erdem bakiyormusun inaktif olanlari, direk sutla ..Sonra gelecek menejeri onayla yani ligi kilitli tut, ben girerim :D
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

Kralkartal21

Alıntı yapılan: carsi52 - Eylül 10, 2010, 03:20:19
Kubilay 3-0 yenmişsin gollerini Farfan,Lennon,Yaya Toure atmış.

Saol Kaan şimdi girebildim nete bilgisayardan :)

Alıntı yapılan: KartaL_Gurkan - Eylül 10, 2010, 03:58:19
Kubilay iyi gidiyorsun sanirim 4 maci 12 puan ile kapattin, devami gelir insallah.
yabanci elemanlari temizleyin yavastan üst siralardan, hosuma gitmiyor böyle :)

Yok ben 5 maçta 3 galibiyet alabildim :)
5. sıradayım. İlk yarıdan pek umutlu değilim çünkü bakıyorumda zorlu geçicek maçların hepsi deplasmanda. Lidere deplasmanda yenilmiştim.

Resul ve Melis iyi gidiyor..

Alıntı yapılan: [KralKartal] - Eylül 10, 2010, 18:19:38
Erdem bakiyormusun inaktif olanlari, direk sutla ..Sonra gelecek menejeri onayla yani ligi kilitli tut, ben girerim :D

Şimdi baktımda herkes aktif bi tek Erdem abi aktif değil 
08.09.2010 Saat: 05.39 'da giriş yapmış en son.
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

carsi52

Skoru ilk gördüm 6-1 şaşırdım ağzım açık kaldı dedim istifa edim bırakim kulübü felan..

Ama sonra baktım 7.dakikada Vidic kırmızı kart görmüş şimdi kendi kendine diyen olur olsun 10 kişi 6 mı yenilir diye ama 3 defansla çıktım maça ve ortada Vidic oynadı malesef maçın başından sonuna kadar defanssız oynamışım  :-\

Bu kadarda şanssızlık olmaz ki abi.
Bölünür senin için uykular!