Ana Menü

Galatasaray Sezon Boyunca Takip Topiği 2010-2011

Başlatan NoPasaran, Temmuz 30, 2010, 14:27:36

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoPasaran

Niye Galatasaray bence çoğu klupten daha büyük klup..

Almanyada Galatasarayı karşılaştırğım tek klup Bayerndir..

Bu wolsburglar schlakeler 20 milyon taraftarı gitsiN Uzayda bulsunlar
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

CR7

Bayern ile karşılaştırmam Galatasarayı asla

Gs kim yahu?

karşılaştıracaksak Schalke-Werder-Borussia-Wolfsburg'la karşılaştırırız bayern filan ile değil.

Rıdvan Dilmen gibi yorum yapmayın Allah aşkına.

adama Vermaelen diyorlar Rıdvan Servet de oynar diyor arsenal'de ne eksiği var diyor. Biraz bilip konuşmak lazım avrupa futbolunu.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

carsi52

Alıntı yapılan: NoPasaran! - Eylül 04, 2010, 17:00:18
Bu wolsburglar schlakeler 20 milyon taraftarı gitsiN Uzayda bulsunlar

20 milyon taraftarı var ama 10-12 bin kişiye oynuyor.
Adamların taraftar sayısı belki 1-2 milyon ama 50-60 bin'e oynuyor.

Yemişim taraftar sayısını.

Her bakımdan öndeler geseden gese bi 20 milyon taraftarla mı bu kadar büyük oluyor..
Bölünür senin için uykular!

NoPasaran

Sadece tribünde oynadıkları seyirci yada kazandıkları başarı değil..

Ben her anlamda değerlendiririm..

Galatasarayı Fenerbahçeyi Beşiktaşı

HİÇ BİR RÜZGAR YIKAMAZ..

Güçlüdürler çünkü..

Wolsburg Wolswagene bakar örneğin.Wolswagen giderse küme düşerler 3 sene sonrada kapanırlar..

Ben Galatasarayın G sini Wolsburgla karşılaştırmam ..

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ilhan mansız_melis

A. Madrid'in Arda Turan'a yaptığı kurmaca teklifin detayları ortaya çıkmaya devam ediyor.

Kamuoyuna yansıyan bilgilere göre, İspanyol kulübünün Arda ile ilgili 11 milyon Euroluk teklifini aynı zamanda Arda Turan ve Fenerbahçeli Emre Belezoğlu'nun da menaceri olan Ahmet Bulut, Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat'a iletmiş, ancak Polat, ''Değil Atletico Madrid, Real Madrid gelse bu saatten sonra ben Arda'yı kimseye satmam'' dyerek öneriyi geri çevirmişti..

İşin medyaya yansıyan ilk bölümü buydu.

Ancak ikinci bir bölüm vardı ki, onu da cuma sabahı Milliyet Gazetesi'nin İspanya muhabiri Mehmet Çiftçi yazmıştı. Çiftçi bu haber çıkar çıkmaz soluğu Atletico Madrid kulübünde almış, İspanyol kulübünün CEO'su Miguel Angel Gil ile görüşmüş ve bu teklifin doğru olmadığını adamın ağzından gazetesine şöyle aktarmıştı:

"Menacer Jorge Mendez, bunu yakın bir Türk dostu için yapmamı talep etti. Ben de, kendisine, Atletico Madrid'in Arda ile ilgilenmediğini, ayrıca 11 milyon Euro'luk bütçesi de bulunmadığını ilettim. Mendez sadece resmi yazının yeterli olduğunu söyledi ve Galatasaray'ın teklifi reddedeceği garantisini verdi. Bu garantiyi aldıktan sonra ben de yakın dostum olan Mendez'e gerekli yazıyı gönderdim. Gerçekte biz, Arda ile hiç ilgilenmedik".

