Ana Menü

Başka Konu yok ! Basında çıkan Transfer haberleri (Duyum varsa buraya)

Başlatan carsi52, Nisan 25, 2010, 01:46:39

0 Üyeler ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.


eRe

şampiyonlar ligi için transfer yapmalıyız.bence yetersiz biri
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

El Maestro

Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

RCA

Bence de yetersiz. artik bir tik aşmaliyiz. bir adim oteye gitmeliyiz.
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

RCA

size komik gelebilir ama yeni pogbalar yeni griezmanlar yeni varane lar bulmaliyiz :)
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

NoPasaran



Siyah-Beyazlılar, Vodafone Arena'ya yıldız oyuncular getirmek için harekete geçti.
Beşiktaş Yöneticisi Erdal Torunoğulları, "Vodafone Arena'ya bir değil birkaç dünya yıldızı getirmeyi planlıyoruz. Çalışmalarımız devam ediyor" açıklaması Beşiktaşlı taraftarları heyecanlandırdı. Peki Kartal, hangi dünya yıldızı ile ilgileniyor.
Beşiktaşlı yöneticilerin görüşmeler yapmaya başladığı yıldızı açıklandı. Rafael van der Vaart...
HAMBURG'TAN SEZON SONU AYRILACAK

Yönetim, 31 yaşındaki oyuncunun ismini kısa süre önce Futbol Direktörü Önder Özen ve Teknik Direktörü Slaven Bilic'e söyledi. Futbolun başındaki iki isim de Rafael Van der Vaart'a 'Onay' verdi. Özen ve Bilic'ten 'Onay'ı alan yönetim, Hamburg forması giyen oyuncu ile görüşmelere hemen start verdi. Vaart, Almanya'da küme düşme tehlikesi yaşayan Hamburg'dan sezon sonunda ayrılmak istiyor.
"STADIN SÜPERSTARI SEN OLACAKSIN"


Beşiktaş, Alman ekibi ile sözleşmesi gelecek sezon bitecek olan Hollandalı yıldıza, Manuel Fernandes'e önerdiği 2.5 milyon euroyu teklif edecek. Sözleşmenin süresi ise 3 yıl olacak. Yöneticiler, Vaart'a gelecek sezon bitecek olan Vodafone Arena'yı anlattı. 31 yaşındaki yıldıza 'Bu stadın yıldızı olacaksın' mesajı verildi.
Hollandalı yıldız da ilk görüşmelere olumlu yanıt verdi. Sezon sonuna kadar görüşmelere devam edilecek. Yönetim, Vaart ile anlaşmaya vardıktan sonra Hamburg ile bonservis konusunda pazarlıklara başlayacak.
KÜNYE
TAM ADI: Rafael Ferdinand van der Vaart
DOĞUM TARİHİ: 11 Şubat 1983 (31 yaşında)
DOĞUM YERİ: Heemskerk / Hollanda
POZİSYONU: Ofansif orta saha
KARİYERİ
2000-05 Ajax
2005-08 Hamburg
2008-10 Real Madrid
2010-12 Tottenham
2012- Hamburg
Kaynak: Kartalbakisi.com
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ERHUN

İnanmıyorum ama yazayım. Rafael van der Vaart -> Beşiktaş


Ben yazana kadar yazılmış. 5 dkdır aynı sayfada olduğum için farketmedim. ;D

CR7

"Beşiktaş'a gelebilir"
FIFA Menajeri Marco Kırdemir, Atletico Madrid'in Portekizli orta saha oyuncusu Tiago Mendes'in Beşiktaş’a transferi hakkında konuştu. 
24 Mart 2014 14:47
Kaynak : Radyospor
Beşiktaş'a gelebilir

FIFA Menajeri Marco Kırdemir, Atletico Madrid'in Portekizli orta saha oyuncusu Tiago Mendes'in Beşiktaş’a transferiyle ilgili olarak önemli açıklamalar yaptı.

Marco Kırdemir, Portekizli orta saha oyuncusunun sezon sonunda Beşiktaş'a transfer olabileceğini açıkladı.

