Ana Menü

Başka Konu yok ! Basında çıkan Transfer haberleri (Duyum varsa buraya)

Başlatan carsi52, Nisan 25, 2010, 01:46:39

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CR7

Kedidir kedi.
Ben transfer yapabileceklerini düşünmüyorum. Kamp başladı yine transfer yok. 5 temmuzda 2. etap başlayacak. Hiç yetiştirme gibi bir gayretleri yok.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

NoPasaran

Valla bende anlamıyorum ..

Dünya Kupasıda işlerine geldi Hani..

Arkadaş 1 aydan az kaldı Şampiyonlar Ligi elemesine anacak umrunda değiller
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

NoPasaran

TRT Spor'a konuşan Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Lanzini ve Mitroglou'nun listelerinde olduğunu doğruladı. Bilic, devre arasında Alman ekibi FC Schalke 04'ten Beşiktaş'a kiralık olarak gelen ABD'li Jermaine Jones ile ilgili de sürpriz bir açıklama yaptı: "Jones'a kapımız kapanmadı" diyen Hırvat teknik adam, geçen sezon devre arasında Wolfsburg'da oynayan İvan Perisic'i kiralamayı düşündüklerini de ilk kez açıkladı.

Beşiktaş yeni sezon hazırlıkları için yarın Almanya'ya gidiyor.  Burada iki Alman takımıyla hazırlık maçı yapacak olan siyah-beyazlılar daha sonra İngiltere'ye geçecek.

Beşiktaş'ın yurtdışı kampı öncesi TRT Spor'da yayınlanan "Kupa Anatomi" programına konuşan siyah-beyazlıların teknik direktörü Slaven Bilic, transferle ilgili çok önemli açıklamalarda bulundu.

Slaven Bilic, Wolfsburg'da oynayan Ivan Perisic ile geçen devre arasında ilgilendiklerini söyledi. Bilic, "Devre arası transfer döneminde Perisic'i kiralık olarak getirmeye çok yakındık ancak olmadı. Wolfsburg'un bir oyuncusu sakatlandı ve göndermediler" dedi.

Jones sürprizi
Sezonun ikinci yarısında Beşiktaş'ta kiralık olarak oynayan ABD Milli Takımı oyuncusu Jermaine Jones'a kapıyı kapatmadıklarını belirten Hırvat teknik adam, "Jermaine Jones iyi bir performans gösterdi. İyi bir profesyonel, iyi bir Dünya Kupası oynuyor. Bir opsiyonumuz vardı, hala bir opsiyonumuz olabilir. Daha bir karar verilmedi." ifadelerini kullandı.

Çok konuşulan o iki isim listede
Bilic, İn­gil­te­re'nin Ful­ham ta­kı­mın­da oynayan Yu­nan gol­cü Kos­tas Mit­rog­lo­u ile River Plate'de forma giyen Manuel Lanzini'nin listelerinde olduğunu doğruladı.

Slaven Bilic, "Kapalı kapılar ardında neler konuştuğumuzu tabii ki söylemeyeceğim. Ancak Lanzini ve Mitroglou listemizde olan oyuncular ve Beşiktaş'a faydası olacağını düşündüğümüz isimler" şeklinde konuştu.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Simurg


Millet transfer yaparken
Bizimkiler toplaşıp kısır günü yapıyolar sanırım.

BEŞİKTAŞK



Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

ERHUN

Guti 3 futbolcu önermiş bize: Keylor Navas, Joel Campbell, Bryan Ruiz.

Kaleciye ihtiyacımız yok Navas'ı geçtim. Joel Arsenal'ın futbolcusu, büyük ihtimalle orada devam edecek, turnuvada da kendini gösteriyor. Orada devam etmezse de bir EPL takımına kiralanır. Bryan Ruiz'de Fulham'ın oyuncusu.