Şimdi haklı olarak ''Jorge Mendez de kim?. Bu işle ilgisi ne?'' diyenleriniz için hemen söyleyelim;

Jorge Mendez, hem Real Madrid teknik direktörü Jose Mourinho, hem de Beşiktaşlı Quresma'nın menaceri.. Peki ''Arda ile ilgisi ne?'' derseniz, onun da cevabı şu;

Türk basınında hemen hemen her gün, ''Arda'ya Liverpool talip.. Arda Manchester United'in takibinde.. Arda Ada'ya gidiyor.. Arda Ral Madrid yolunda'' şeklinde çeşitli transfer haberleri çıkmaktadır. Ancak bu transfer söylentilerinin hiçbiri Galatasaray Kulübü tarafından doğrulanmamaktadır..

Çünkü gerçekte kulübe ulaşan hiç bir resmi teklif yoktur..

ARDA'YI "KANDIRMAK" İÇİN TEKLİF GÖNDERİLDİ

Tüm bu gelişmelerin üzerine Arda, menaceri Ahmet Bulut'a, ''Abi. Yıllardır menacerliğimi yapıyorsun, ancak hiç bir yerden bir şey çıkmıyor.. Burada artık çok sıkılıyorum.. Lüten bana bir kulüp bul'' der..

Ahmet Bulut bakar, yapacak bir şey yok.. Yakın dostu menacer Jorge Mendez'i arar ve ''Arda çok sitem ediyor.. Ona hemen acil bir teklif getirmemiz lazım.. Hangi kulüp olıursa olsun hiç önemli değil. yeter ki bir teklif olsun. Parası da yüksek olmasın.. Zaten Galatasaray Yönetimi bu teklifi reddeder'' ifadesini kullanır..

Aradan bir kaç gün geçer.. Menacer Jorge Mendez, Ahmet Bulut'u arar ve ona Atletico Madrid kulübünün Galatasaray'a hitaben yazılmış tek cümlelik teklif metnini fakslar.

Sonrasını biliyorsunuz..

Başkan Adnan Polat, kendisini arayan Ahmet Bulut'a red cevabı verir..

Aynı Adnan Polat, perşembe gecesi NTV Spor'a Rıdvan Dilmen ile Güntekin Onay'ın sunduğu programa çıkarak, bu konuyu dile getirir ve ''Etrafta Arda'ya yapılan bu teklifin sahte olduğu yolunda haberler var.. Yarın Atletico Madrid Başkanı ile görüşeceğim. Eğer teklif mektubu sahte ise gerekeni yapacağım'' der. Ve Polat, dün A.Madrid Kulübü Başkanı Enrique Cerezo ile yaptığı görüşmede bu teklifin sahte olduğunu ve işin içinde iki menacerin oyununun bulunduğu öğrenir.

Buraya kadar olan kısım Arda'ya Atletico Madrid Kulübü tarafından sahte teklifle ilgili..

Ancak Arda ile ilgili asıl bomba olay ise şu;

ARDA "HÜLLE" YOLUYLA FENERBAHÇE'YE GİDECEKTİ

Bundan 2 yıl öncesidir.. Fenerbahçe Kulübü, Alex, Lugano, Nobre gibi futbolcuların menaceri olan Juan Figer ile önemli alışverişler yapmaktadır..

Bir gün Figer'in telefonu çalar. Arayan Arda ile Emre'nin menaceri Ahmet Bulut'tur.. Arda'nın F.Bahçe'ye gelmesi için can atan Emre'nin de baskısıyla Bulut, Figer'e, ''Arda'ya Avrupa'dan bir kulüp bul.. Onu önce oraya götürelim.. Sonra da o kulüp üzerinden Fenerbahçe'ye getirelim'' ifadesini kullanır..

Figer'in çok araştırmasına rağmen hem Arda'ya yüksek bonservis bedeli verecek bir kulüp bulunamaz, hem de Galatasaray Kulübü, Kaptan'ını teklifte gelse satmayacağını sürekli açıklar..

Bunun üzerine Arda'nın ''Hülle'' yoluyla Fenerbahçe'ye gelme işi yatar.

Geçen sezon başını zaten biliyorsunuz.. Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat'a ''Arda'yı kaça satarsınız?'' diyerek teklifte bulunurken, İstinye Park'ta karşılaştığı milli oyuncuya ''Senİn için 15 mlyon Euro bonservis bedeli ödemeye hazırım'' der..

