Ana Menü

Galatasaray Sezon Boyunca Takip Topiği 2010-2011

Başlatan NoPasaran, Temmuz 30, 2010, 14:27:36

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carsi52

Alıntı yapılan: NoPasaran! - Ağustos 31, 2010, 20:45:51
Galatasaray Son Dakika :

Ardaya gelen teklifi kabul etmedik. Atl Madriden gelmiş teklif.

Keşke gitseydi.
Bölünür senin için uykular!

ilhan mansız_melis

Bence gitmesi kendisi için daha hayırlı olurmuş.
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

NoPasaran

Galatasaray'da Arda Turan'ın takımda kalıp kalmayacağı uzun süre kamouyonu meşgul etmişti. Sarı-kırmızılı kulüpten bugün yapılan açıklama ise her şeyi açıklıyordu. Galatasaray Kulübü'nden yapılan açıklamada İspanyol takımı Atletico Madrid'den 11 milyo Avro'luk resmi bir teklif alındığı ancak bu teklifin kabul edilmediği duyuruldu.

Konuyla ilgili editörümüz Hilmi Sever'in konuştuğu Arda Turan'ın menajeri Ahmet Bulut şunları söyledi: "Bir Türk oyuncusuna teklif edilen tarihteki en yüksek rakamı Galatasaray Kulübü'ne ilettik. Arda adına böyle bir teklif aldığımız için gurur duyduk ancak Galatasaray Kulübü Arda'yı kesinlikle bırakmak istemedi ve Arda Galatasaray'da kaldı. Başkan Adnan Polat, 11 değil, çok daha yüksek bir rakam gelse dahi Arda'yı göndermek istemediğini açıkladı, Arda da takımda kalmak istedi ve bu sezon Galatasaray kaptanı olarak kaldı."

Galatasaray Kulübü'nden konuyla ilgili yapılan açıklama şöyle:

"Dün akşam geç saatlerde oyuncumuz Arda Turan'ı  bonservisiyle birlikte satın almak için Atletico Madrid kulübünden yazılı bir teklif almış bulunuyoruz.

Sezon planlamamızın içersinde kaptanımız Arda Turan ile hem teknik, hem idari,hem de manevi anlamda yollarımızı ayırmak gibi bir düşüncemiz olmadığı için transferin son gününde yapılan ve aşağıda sunulan teklifi kabul etmediğimizi spor kamuoyu ile paylaşırız.

Galatasaray Spor Kulübü yönetimi ile  aynı çizgide ve aynı düşüncede  olan  kaptanımız Arda Turan; Galatasaraylılığını ve Galatasaraylı duruşunu bir kez daha kanıtlayarak maddi manevi kulübünün ve renklerinin hizmetinde olduğunu belgelemiş ve bu kararımızın yanında yer almıştır.

Buda transfer teklifi  ;D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

NoPasaran

Adnan Polat

Rakibimiz Fener olur diyor :)
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

KeePSaKe

Since 1903

CR7

Rıdvan: Bugüne kadar 3 büyük transfer gördüm: Hagi, Anelka ve Quaresma..
Polat : Peki ya Misimovic? ??? !? :)
Güntekin:Kariyerlere cv'lere bakalım Hagi-Real madrid Quaresma-Chelsea-Barca-Inter-Porto
Polat: Error Error Error dıt dıt dıt bzzzzzztttttttttttttttttt :D

eziksin delnan ezik!!!
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

NoPasaran

Bunlara koymakta artık farz oldu..

Resmen kıskanınıyor ya Delnan !
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ilhan mansız_melis

Misimovic konusunda dıt oldu dıt :D

KartaL_Gurkan

En büyük rakip kimmis göreceksin Adnan Polat.

carsi52

Bölünür senin için uykular!

Cem Goren

ya boş boş konustu Kaan. rakıplerı fenermıs ıste bızı saymıyo ama sunu unuttu.

""Tek rakibimiz fenevbahçe diyen adnan polata katılıyoruz Beşiktaşlılar olarak.Çünkü ayhan ve mustafa sarptan kurulu orta sahayla fenevbahçeden başka bir takıma rakip olamazsınız""
altın kapılarımız kan oldu tayfun

ilhan mansız_melis

Geçtiğimiz yıldan beri takımını 4-3-3 sitemiyle oynatan Rijkaard'ın, Misimovıc'in transferinin ardından 4-2-3-1 sistemine döneceği ifade edildi

BAROS TEK FORVET
Lig TV'nin internet sitesinin haberine göre; Buna göre savunmada 4'lü defans hattını bozmayacak olan Hollandalı teknik adamın, savunmanın hemen önünde 2 ön liberoya görev vermesi beklenirken, orta alandaki 3'lünün ortasında Misimovıc'ın görev alacağı, solunda Arda'nın, sağında ise Serdar Özkan'ın, iyileşmesi durumunda ise Pino'nun görev alacağı bildirildi. Baros ise tek forvet oynayacak. Rijkaard'ın Misimovıc'ı ofansif anlamda daha ekili kullanmak için böyle bir değişikliğe gideceği öğrenildi.

ilhan mansız_melis

Misimovic, Alman basınına verdiği demeçte, "Aslında Schalke'ye gitmek isterdim ama olmadı. Yapacak bir şey yok" açıklamasında bulundu.

Galatasaray'ın yeni transferi Zvjezdan Misimovic, Almanya'da yayın yapan internet sitesi Sport1.de'ye konuştu. Bosnalı oyuncu, "Schalke'ye gitmek isterdim ama olmadı" ifadesini kullanarak ilginç bir açıklamaya imza attı. Misimovic, röportajda Galatasaray'a gelmeden önce isminin Schalke'yle anılmasının hatırlatılması üzerine "Herhangi bir şekilde artık gidemem ama Schalke'ye gitmek oldukça ilginç olabilirdi. Ama bu olmadı ve benim için bu defter kapandı" yorumunu yaptı.

KÖYDEN İNDİM ŞEHİRE!
Yıldız oyuncu, Wolfsburg ile İstanbul arasındaki farkı ise şu sözlerle tarif etti:
"İstanbul'daki taraftarlar çok fanatik ve hayatlarında futbol önemli bir yere sahip. Bu sebepten dolayı sessiz bir kasabadan büyük bir şehre gittim. Galatasaray çok başarılı bir takım ve tek hedefleri şampiyonluk. Sezona iyi başlangıç yapamadı fakat ben bu sezon şampiyon olacağımıza inanıyorum."
HTSpor

CR7

:hehe :hehe :hehe

Wolfsburg Schalke'ye vermek istemedi yoksa zor gelirdi biraz..
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

Cem Goren

bence bu adam attan inip eşşeğe bindi :D
altın kapılarımız kan oldu tayfun