Haberi görünce Castilla'dan falan zannetmiştimki dünyanın bildiğini bize söylemiş.

ilhan mansız_melis

Bryan Ruiz PSV'nin oyuncu değil mi ? Sanki ikinci yarı orada oynadı diye hatırlıyorum ben. Kiralık mıydı ?
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ERHUN

Alıntı yapılan: ilhan mansız_melis - Temmuz 01, 2014, 00:53:52
Bryan Ruiz PSV'nin oyuncu değil mi ? Sanki ikinci yarı orada oynadı diye hatırlıyorum ben. Kiralık mıydı ?

Kiralıkmış. Haberim yoktu kiralandığından, bonservisi Fulham'da.

NoPasaran

Gelecek sene Yunan golcüyü sadece kiralamak isteyen Beşiktaş, Fulham'ın yeni önerisi karşısında geri adım attı.

Beşiktaş, Yunan golcü Konstantinos Mitroglou'nun transferinde Fulham ile ipleri koparmak üzere...

Milliyet'in haberine göre Hugo Almeida'dan boşalacak forvet hattına Mitroglou'yu monte etmek isteyen siyah beyazlı yönetim, İngiliz kulübünden gelen 'Bonservisiyle birlikte verelim' talebi üzerine geri adım attı.


Geçtiğimiz sene sakatlığı nedeniyle uzun süre forma giyemeyen Yunan golcü konusunda hassas davranan Beşiktaş yönetimi, başarılı futbolcuyu bu sene kiralayıp verim alınırsa satın almayı istiyor.

İlk etapta Mitroglou'yu satın almayacaklarını İngiliz kulübüne bildiren siyah beyazlılar, şayet Fulham ile anlaşma sağlayamazsa başka isimlere yönelecek.

KONSTANTINOS MITROGLOU

2012/13 sezonunda oynadığı 38 maçta 20 gol kaydederek Avrupa'nın dikkatini çeken 26 yaşındaki golcü, geçtiğimiz sezon devre arasında Fulham'a transfer oldu.

Geçen sezonun ilk devresinde Olympiakos ile 19 maça çıkan Mitroglou, 17 gol atma başarısı gösterdi. İkinci yarıda İngiltere'nin yolunu tutan başarılı golcü, dizinden yaşadığı sakatlık nedeniyle uzun süre sahalardan uzak kaldı.

Goal.com
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

eRe

fm de param olmayınca bende böyle yapardım.herkese kiralık ya tutarsa hesabı
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.


ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

El Colgado

kalou'yu severim yaşı 29 ama iyi bir fiyata gelecekse isterim.
gerçi afrika kupası da var bu yıl dikkate almak gerek.

NoPasaran

DHA'ya göre Beşiktaş Lanzini'ye iki gün önce ön sözleşme imzalattı.

Doğan Haber Ajansının haberine göre haftalardır River Plate ile çok sıkı bir pazarlık içinde olan Beşiktaş yönetimi, bonservis rakamını 4.5 milyon Euro'ya düşürmeyi başardı ve Lanzini'ye iki gün önce ön sözleşme imzalattırdı.

Bu transferin resmi imzaya dönüşmesi için kalan son engel ise River Plate'in istediği 1.125.000 Euro olan vergi tutarı. Bu ücreti de siyah-beyazlı kulüpten talep eden River Plate yönetimine Beşiktaş'ın cevabı olumsuz oldu. River yöneticilerine Cumartesi gününe kadar süre tanıyan siyah-beyazlılar "vergiyi ödemeyeceğiz, bu sizin sorumluluğunda olan bir konu, Cumartesi gününe kadar bize olumlu veya olumsuz kesin bir cevap verin" diyerek son noktayı koydu.

Manuel Lanzini, ekonomik olarak zor durumda olduğu bilinen River Plate'in vergi ile ilgili şartları kabul etmesi halinde 4 yıllık resmi sözleşmeyi imzalayacak ve Beşiktaş yeni 10 numarasına kavuşmuş olacak.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net