Tüm bu gelişmeler sonrası, Juan Figer'in Aziz Yıldırım ile arası bozulur.. Geçtiğimiz hafta içinde Juan Figer ile Galatasaray Başkanı Adnan Polat ve Sportif A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin'in yolları, Roma'nın Brezilyalı oyuncusu Baptista'nın transfer görüşmelerinde kesişir..

Aynı zamanda Baptista'nın da menaceri olan Figer, 2 yıl önce Fenerbahçeliler'in ''Hülle yoluyla'' Arda'yı Galatasaray'dan almak istediklerini Polat ile Sezgin'e anlatır..

İsteyen bu görüşmenin tüm detayını hem Adnan Polat'a, hem de Adnan Sezgin'e sorup, doğrulatabilir..

Son bir not daha;

Juan Figer'i bilen biliyor.. Ahmet Bulut'la ilgili küçük bir bilgi verelim..

Fenerbahçeli Emre ve Galatasaray'ın eski futbolcusu Okan Buruk'un gizli ortak olduğu bir menacerlik şirketinin sahibi olan Ahmet Bulut, bir dönem Denizlispor kalesini koruyan ve bu sezon başı Beşiktaş'a transfer olan Cenk ile, Galatasaray'a gelen Manisa'nın eski kalecisi Ufuk ve halen Trabzon'da oynayan Burak Yılmaz'ın menacerliğini alabilmek için bu 3 futbolcuya da ''Fatih terim ile aram çok iyi.. Menacerliğinizi üstlenirsem, sizi kesin olarak milli takımda oynatırım'' sözünü verir..

Ufuk ve Burak milli takımı göremediği gibi, Cenk ise Kazakistan maçı öncesi sakat olan Volkan Demirel'in yerine 3'üncü kaleci olarak kadroya çağrılır..

Hürriyet
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

CR7

HTSPOR

1 aydır idmana çıkamayan, Karpaty maçlarında da sakat diye oynamayan Sabri sahadaydı ve 90 dakika boyunca en çok koşan futbolcuydu...

Frank Rijkaard, sakatlığı sebebiyle ligde 3 haftadır forma giyemeyen ve Karpaty ile yapılan her 2 karşılaşmada da oynayamayan milli yıldızı Sabri Sarıoğlu'nun Ay-Yıldızlı forma altında Kazakistan'a karşı gösterdiği 90 dakikalık performansa bir anlam veremedi. Lig öncesi yine Milli Takım'ın Romanya ile oynadığı hazırlık maçı kadrosundan sakat dönen ve yaklaşık 1 aydır topa bile vuramayan Sabri'nin Milli Takım'da takır takır oynamasına oldukça şaşıran teknik adamın, bu durumu televizyon karşısında büyük bir şaşkınlıkla izlediği ifade edildi.

DOKTORLARDAN RAPOR İSTEDİ
İşte bu durum Rijkaard'ın gerek Milli Takım gerekse kulüp doktorlarından Sabri'yle ilgili rapor istemesine sebep oldu. Futbolcunun sakat sakat Milli Takım'a çağrılmasına oldukça sert bir şekilde tepki gösteren Rijkaard, Milli Takım Teknik Direktörü Guss Hiddink'i eleştirmiş ve "Yararlı olamayacağı bilinmesine rağmen, Sabri nasılMilli Takım'a çağrılır?" diyerek isyan etmişti. Ancak Kazakistan'da oynananmaçta sakatlığından eser kalmadığı gözlenen ve 90 dakika boyunca sahada kalan Sabri'nin bu durumu Rijkaard'ı hayrete düşürdü.

'HANİ OYNAYAMAZDI'
Kulüp doktorlarından bilgi alan ve "Hani oynayamazdı?" sorusunu soran Rijkaard'ın bu durum karşısında kızgınlığı ayyuka çıktı. Hele hele Milli Takım yetkililerinin Sabri'nin sakatlığının tamamen geçtiğini ve oynamasına engel bir durumun söz konusu olmadığını açıklaması Hollandalı'yı daha da hiddetlendirdi.