Kırdemir “Olabilecek bir transfer. Son maçlarda kendisini çok gösterdi. Sezon sonunda sözleşmesi bitiyor. Beşiktaş’a transferi olabilir. Sözleşmesi bitiyor. Şu ana kadar Atletico kendisiyle sözleşme yenilemedi” ifadelerini kullandı.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

Simurg

Beşiktaş'ta Fernandes'in yerine Batalla

Beşiktaş'ta yeni sezon transfer çalışmaları aralıksız sürdürüyor. Siyah-beyazlı yönetim, Bilic'in hazırladığı rapor doğrultusunda hareket ederken; Hırvat hocanın hangi oyuncularla devam etmek istediğini bir liste halinde yönetime sunduğu belirtildi. Bilic'in gönderilecekler listesinde, takımın önemli isimleri de bulunuyor. Ancak bu konuda son görüşmenin sezonun son maçının ardından yapılacağı öğrenildi.

SİYAH-beyazlılarda, sezon sonunda sözleşmeleri sona erecek olan Manuel Fernandes ve Julien Escude ile yeniden anlaşma yapılmayacak. Hırvat hocanın, Fernandes için "Şartlar uygun olursa kalmasını isterim" şeklinde rapor vermesine rağmen; Başkan Orman ise, "Bu konudaki düşüncemi biliyorsunuz" diyerek Portekizli yıldıza sıcak bakmadığını yineledi.

SÖZLEŞMELERİ devam eden isimlerden Holosko, Sivok ve Eneramo da gözden çıkarılan diğer futbolcular. Holosko ve Sivok'a "Türk pasaportu almanız durumunda kalabilirsiniz" denilecek. Karabükspor'a kiralık olarak gönderilen Michael Eneramo'nun da, yeni sezonda siyah-beyazlı formayı giymesinin çok zor olduğu belirtildi.

BEŞİKTAŞ yönetimi, Gökhan Töre'nin bonservisini Rubin Kazan'dan almak için kesenin ağzını açacak. Hem yönetim hem de Bilic, yıldız oyuncuyla yola devam etmek istiyor. Sözleşmesi bitecek bir diğer oyuncu Almeida da ikna edilmeye çalışılacak. Portekizli futbolcu için de hem Başkan Orman hem de Hırvat teknik adam sıcak yaklaşıyor.

FERNANDES yerine mutlaka bir '10 numara' transfer edilecek. Bu mevkii için ilk aday Bursa'dan ayrılan Batalla. Bunun dışında Lescott ya da onun kalitesinde iki stoper daha alınacak. Kiralık olarak forma giyen Motta ve Jones'la ilgili son kararı da teknik direktör Bilic sezon sonunda verecek.

OĞUZHAN ve Olcay Şahan'ın sözleşmelerinde iyileştirmeye gidecek olan yönetim; 3'ü yerli, 4'ü yabancı toplam 7 takviye ile kadrosunu güçlendirmenin peşinde. Cenk Tosun'u alarak forvetine takviye yapan siyah-beyazlılar, takımın kalitesini yukarıya taşıyacak potansiyeli yüksek genç oyuncular alacak.

Fotomaç

BEŞİKTAŞK



Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

CR7

Hunt: "Beşiktaş'a gideceğim"
29.03.2014
Almanya Bundesliga takımlarından Werder Bremen'in kaptanlarından Aaron Hunt sezon sonunda Beşiktaş'a gideceğini söyledi.
Werder Bremen'le sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan 27 yaşındaki orta saha oyuncu Türk basın mensuplarının, "Beşiktaş'a gidecek misiniz?" sorusuna, "Gideceğim" cevabı verdi. Werder Bremen dışında başka takımda forma giyemeyen yıldız futbolcunun takımdan ayrılacak haberleri yeşil beyazlı taraftarları üzdü. Antrenman sonrası Hunt'un yanına giden ve imza alan taraftarlar O'nun takımdan ayrılacak olmasının üzüntüsünü yaşadıklarını dile getirdiler.

