Ana Menü

Başka Konu yok ! Basında çıkan Transfer haberleri (Duyum varsa buraya)

Başlatan carsi52, Nisan 25, 2010, 01:46:39

0 Üyeler ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ERHUN

Alıntı yapılan: El Colgado - Temmuz 22, 2014, 23:58:28
bu levante'deki eleman bilic'in menajerinin mi?

Biraz araştırdım ama bilgi bulamadım. Bulabildiğim tek şey Eneramo'nun menajeriyle aynı olmadığı. Gerçi şirket isimleri var ama adamların adı yok, birden fazla şirket açıp iş yapıyorsa bilemem.

Vyntra stopermiş ama bekte oynayabiliyormuş. Kuvvetle muhtemel yavaş bir futbolcudur, öyle birinin alınmasını isteyeceğini düşünmüyorum. Serdar'ın orada düşünülmemesinin en büyük nedeni ağır kalması zaten.

El Colgado

yıllarca sol bek dedik
şimdi sağ bek sıkıntısı yaşayacağız herhalde

El Colgado

@ERHUN
lanzini'nin video izledim şimdi.
dikine çok hızlı gidiyor.
güzel bir transfer olabilir düşüncesindeyim.

NoPasaran



Beşiktaş'ta dün biten Lanzini transferi bugün yaşanan gelişmelerden sonra rafa kalktı. Beşiktaş River Plate'ten Lanzini'yi almaktan vazgeçti.

Lanzini'ye talip olan tek kulüp olduklarını belirten Başkan Fikret Orman şunları söyledi "Bu oyuncuyu bizden başka isteyen yok. Olsaydı zaten gidip çoktan almıştı. Bu gün anlaşıyoruz, ertesi gün başka bir şey daha istiyorlar. En son dün yine bizimle alay eder gibi, önce her şey tamam dediler, sabah oldu farklı şeyler istediler. Kimse bizim ile dalga geçip alay eder gibi pazarlık yapamaz. Lanzini'yi almayacağım. Tepe tepe kullansınlar. Bu saatten sonra üste para verseler de almam. Nedir bu? Sanki Amazon ormanlarından bir yeni Messi mi keşfettik.. River Plate gibi herkesin takip ettiği ve bu takımda oynayan bir oyuncu. O olmaz başkası olur.

Levante'nin Yunan sağ beki Loukas Vyntra transferi için uğraştıklarını söyleyen Orman, "Vyntra'yı hoca istedi, alacağız. Zaten bonservisi yok. Kendisi de 500 bin Euro civarında bir rakam istiyor. Yarın( bugün) UEFA ya isim bildirme son gün diye birini getirmek doğru olmaz. Zaten feyenoord maçına kısa süre kaldı. Yarın gelen biri , bize tur mu getirecek? Ama Tabi ki on numara alacağız. Ruiz olur, Marin olur ya da hiç duyulmamış sırı olabilir" dedi
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

carsi52

Şuan getireceğimiz adam maçı mı aldiracak demiş Başkanımız iyi güzelde ön eleme oynayacagimız aylardır belli bu zamana kadar nerdeydiniz diye sorarlar.
Bölünür senin için uykular!

NoPasaran

Sorma ya açıklamanın en vahim tarafıda oya zaten..

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ilhan mansız_melis

Ya git al Ruiz'i işte. DK'de izledik adamı, herkes de beğendi. Yanına ekleyebilirsen Marin'i de ekle tamam işte. Birine takılıp kalıyoruz.


Acaba kuşkusu taşıyacağımız futbolcu yerine nasıl olduğunu bildiğimiz topçuyu tercih ederim. Öyle "X bizim geleceğimiz olur" düşüncesinde değilim artık. Rakiplerimiz koptu gidiyor, sportif başarı istiyorum ben. Lafla peynir gemisi yürümüyor be başkan.


Sağ bek konusunda da şüphelerim var. Takip ettiğim bir oyuncu değildi açıkçası. Stoperden bozma sağ bekmiş. Yavaş bir oyuncudur muhtemelen. Serdar'ı ağır bir oyuncu diye eleştirirken bu transfer ne kadar doğru olur bilmem. Bilic'in isteği tuhaf.
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

El Colgado


CR7

Alıntı yapılan: NoPasaran - Temmuz 15, 2014, 00:25:51
seyit ates @seyitatesss  ·  7 dk.
DEMBA BA 7 milyon AURO talep etmiş.Transfer şuan için mümkün gözükmüyor.

;D
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

ERHUN

Geçen yıl "önümüzdeki sezonun planlaması hazır lig biter bitmez imzalayacağız" demişti FO.
Yazın "dünya kupası geçsin bakacağız" diyordu. Sonra "ilk kamp bitsin eksiklerimize göre bakacağız" dedi. O bitti "ikinci kamp bitince eksiklere göre takviyeler yapacağız" dedi. Şimdi de "şimdi adam getirse turu mu getirecek? ön eleme geçsin bakarız aceleye gerek yok" diyor.
Biz bunlara bir şey deyince suçlu oluyoruz. Senin ön eleme oynayacağız dün belli olmadı, aklın neredeydi? "Şimdi getirsek turu mu getirecek" diyor. Özrü kabahatinden büyük.

El Maestro

Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

ERHUN

İnsan kısa sürede bu kadar değişemez diye düşünüyorum. Ben en başta kandığım için kendime kızıyorum. Eskiden beri böyleymiş yüzünü yeni gördük, geldiği ilk sene feda meda uyutmuş bizi. Sonrası zaten hatalar ve yalanlar silsilesi. Tabii bunu yazarken sponsorluk (tek başarısı o zaten) başarısınıda yazayım hep kötülemiş olmayayım.

NoPasaran

Fazlası ile yalan konuşması can sıkıcı zaten..İnsanın zoruna o gidiyor..

Abi bizi geçtim Genel Kurula felan da yalan konuşuyor..

Mayıs yada Haziranda stadı çatısız açacağız GEREKİRSE demedi mi ?

Bu stat 30 gün içinde bitmersi lazım onun hesabına göre :) Şaka gibi..

1 senesi daha var stadın bitmesine onda bile ben çatı ile açılacağını sanmıyorum.

Hep yalan hep yalan
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

K.D

Lig için alırsa alır birini demba ba yı alarak tepkileri 2-3 hafta azalttı işte şimdi 1 hafta sonra belki lanzini yada töreden biriyle anlaşır şldende eleniriz ayakta uyıtur bizi yalancı herif.
I'm on a path of my own...I'm LeGeNd! :)