SABRİ'YE SORGULAMA
Yönetim ve teknik heyetin Milli Takım dönüşü sonrasında Sabri'yi bu durumdan dolayı sorgulayacağı ifade edildi. Futbolcunun Galatasaray formasını sakatlığı sebebiyle giymeyip Milli Takım'da üst düzey performans sergilemesi ortalığı karıştırmış gibi görünüyor

ilhan mansız_melis

Beşiktaş'tan bedelsiz olarak transfer edilen Gökhan Zan'ın sözleşmesi bu sezon sonunda bitecek.

Yönetimin, Rijkaard'ın isteği doğrultusunda Milli futbolcuyla mukavele yenilemeyeceği öğrenildi.

Çanakkalespor'dan Beşiktaş'a transfer olduğunda Gökhan Zan için "Siyah-Beyazlılar'ın ve Milli Takımın değişmez stoperi olur" yorumları yapılıyordu. Ancak tecrübeli futbolcu sakatlıklar nedeniyle istikrarlı bir şekilde forma giyemedi. Birçok kez Beşiktaş taraftarlarının tepkisini çeken Gökhan'a yönetim yeni sözleşme önermedi. 2009-2010 sezonunun başında milli futbolcu Galatasaray'a transfer oldu. Servet'le iyi bir ikili oluştursalar da sakatlık problemi yine peşini bırakmadı. Gökhan'ın kronik sakatlığı nedeniyle takımı sürekli yalnız bırakması üzerine devre arasında Lucas Neill transfer edildi.

İyice gözden düştü
Gökhan Zan, milli takımda zaman zaman görev alsa da Frank Rijkaard'ın gözünden iyice düştü.     İnsua'nın transfer edilmesiyle Hakan Balta'yı da stopere çeken Hollandalı'nın Gökhan'ın satılabileceği yönünde rapor verdiği iddia edildi. Yönetimin, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan tecrübeli savunmacıya yeni mukavele önermeyeceği ve yolları ayıracağı belirtildi.

Mini yorum

Büyük patlama yapamazsa...

Gökhan Zan 2003-2004 sezonunda Süper Lig'e transfer oldu. Gaziantep'te oynadığı 2004-2005 sezonu Zan'ın kariyerinde 28 karşılaşma ile en çok maç oynadığı dönem. Geçen sezon sadece 11 lig maçında forma giyebildi. Süper Lig'de oynadığı 8 sezonda çıktığı maç sayısı 115! Bir futbolcu için az, hele stoper için çok çok az bir sayı. Sık sakatlanan Gökhan Zan 'Cam Adam' lakabına çok kızıyormuş ama gerçekler acıdır. Sağ omuzundaki sakatlık neredeyse kronik. Sözleşmesi bittiğinde Beşiktaş uzatmayıp 'güle güle' dedi. Galatasaray "bir umut" kapılarını açtı. Ama güvenemedikleri için sözleşmesini sadece iki senelik yaptılar. Sezon sonu sözleşmesi bitiyor. Bu kadar az oynayan bir futbolcu ile sözleşme uzatmayı düşünmemeleri normal. Rijkaard, Neill'ın yanına Hakan Balta'yı çekti. Milli oyuncu, Neill, Servet ve Hakan Balta'nın arkasında 4. stoper konumunda. Gökhan Zan'ın işi zor... Sezon sonunda yeni sözleşmeyi kapması için herhalde ağzıyla kuş tutması gerekecek!

NoPasaran

Alıntı yapılan: NoPasaran! - Haziran 22, 2009, 19:33:23
Ha üzüldümmü yemin ederim üzülmedim. GökhaN Zan bu takımda oynayacak oyuncu değildi GS dede oynayamaz görürsünüz. Adam yeteneksizdi ve öyle kalacak..

4 milyon euro denilen rakamlara gülüyorum..

Gökhan Zan 4 milyonsa Boboyu sakın 10-15 e felan satmasınlar..