Bild gazetesine konuşan Bremenli yönetici Thomas Eichin "Aaron ile konuştuk ama o bizim teklifimizi reddetti. Ama şundan eminim ki Aaron yeni sezonda bizimle olmayacak" dedi.
27 yaşındaki Alman oyuncunun menajeri Jürgen Milewski ise transfer ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Bremen Kulübü Aaron'a bir kontrat önerdi ama bu teklifi henüz kabul etmedik" ifadesini kullandı.
Edinilen bilgiye göre Alman Kulübü, Aaron Hunt'a yıllık 650 bin Euro'dan 4 senelik bir kontrat önerirken Beşiktaş'ın ise yıllık 2 milyon euro’dan 3 yıllık bir sözleşme önerdiğini ve tarafların bu fiyatta anlaştığını belirtti.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

IL Capitano

650 yillik bremenden, 2 milyon Besiktastan. Ee salak degil heralde.


Un cavaliere non lascia mai una Signora !
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

ilhan mansız_melis

Bremen 650 bin Euro teklif ederken bizim 2 milyon Euro teklif etmemiz 😯

Ben çok beğeniyorum Hunt'ı ya. Ama Ali Ece çok umutluydu bu transferden. Bilemiyorum.

Bir ailem, bir Beşiktaş, bir de Sıla.

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

CR7

... Ve Beşiktaş'tan Hunt açıklaması!
29.03.2014
Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı ve Transfer Komitesinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Atalay, siyah-beyazlı takıma transfer olması beklşenen Almanya'nın Werder Bremen takımının formasını giyen Aaron Hunt ile ilgili açıklamalarda bulundu.

AA muhabirine konuşan Atalay, transfer komitesi olarak yeni sezonun planlaması doğrultusunda birçok futbolcuyu takip altına aldıklarını ifade ederek, şunları söyledi:
"Yeni sezon öncesi kadromuzu güçlendirmek için elbette bazı çalışmalar yapıyoruz. Adı geçen Aaron Hunt da Beşiktaş Kulübü'nün bu doğrultuda izlediği isimler arasında yer alıyor. Fakat altını çizmekte fayda görüyorum, Hunt gibi izlediğimiz, hakkında bilgi edindiğimiz ve listemizde bulunan başka bazı futbolcular da var. Hunt ile şu an için herhangi bir anlaşma sağlamadık ya da oyuncuyu renklerimize bağlamak için somut bir girişim yapmadık."
Orta alana transfer yaparken son derece dikkatli davranmaları gerektiğini de vurgulayan Atalay, "Son derece titiz ilerlememiz gerekiyor. Elimizde orta sahada görev yapan Hutchinson, Jones, Veli, Oğuzhan gibi son derece kıymetli futbolcularımız var. Transfer yapacağız diye büyük bir yanlışın altına imza atma lüksümüz yok. Çünkü böyle bir hatanın telafisi olmaz. Beşiktaş Kulübü, hiçbir zaman transfer yapmış olmak için transfer yapmaz. Bize en iyi katkıyı verecek futbolcuyu, doğru zaman gelince tespit edip takımımıza kazandırırız" dedi.

"Yerli statüsünde oynayabilmesi avantaj gibi gözüküyor"
Hunt'un yerli statüsünde oynayabilecek olmasının bir avantaj gibi gözüktüğünü kaydeden Deniz Atalay, sözlerine şöyle devam etti:
"Eşinin Türk olması, yerli statüsünde forma giyebilmesi için önemli. Fakat her ne olursa olsun olası transfer halinde, Hunt için yine bir başvuru yapmak ve çıkacak kararı beklemek gerekir. Her başvuru sonunda, her isteyen Türk vatandaşı olamıyor. İmza aşamasına gelinirse tabii ki bu durum en ince ayrıntısına kadar araştırılır. Sonuç olarak başarılı bir isim ve yerli statüsünde kullanılabilirse, büyük avantaj teşkil eder."




Kaynak: AA

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

RCA

İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.