Ana Menü

Başka Konu yok ! Basında çıkan Transfer haberleri (Duyum varsa buraya)

Başlatan carsi52, Nisan 25, 2010, 01:46:39

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

eRe

kime telefon açmışta bekliyormuş :) yoksa dönücem ben sana mı demiş ayew in menejeri ;D ;D
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

NoPasaran

Adam kendisi menejer..

Beşiktaşlı biirisinden bahsetitide unutum

Bedava bir kuruş para almayacaktım halen beklemekteyim diyor..

Fransanın 10 numarası ve Gana Milli Takım santraforunu kabul etmiyorlar diyor

;D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

eRe

bende menejer olayim bari piyasada işletme mezunundan çok menejer var ;D
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

ERHUN

Şimdide yeni "golcü" adayı Samaras diyor cahiller.

Afrikalı futbolcuda almamak lazım, bu sezon Afrika kupası var. Şunlarda kupalarını bir türlü yaza taşıyamadı, amaç ne acaba?

CR7

Alıntı yapılan: NoPasaran - Temmuz 07, 2014, 00:34:27
Adam kendisi menejer..

Beşiktaşlı biirisinden bahsetitide unutum

Bedava bir kuruş para almayacaktım halen beklemekteyim diyor..

Fransanın 10 numarası ve Gana Milli Takım santraforunu kabul etmiyorlar diyor

;D
Futboldan gr anlayan yok yönetimde.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

NoPasaran

Bayram Tutumluyu sevmem. Acaip bir adam.. Gıcık ama bu sözüne inandım..

Ben Ünal Aysala kızmışım, Gemileri yakmıştım Beşiktaşa getirecektim herkese inat diyor..

Merak ediyorum kimi alacaklar..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ERHUN

Cidden biz niye Alman futbolculara bakmıyoruz? Ernst, Hilbert, Münch falan kim geldiyse başarılı oldu. Hatta ben bunların arasına Fink'i de koyuyorum, standardı olan futbolcular. Her zaman canla başla oynayacaklarından emin oluyorsun bari, abuk subuk olayları olmuyor.

NoPasaran



Transfer döneminin başlaması ile çalışmalarına devam eden Beşiktaş'ta bonservisi elinde bulunan Yalçın Ayhan ile 2 yıllığına prensipte anlaşıldığı öğrenildi.

Beşiktaş Kulübü ile yapılan görüşmelerde Yalçın Ayhan'ın Beşiktaş'tan 400-500 bin Euro arası  + maç başı 3.000 -5.000 Euro arası ücret istediği bilgisine ulaşıldı.

Öte yandan Ayhan'ın İngiltere vizelerinin hazırlandığı ve Beşiktaş'ın İngiltere'de yapacağı kampa dahil edileceği gelen bilgiler arasında.

Yalçın Ayhan'ın 2013-2014 Sezonu Performansı

32 yaşındaki tecrübeli savunma oyuncusu geçen sezon Kasımpaşa formasıyla Spor Toto Süper Ligi'nde 33 karşılaşmada oynarken bunların hepsine ilk 11'de başladı. 33 karşılamada 3 sarı kart gören Yalçın Ayhan, 1 kez rakip fileleri havalandırdı.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

carsi52

Yeter artık sacmasapan transferlerden bikmadilar mı yahu milletin dilinde dalga konusu olmak için her sezon rezilce bi transfer yapıyorlar.
Bölünür senin için uykular!

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

CR7

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)


NoPasaran

Meçhul Haberciye göre :Biraz habere Doyalım

*Muhammed Demirci Balıkesirsporla anlaşmıştı ancak Balıkesispor sürekli oynama teklifini red edince iş olmadı..

*Kayseri Erciyes de Beşiktaş'a bu maddeden dolayı oyuncuyu kabul etmeyeceklerini bildirdi. PTT 1. Lig'den 2 kulüp ile görüşülüyor.

*Töre'ye karşılık Sivok takası söz konusu değil. Sivok bu yıl takımda kalacak. töre için Beşiktaş 3M Eur öneriyor Rubin 4,75 M Eur istiyor.

*Töre kendisini isteyen Beşiktaş harici tüm takımlara olumsuz cevap veriyor, görüşme taleplerini dahi kabul etmiyor. Orta yol bulunacaktır.

*Yalçın maç başı istemiyor garanti para istiyor. Beşiktaş yönetimi de bunu kabul etmiyor 300 Bin Eur + 10 Bin eur maç başı öneriyor.

*Lanzini konusunda River Plate olumlu ya da olumsuz herhangi bir cevap vermedi. Vergi konusunda Beşiktaş net bir şekilde hayır dedi.

*Forvet için 3 oyuncuya 02/07 tarihinde Beşiktaş son tekliflerini yaptı. 2 tanesi Güney Amerikalı biri İtalyan.Kulüplerinden cevap bekleniyor

*Beşiktaş Sefa konusunda farklı bir politika uyguluyor. Teklif yaptı Kayseri kabul etmedi geri çekildi şimdi Kayseri ciddi indirim yaptı.