20 den fiyat biçsinler..
:rock

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

CR7

Alıntı yapılan: L_James_23 - Haziran 24, 2009, 17:47:52
kimler gönderilmeli diye bir anket vardı
ben serdarlar ve gökhan zan demiştim
zan çok şükür gitti
çok seviniyorum açıkçası
yok 1,70'lik alex'e kafa vurdurmalar,yok semihin pozisyonunda topa bi müdahalede bulunmayıp guizanın golü atmasına neden olmalar,her pozisyonda sakatlanmalar, açıkçası problem bir adamdan kurtulduk bana kalırsa

:)

işin ilginci diğer serdar da oraya gitti :ahaha

NoPasaran

:D

Bide uğuru yazsaymışın keşke :D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ilhan mansız_melis

Arda 2 hafta,Hakan Balta 1 ay sahalardan uzak kalacak.

CR7

Wolfsburg'un menajeri Dieter Hoeness, Misimovic'in bonservisiyle alındığını açıklayan G.Saray'ın hâlâ teminat göstermediğini ve yıldızın bu durumda ya geri döneceğini ya da başka takıma satılacağını açıkladı.

G.Saray'ın neredeyse 3 ay boyunca kadrosuna katmak için uğraştığı ve transferin son gününde renklerine kattığı Zvjezdan Misimovic aslında sadece kiralıkmış! Bu iddianın sahibi ise Bosnalı oyuncunun eski kulübü Wolfsburg'un menajeri Dieter Hoeness. Sarı-kırmızılılar 31 Ağustos'ta Misimovic transferinin bittiğini resmi internet sitesinden duyururken, aynı gün İMKB'ye bu oyuncunun bonservisinin kulübü Wolfsburg'dan 7 milyon Euro'ya alındığı ve bu rakamın 3 taksitte ödeneceği bildirildi.

Ancak Bundesliga temsilcisinin menajeri Hoeness, Wolfsburger Allgemeine Gazetesi'ne yaptığı açıklamada hem transferin şartlarını anlattı hem de sarı-kırmızılı yönetime aba altından sopa gösterdi.

Gazetenin "Misimovic'i yakın zamanda yine Wolfsburg'un antrenman sahasında tekrar görebilecek miyiz?" sorusuna Dieter Hoeness'in verdiği yanıt şöyle: "G.Saray, 8 milyon Euro'luk bonservis bedeli için banka güvencesi bulamadı. Bu yüzden aslında sadece kiralandı. Transfer bu banka güvencesi yüzünden son dakikada iptal olmasın diye anlaşmayı özel bir yapıya soktuk. Türkler parayı taksitle ödeyecek. Ve ilk taksit sadece 1. sezonu kapsıyor. 2. sezon için G.Saray tekrar bir meblağ ödemeli ya da o meblağ için bir güvence sunabilmeli."

Kaynak:Vatan

Vatan doğru söylüyorsa gs mal :D

ilhan mansız_melis

ilhan mansız_melis

Beşiktaş ile sorunlar yaşayan ve Eskişehirspor'a giden Batuhan Karadeniz'in Galatasaray ile masaya oturduğu iddia edildi. Milan Baros'a bir alternatif arayan Galatasaray yönetiminin genç golcü ile görüştüğü ve devre arasında Batuhan'ın Galatasaray'a gelebileceği bildirildi. Geçtiğimiz Ağustos ayında Eskişehirspor taraftarıyla da sorun yaşayan genç futbolcu Galatasaray'a teklif gelmesi halinde gidebileceğini söylemiş, yönetime açık mesaj göndermişti.

İKİNCİ HAKAN ŞÜKÜR ARAYIŞI

Özellikle uzun boylu pivot bir santrafor arayan Galatasaray'da Genç Batuhan'ın alınması bu ihtiyacın giderilmesi anlamına da geliyor. Ancak tek sıkıntı olarak genç futbolcunun tecrübesizliği yönetimde soru işareti yaratırken, Batuhan'ın, Galatasaray'ın büyük yükünü nasıl kaldıracağı da sorgulanıyor. 1,93 boyundaki Batuhan'ın özellikle kafa golleriyle kendinden bahsettireceği de konuşuluyor

CR7