*Ama Beşiktaş hala yaptığı teklifi değiştirmiyor ve Kayseri'nin bu rakama düşmesini bekliyor. Muhtemelen düşecekler, Sefa çok istekli.

*Sezer ve Toraman kendilerine kulüp arıyorlar. Affedilmeleri söz konusu değil. Toraman 1 yıl daha oynamadan para alma derdinde.

*Sezer ise Almanya'da kendisine kulüp arıyor. Bulamazsa ve başka kulüp çıkmazsa Başakşehir'in teklifini değerlendirecek.

*Mitroglou'yu menajerler önerdi, önce listeye eklediler,üzerinde düşündüler ama kulübü ile görüşme yapılmadı. Kiralık forvet gündemde değil.

*Enaramo'ya Katar ve Rusya'dan 2 kulüp talip. Para bile kazanabiliriz, şaşırmayın.

*Hepimiz sabırsızlanıyoruz,transfer istiyoruz ancak ederinden daha düşük fiyata oyuncu almak zaman istiyor. 1. ön eleme için kadromuz yeterli. Bu nedenle para kazanabileceğimiz, yatırım yapabileceğimiz, kar edebileceğimiz oyuncuların alınması şuan esas olan.

*Özellikle forvet için görüşülen isimler önemli isimler. Bu nedenle gerekirse geç olsun en iyisi, en iyi rakama olsun.

*Toplamda transfer için 15M-17M Eur civarında bir para harcanacağını düşünüyorum.

*Sözde Beşiktaş medyasının gazına gelmeyin. Somut teklifler var, somut görüşmeler var. İngiltere kampı bitene kadar en az 3 oyuncu gelecek

*Nani ve Kalou haberleri asılsız ve yalan haberdir.

*Veli'nin sözleşme uzatma konusunda iki tarafın da niyeti var ancak henüz daha oturulup konuşulmadı.Ocak ayına kadar anlaşma sağlanacak.

* Fred ile dünya kupası öncesi ilgilendik. Yıllık istediği ücret 4M Eur olunca tekrar görüşme yapılmadı.

*Şuan ise genç Güney Amerikalı'nın transferinin gerçekleşmesi için dua ediyorum. Teklif edilen o paraya gelirse büyük iş olur.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ERHUN

*Muhammed'in kesin oynaması bırakın süper ligi, alt ligde bile kesin değil. Balon çıktı, patladı ama insanlar kendini kandırıyor.
*Töre'yi almak takıma hem oyun olarak hemde manevi olarak güç katar.
*4.stoper olacağının farkında o yüzden öyle istemesi normaldir.
*Lanzini için çok uğraşıyoruz değer mi? bilmiyorum eğer transfer olursa umarım iyi performans sergiler. Videolardan gördüğüm kadarıyla bu kadar uğraşmaya gerek yok gibiydi.
*Sefa için abartı paralar vermeye gerek, sıradan futbolcu. Türk statüsünde olmasa bu takımda oynayamaz.
*Sistemi Eneramo'ya uygun her takımda iş yapacak forvet, talibi olması normaldir.
*Fred bence bizim takımda iş yapabilecek bir forvet değildi, isabet olmuş.

NoPasaran

Uzun bir süredir River Plate'in 21 yaşındaki yıldızı Manuel Lanzini'yi kadrosuna katmak isteyen Beşiktaş sonunda anlaşmaya vardı.Gelecek vadeden oyuncular arasında gösterilen Lanzini için çok titiz bir çalışma yürüten Beşiktaş yönetimi River Plate tarafından talep edilen bonservis ücretinde büyük indirime gitti.


Kartalbakışı.com'un edindiği bilgiye göre Beşiktaş Manuel Lanzini transferini büyük ölçüde bitirdi.Sadece ufak detayların kaldığı transferin bitmesinin an meselesi olduğu öğrenildi.



Manuel Lanzini Kimdir?

15 Şubat 1993 yılında Arjantin'de doğumludur .Ofansif orta saha oynayan Lanzini'nin boyu 1,69 . Lanzini profesyonel futbol hayatına 8 Ağustos 2010 tarihinde 17 yaşındayken başladı. İlk maçında 45 dakika sahada kalan Lanzini, ikinci maçında Club Atletico Independiente karşısına çıktı.River Plate'teki ilk golünü Belgrano'ya karşı sezonun ilk maçında kaydetti. 17 yaşında sahaya çıktığı andan itibaren geleceğin yıldızları arasında görülen Lanzini, kornerler ve duran toplardaki etkinliği ve yüksek pas yüzdesiyle dikkat çekiyor.Manuel Lanzini Geçtiğimiz sezon River Plate formasıyla sadece 1 maç kaçırdı, son sezonda 4 gol attı ve 7 asist yaptı.  Kaynak: Kartalbakışı Özel Haber
Aşk bu Aşk !

volkanca.net